Cześć
Przeczytała wsio ale połowę juz zapomniałam
OLIUNIU- DUŻO ZDRÓWKA I RADOŚCI
Asiu- Ludziska to są ślepe chyba, jak mozna pomylić Wiki z chłopcem, przecież od razu widać, ze to panienka
na Kornela zawsze mówią, że dziewczynka, może zrobię napis
informacyjny, to chyba prze zte włoski jego, chociaż w czapce też
Maritka- ja Cie kręce ale sie podnieciłam, ze to juz tak blisko, zyczę Ci, zeby wszystko poszło szybko i bezboleśnie najlepiej, jejja, az mi ciarki przeszły po plecach
A ja byłam u lekarza na usg brzuchola, watróbsko i te inne oki, w nerce prawej troche piasku mam, a brzuchol i tak mnie boli jeszcze moze powinnam iść do gina
Wczoraj byliśmy u teściów, i wróciliśmy wieczorkiem, a jutro przyjezda moja mama, zostanie z Kornelem, a ja jade sprzatać domek, bo przeprowadzka tuż tuż..
Co do nocnika, to Kornel tez przykuca i stęka, posadziłam go kilka razy i zrobił kupę do nocnika- moze z 5 razy, a teraz nie chce siedzieć więc dałam spokój, ostatnio tez tylko chodzi i gada po swojemu, najlepiej jak babcia zadzwoni to bierzę słuchawkę za ucho i lata po pokoju i nadaje
najczęściej mówi mama, potem baba, tata, dziadzia, nie i kiwa głową, ama- na jedzenie, na auto- bum bum, jak mówię zdrób kupke to stęka i się napina, ładnie robi cacy, pokazuje gdzie mam nos, oko- na miśkach też, jak się śmijemy to nas przedrzeźnia i się śmieję, udaje kaszel, uwielbia bić brawo i robić indianina, daje buziaka, tyle pamiętam, ale się pochwaliła, a co tam nie będę gorsza
a teraz spadam bo zmęczona jestem, wybaczcie, że nie odpisąłm wszystkim, całuski dla Was