Awatar użytkownika
Magda Sz.
Zrobiłem Magistra z forum!
Zrobiłem Magistra z forum!

01 lis 2007, 19:28

eVe80, ale masz sliczniutki brzusio :ico_brawa_01: taki ksztaltny piekny! :-)

Jak tam kwietnioweczki Swieto Zmarlych uplywa?Tutaj na Zielonej Wyspie nie obchodza tego swieta przynajmniej nic mi na ten temat nie wiadomo.Najbardziej liczy sie dla nich Halloween.Wczoraj strzelali chyba ze 2 godz a w Sylwestra nie widzialam wcale fajerwerkow az przykro sie robi i bardzo mi brakuje tych polskich tradycji :ico_placzek: Chcialabym pojsc z synkami na cmentarz a szczegolnie wieczorkiem zeby swiatelka zobaczyli a tu nonono :ico_placzek: Zla jestem i tyle a na mysl o kolejnych swietach Bozego Narodzenia spedzonych tutaj robi mi sie jeszcze gorzej a to juz tak blisko :ico_olaboga:

asika82
4000 - letni staruszek

01 lis 2007, 20:57

eve i brzuszek i cycuszek okraglejszy, brawo! ale ja zazdroszcze Ci tej karnacji. taki masz ciemny brzuch, super.
madziu kochana to na swieta do nas do Polski wracaj. pomarzyc fajnie... szkoda, ze nierealne :ico_placzek:

[ Dodano: 2007-11-01, 19:59 ]
a ja bylam dwa razy na cmentarzach, schodzilam sie jak nigdy az mnie kregoslup boli ale fajnie bo tak cieplo u nas dzisaj.

Awatar użytkownika
eVe80
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

01 lis 2007, 22:46

No niestety ja nigdy nie maiałm malutkich piersi (a szkoda), a teraz jeszcze się powiększyły :ico_noniewiem: Mam nadzieję, że to już wystarczy.

My też byliśmy na cmentarzu, ale tylko na jednym bo akurat na jednym mamy wszyskich z mojej i męża rodziny, póżniej obiadek u mojej mamy. Teraz czekam bo mężuś poszedł mi zrobić kolacyje :ico_wstydzioch: Trochę późno no ale cóz zrobić jak w brzuchu jeździ.

Asika82 ja mam nawet ciemną karnację a mój mąż jest dużo bledszy, ciekwe jaką karnację bedziem mieć nasza dzidzia. Ja jak się urodziłam to miałam czarne włosy i od razu miałam brązowe oczka. A mój M. blondynek o niebieskich oczkach. Ciekawe czyje geny wygrają. :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Myszka_
Trzy tysiące lat minęło...

02 lis 2007, 00:12

eVe80, spodenki świetne a brzuszek masz śliczny, taki fajny okrąglutki, a z Ciebie strasznie ładna dziewczyna :ico_oczko: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
ja też mam ciemną karnację i szybko się opalam (na brąz) a z natury mam włosy ciemny blond a oczy piwne, za to mój mężuś to blondynek o niebieskich oczętach i zawsze trudniej ma się opalić noi zazwyczaj od czerwonego zaczyna :ico_oczko:

my byliśmy na cmentarzu tak ok. 18, pięknie to wszystko wygląda, żal tylko, że co poniektórzy, to tylko na te święta pamiętają o grobach bliskich, ale dobre choc to... może zmusi ich to do refleksji....
przeszliśmy się trochę, pokikraliśmy się w drodze powrotnej i było zleciało :ico_oczko:

słodkich snów i spokojnej nocki, buziaki

asika82
4000 - letni staruszek

02 lis 2007, 06:16

spac nie moge :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: juz przewracam sie z boku na bok jakies 2 godziny i nic, zero snu :ico_placzek:

[ Dodano: 2007-11-02, 05:18 ]
eVe80 pisze:No niestety ja nigdy nie maiałm malutkich piersi (a szkoda),
eve to tylko cieszyc sie trzeba, ze nie musisz sobie wkladek specjialnych z silikonu wkladac jak moje niektore kolezanki.

[ Dodano: 2007-11-02, 05:19 ]
eVe80 pisze:ja mam nawet ciemną karnację a mój mąż jest dużo bledszy, ciekwe jaką karnację bedziem mieć nasza dzidzia.
ja Wam powiem, ze moj brat ma ciemna cere i brazowe oczy natomiast jego dziewczyna bardzo jasna cera, wrecztaka jak rudzi ludzie maja i jasne oczy. a kamila odziedziczyla urode po tacie, do tego stopnia, ze latem ludzie na ulicy gapili sie na nia bo taka jak mulatka byla i pytali jakiej narodowosci to dziecko. wiec wszystko jest mozliwe.

[ Dodano: 2007-11-02, 09:49 ]
Obrazek mamy zabawe bo moja siostra cioteczna przyjechala do nas z malym pieskiem i jest tak wesolo, ze ho ho. a kamila chce go na sile jajkiem karmic i nie da sie przekonac, ze piesek za maly na jajo Obrazek

Awatar użytkownika
eVe80
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

02 lis 2007, 11:03

Ładniutka nie jestem :ico_haha_01: a teraz to jeszcze dodatkowo mam busz na głowie bo jestem na etepie zapuszczania (znowu). Przed wakacjami obciełam a miałam już do połowy pleców i od tego czasu musiałam przycinać i regulować włosy żeby dało się je zapuścić. No niestety ja przez całe życie chciałam mega długie włosy a chyba jak prawie każda kobitka nie potrafię długo tak samo wyglądać (a szkoda bo teraz muszę się męczyć i w rezultacie mam chaos na głowie).

