Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 lis 2007, 12:23

Dzien dobry
U nocka ladnie minela,mala obudzila sie o 4 30 i od tego momentu spalam juz z nia razem do 8 30 :ico_brawa_01: A dzisiaj mi moj maz powiedzial ze nasza sypialnia to jest teraz tylko jego pokoj bo ja i tak tam juz nie spie :ico_oczko: :-D Ale z niego dowcipas :-D Ja sie tylko czasami boje jak to bedzie jak bede miala druga dzidzie..musze byc w nocy i dla Nicole i dla malutkiego.. Niechcialabym zeby sie mala za bardzo przyzwyczaila spac ze mna ale moze sie samo jakos pouklada... narazie jak mala sie budzi w nocy to jestem i pozniej spimy razem,a jak sie pieknie usmiechnie jak sie obudzi i jak widzi ze ja kolo niej leze.. ohh piekne uczucie :ico_brawa_01:
A u nas dzisiaj od rana byla mgla ale teraz jest juz ladniej sie wypogodzilo ale nadal zimno ze az sie strach wyjsc.. :-D Pojedziemy po obiedzie na cmentarz tam pod krzyzem zapale swiatelko mojemu kochanemu dziadkowi ktory umarl :ico_placzek: 6 lat temu.. i pozniej pojedziemy spowrotem do domu tesciowej na kawe a i idziemy na obiad do tesciowej dzisiaj beda kluski z miesem pycha i taka ochote juz mialam na to danie ze az sie ciesze ze idziemy i ciekawe jak Nicolci beda kluski smakowac :ico_brawa_01:
Moja mala Nicole to jest taka zywa dziewczynka.. ona lubi sie ze wszystkimi bawic i do wszystkich idzie.. najbardziej sie uwielbia nosic i czesto tez idzie do swojej babci zeby ja ponosila :ico_oczko:
Ok ja ide zaraz sie pomalowac juz sie razem z Nicole wzielysmy sobie prysznic teraz mala sobie spijusia a jak sie obudzi to bedziemy sie zbierac :ico_oczko:
Jesli chodzi o dzisiejsze swieto.. to tez az tak go nie lubie ale pamietam o zmarlych i zawsze jedziemy zaswiecic itd.. Miejcie ladny dzien i wpadne pozniej papa

Awatar użytkownika
justyna25
4000 - letni staruszek

01 lis 2007, 12:56

My też w domku dzisiaj siedzimy bo tu w Bydgoszczy nie mamy nikogo na grobach.
W Brodnicy i w Grudziądzu mam groby babć i dziadków a mój mąż w Pokrzydowie a to troche za daleko żeby jechać :-/ Myślami jesetm z rodzinką.

Awatar użytkownika
Barbara
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

01 lis 2007, 16:59

Kristi pisze:Ja sie tylko czasami boje jak to bedzie jak bede miala druga dzidzie..musze byc w nocy i dla Nicole i dla malutkiego.. Niechcialabym zeby sie mala za bardzo przyzwyczaila spac ze mna ale moze sie samo jakos pouklada...

Napewno sie pouklada, i bedziesz i dla Nicole i dla :ico_dziecko: , moze do tej pory Nicole bedzie juz przesypiala sama cala noc bez Twoej obecnosci obok. Zobaczysz napewno bedzie dobrze :-)

U nas pogoda nie ciekawa. Asia byla na godzinke na spacerku a teraz polozylam ja spac, moze zasnie bo spala 1h przed poludniem; ale nie wiem bo cos sobie mowi o smokiem sie bawi w lozeczku, bo slycze :-) , jak nie zasnie za jakies 15mni. to pewnie bede musiala tam do niej isc i znowu bedzie ie do wytrzymania i bede ja kapac wczesniej, tak ok.19 :ico_noniewiem:

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

01 lis 2007, 17:13

cześć dziewczynki, u nas pogoda całkiem ładna, byliśmy znowu na zajęciach, i na spacerze, teraz sprzątam bo w domu jest jakby tornado przeszło...a w sobotę bedziemy mieli gości :ico_oczko:

Awatar użytkownika
justyna25
4000 - letni staruszek

01 lis 2007, 17:28

Maggie pisze:w domu jest jakby tornado przeszło...

Maggie u mnie to samo :ico_olaboga: :-D

Awatar użytkownika
Barbara
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

01 lis 2007, 17:30

A moja Asia zasnela jakies 10min. temu, wiec ide sobie :ico_kawa: zrobic, ciekawe ile pospi?...

Maggie, milego i szybkiego sprzatania :-) . Potem zapraszam na :ico_kawa: :-)

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

01 lis 2007, 17:50

kuchnia już zrobiona... :ico_brawa_01:

diem
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

01 lis 2007, 18:36

nie wiem czy poklikam, bo synus juz na kolanach u mnie siedzi ... my od rana na zakupy pobieglismy, a pozniej na plac zabaw, gdzie spotkalismy sie z Kacperkiem i mama ... pogoda sloneczna ... dzis bylo cieplo ...cudowna zlota jesien sie przypomina ...tzn polska zlota jesien ... ale i tu jest calkiem przyjemnie w tym roku ... ech

Kourosh tez duzo gada ... tak mi sie wydaje ... mama, bobo ( inaczej : tata), baba, kolko, kuj kuj, ciako ( ciastko), brum brum ( na samochod), bach ( gdy cos spada lub gdy sam ma upasc lub gdy boi sie,ze upadnie :-D ) nio nio nio ( i macha przy tym palcem) ... da da ( gdy chce isc na dwor) ...ok, dosc tego chwalenia ... :ico_wstydzioch: :ico_haha_01: ale same zaczelyscie :027:

Dzis mialam taka werwe,ze gdy wrocilismy ze spacerku ...polozylam spac smerfa i za bralam sie za mycie okien ... wkoncu ... i dobrze mi :ico_oczko:

zaraz moze uda mi sie wkleic zdjecie Kourosh'a i Kacperka z wczorajszego spotkania ... bo dzisiejszych jeszcze nie mam na kompie ...

OOO teraz doczytalam ... iza moze rzeczywiscie to te okropne zebiska :ico_zly: slemy duzo zdrowka !!!!!!!!!! trzymajcie sie !
moj brzdac wczoraj odstwil serenade jakiej w zyciu nie widzialam ... cos go wybudzilo ze snu ( ssztuczne ognie chyba) wystraszyl sie ... plakal,klrzyczal i piszczal ... nakjdziwniejsze,ze jakas dobra goidzine od tej pobodki ...po prostu stanal w kuchni i krzyczal placzac ... nie wiedzialam co robic ... i sam sie uspokoil ...

[ Dodano: 2007-11-01, 17:48 ]
Obrazek
Obrazek
Obrazek
:ico_buziaczki_big:

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

01 lis 2007, 19:43

diem, to rzeczywiście , nabrałaś powera... :ico_oczko: ...jak to się robi :ico_haha_01:
fotki chłopaków fajowe...a kacperek chyba troszkę starszy od Kourosha...?

Całuski dla wszystkich ząbkowiczów :ico_buziaczki_big:

diem
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

01 lis 2007, 20:38

Kacper skonczyl 11 miesiecy :ico_noniewiem:

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”