Witam wszystkich:) Ja 3 miesiace po porodzie zaczęłam zażywać tabletki Cerazette i wszystko było w porzadku, jednak wybrałam tylko 2 opakowania, bo lekarz który prowadził mi cała ciaże powiedział, że po nich u mojego dziecka moga wystapic róznego rodzaju wady, a min. wady układu nerwowego i rozwojowe...
i natychmiast przerwałam. Mój synek ma teraz ponad 8 miesięcy, a ja znów do nich wróciłam bo mysl o kolejnej ciązy i ciągły strach psychicznie zaczeły mnie zabijać. Zasięgnęłam więc porady kilku innych lekarzy i nikt nie potwierdził tego co powiedział mój lekarz. martwi mnie tylko jedna rzecz, jeden z lekarzy powiedział mi że moge te tabletki zażywać tylko do momentu pierwszej miesiączki
dziwnie jakos. No i tydzien temu dostałam pierwsza miesiaczke, ale tabletki zazywam nadal i nadal karmię synka piersią. Na ulotce pisze zupełnie inaczej niz mówił mi lekarz. Okres dostałam w trakcie (ponad połowa) brania pierwszego opakowania tabletek. Czy zabezpieczałyście sie w trakcie brania tabletek jeszcze innymi środkami? Przeraza mnie czasem to,ze ile lakarzy to tyle odmiennych zdań-gdzie oni wszyscy uczyli się tej całej medycyny???
Proszę napiszcie mi coś na ten temat-dziekuje i pozdrawiam :)