asika82 matko biedaku, ja też nie cierpie jak mam taką nockę, ale mnie przeważnie się to zdaża jak jest pełnia.
Co do Twojego brata to jest całkiem normalne, że córcia do niego podobna, bo podobno gent brunetów są dużo silniejsze od blondynów, no ale ciekawe jak u mnie będzie :-D
Piesek śliczny, mio teściowie kupili teriera sznaucera miniaturkę ale będzie u nas za ok tydzień lub dwa bo maluteńki jest jeszcze. No i ja będę się nim opiekować bo wszyscy do pracy chodzą :-D będę mieć wstęp :-D :-D :-D
Imienia psiego nie mamy jeszcze ale mój mąż uparł się, że takie małe "gówienko" to musi mieć prawdziwie "męskie" imię np. Apacz. Hehehe no nie wiem co z tego wyjdzie.

asika82
4000 - letni staruszek

02 lis 2007, 12:10

eVe80 pisze:Przed wakacjami obciełam a miałam już do połowy pleców
ja tez wlasnie ocielam przed wakacjami z taki do ramion do bardzo krotkich i teraz zapuszczam. fajne imie Apacz dla pieska.

[ Dodano: 2007-11-02, 11:11 ]
eVe80 pisze:ja też nie cierpie jak mam taką nockę,
u mnie to juz ktoras z rzedu taka. no i caly dzien oczywiscie pozniej marny.

Awatar użytkownika
edit53
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 lis 2007, 12:39

hejka
eVe80, brzusio sliczny,spodenki tez :ico_brawa_01: faktycznie tylko pozazdroscic karnacji ja to zawsze jak corka młynarza wygladałam (dobrze ,ze solare wymyslili bo nawet slonce mi nie dawalo rady)
moje wloski nawet wyszly sa lepsze niz byly i milo do lustra zagladnac i odrostow nie widac :-D my wczoraj polazilismy po cmentarzu a wieczorem mialam nogi tak strasznie spochniete ze szok az mi sie podkolanowki poodbijaly :ico_olaboga: dzis znowu budzilam sie co chwile w nocy bo gardlo mnie zaczelo bolec ,mam nadzieje ze szybko mi przejdzie :ico_noniewiem: buziaczki

Awatar użytkownika
Myszka_
Trzy tysiące lat minęło...

02 lis 2007, 13:47

Witajcie robaczki,
asika82, ja też miałam ciężką noc, ale to przez mojego brata i jego dziewczynę... masakra, poszli spac po 1, wcześniej się pokłócili, debatowali, Ula go biła a co on uderzył o ścianę lub mocniej plecami się oparł to mi wszystkie szklanki w pokoju dzwoniły (nasze pokoje ściana oddziela), potem obudzili mnie po 4, bo Ula szła do ubikacji to oczywiście musiała Sebka obudzic, bo ona sama nie pójdzie i on stał w przedpokoju i czekał na nią i co jakiś czas pytał czy może iśc już spac - MASAKRA, ależ ja byłam zła, w końcu Sebek nie wytrzymał i poszedł do pokoju jak było dokładnie 4.37, a Ula wyszła a kibla prawie o 4.45-4.50, w między czasie 3 razy spuszczała wodę! potem Piotrek wstał do pracy ja też poszłam siku i oczywiście siadłam na olaną deskę (nie wiem dlaczego Ula nigdy nie siada na desce i zawsze ją osika, nie rozumiem, przecież mamy czysto w łazience, nieraz nawet widziała, że sprzątamy... ehhh)... ale byłam zła, a jaka byłam niedociumana... nie mogłam usnąc.... w końcu mi się udało kole 6, to zaś o 8 oni wstali i oczywiście Sebek nie wie po co w drzwiach sa klami i dup, dup drzwiami... i zaś się obudzałam i wystraszyłam do tego... :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: , a co najlepsze do Sebka pokoju idzie się przez pokój naszej siostry, to i ona miała niezłe jazdy przez nich, jeszcze rano mi opowiadała, że jak przyszła na górę (było po 12), to Sebek leżał w jej łóżku i powiedział, ze on śpi u niej bo Ula go wyrzuciła a ona ma se gdzieś spanie skołowac, to się jeszcze przed snem musiała z nim z pół godz, kłócic zanim se poszedł....
mówię, Wam jaki spokój jak ten mój brat w tym wojsku siedzi....

no to się Wam wyżaliłam, ale od rana mam takiego nerwa, ze :ico_szoking: :ico_zly: :ico_zly:

zmiana tematu :ico_oczko:
idziemy dziś do gina na 18, mam nadzieję, że nie przetrzymają dziś mojego w pracy bo sie wkurzę, ciekawe czy dzidzia pokaże co tam ma... czy będzie fasolek czy fasolka heheh

buziaki i miłego dnia

[ Dodano: 2007-11-02, 13:37 ]
z nudów szperam po internecie i znalazłam takie linki
SPRAWDź PłEC DZIECKA :ico_oczko:

http://www.karmieniedzieci.pl/dla_mamy_ ... iewczynka/
http://www.noworodek.pl/index.php?sm=1
http://jolmys.webpark.pl/#

Awatar użytkownika
meggi_24
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 lis 2007, 15:08

Witajcie kochane...

Stosujecie juz jakieś kremy przeciw rozstępom??? JA własnie przegladam allegro i zastanawiam się nad mustellą :ico_puknij:

[ Dodano: 2007-11-02, 14:10 ]
eVe80, brzusio masz ładniutki... tak uroczo odstajacy :)

Myszka_, no nie ma to jak wizyta nocna dziewczyny brata :ico_olaboga:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”