Awatar użytkownika
Myszka_
Trzy tysiące lat minęło...

03 lis 2007, 20:48

Witajcie robaczki,
mnie gnębi potworny ból głowy ... szłam spac z bólem, który nie pozwalał mi się uśpić i niestety wstałam z bólem, który nie opuszcza mnie przez cały dzień :ico_placzek:
mam już normalnie dośc, taka jestem przez to wymęczona, że szok....
edit53, ta wróżba z obrączką nad szklanką, jest już stara i dośc znana - mnie mama nauczyła i szalałyśmy nie raz z koleżankami wróżąc m.in. ile lat będzie miec jak wyjdziemy za mąż, ile dzieci itp... jak to młode dziołchy hehe :-D

miłego wieczorku i udanej niedzieli, papap

[ Dodano: 2007-11-03, 19:50 ]
co do imienia to mamy 2 opcje
1. Alex
2. Damian Aleksander

jakoś bardziej ta druga mi sie podoba, ale mojemu P. bardzo się ta 1 podoba i chyba będe musiała się dostosowac :ico_oczko:

asika82
4000 - letni staruszek

04 lis 2007, 10:40

myszka mi podobaja sie obie opcjie.

[ Dodano: 2007-11-04, 09:40 ]
cos tu cicho jakos :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Magda Sz.
Zrobiłem Magistra z forum!
Zrobiłem Magistra z forum!

04 lis 2007, 16:06

Myszka_, gratuluje synusia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: tak intuicyjnie obstawialam ze bedzie u was chlopczyk :-)
asika82, jak ci wyszla wrozba na chlopczyka to tak bedzie mi sie tez zgadza :-)

asika82
4000 - letni staruszek

04 lis 2007, 16:10

magda wiec musze imienia szukac bo nic mi sie nie widzi jakos. a u Ciebie wrozba mowi o trzecim dziecku czy nie?

Awatar użytkownika
eVe80
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

04 lis 2007, 17:04

Witam, no i pochwaliłam się za szybko. Wczoraj mieliśmy mieszkanie na 100%, a dziś babka się rozmyśliła :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: Niecierpie takich ludzi :ico_placzek: . No ale trudno się mówi i żyje się dalej. Będziemy się z czasem zamieniać, no ale już nie będziemy na pewno mieszkać w klatce u moich rodziców :ico_placzek: . No ale może znajdzie się gdzieś tak blisko.
malgosia matko jedyna współczuje Ci z tym zębem, całe szczęście, że masz już to za sobą, i teraz to tylko dochodzenie do siebie.zostało.
asika82 ja też robiłam sobie wróżbę z obrączki tą metodą co edit53 i mnie wychodzi córa. Ciekawe czy się sprawdzi. Ale mojemu M. nie robiłam :ico_noniewiem: .
myszka_ gratuluje synka, super, że wszystko w porządku. Imiona bardzo fajne, mnie też bardziej podoba się druga opcja, ale najważniejsze, żeby Wam obojgu się podobało w równym stopniu.

Hm może wszystkie zróbcie sobie te wróżby i ciekawe której się sprawdzi :-D

Awatar użytkownika
Myszka_
Trzy tysiące lat minęło...

05 lis 2007, 00:30

eVe80 pisze:Witam, no i pochwaliłam się za szybko. Wczoraj mieliśmy mieszkanie na 100%, a dziś babka się rozmyśliła :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: Niecierpie takich ludzi :ico_placzek:

:ico_szoking: :ico_olaboga: kurde, to nie fajnie się zachowali :ico_nienie: , to co się stało, dostaliście jakąś konkretną informację? trzymam kciuki ab udało się Wam znaleźc coś fajnego, większego, blisko rodziców i w niedługim czasie, będzie dobrze :ico_pocieszyciel:

my byliśmy dziś u teściów - ależ ja nie lubię tam chodzic wrr, a jak mnie moja teściowa wkurza z gadkami typu: "ale wiesz ty sie nie możesz denerwować", "nic ta moja synowa nie grubnie", "a wiesz ty musisz to, to , to itp... itd,,,", nienawidzę jak ktoś tak do mnie mówi, jeszcze takim tonem i głosikiem jak do dziecka - szlag mnie trafia :ico_zly:
ale jakoś muszę, to znieśc, choc prosiłam Piotrka żeby powiedział swojej mamie że ma tak do mnie nie mówic, bo ja bardzo tego nie lubię, mam nadzieję, że jak nadarzy sie taka okazja to jej to powie, choc wiem że pewnie mu tak troche głupio, ale chyba lepsze to niż jak kiedys wybuchnę i jej coś powiem, a mi ostatnio dużo nie potrzeba :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
edit53
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 lis 2007, 09:25

hejka
eVe80, przykro mi z powodu mieszkania :ico_placzek: tez nie lubie takich ludzi :ico_zly: ja wczoraj pozarlam sie z moim krzyskiem bo auto mamy na wykonczeniu musimy silnik kupic :ico_zly: naszczescie juz sie pogodzilismy :-D
ja mam katar jak z krakowa pod baltyckie brrrmam nadzieje ze mi szybko przejdzie :ico_zly:

asika82
4000 - letni staruszek

05 lis 2007, 09:28

witajcie dziewczynki!!
eVe80 pisze:no i pochwaliłam się za szybko.
eve przykro mi ale ja zawsze w takiej syt. mysle, ze widocznie za jakis czas bedzie lepsza okazjia i wyjdzie to na dobre.

[ Dodano: 2007-11-05, 08:32 ]
myszka wspolczuje takiej tesciowe i radze zeby juz teraz ja uswiadomic, ze nie znosisz takich rad i takiego jej tonu bo co to bedzie jak sie synek urodzi i ona zacznie Cie pouczac? na szczescie ja z matka mojego Marka blizszyk kontaktow nie utrzymuje i nie zamierzam tego zmieniac. poza tym ja otwarcie mowie co mi nie pasuje i nikt nawet nie probuje mnie pouczac. czlowiek powinien uczyc sie na wlasnych bledach.

[ Dodano: 2007-11-05, 08:34 ]
edit53 pisze:musimy silnik kupic
oj edit wspolczuje bo to bedzie spory wydatek a lepiej byloby wozek na to konto juz kupic. ale bez autka zyc sie nie da!

Awatar użytkownika
edit53
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 lis 2007, 09:45

asika82, silnik do naszej fury ok 2000tys kosztuje :ico_zly: a auto musi byc bo krzysiek nim do pracy jezdzi czasem poza krakow :ico_zly:
a co do tesciowej to ja wczoraj tez sie wkorzylam bo jak zwykle zimny obiad dostalam zwlaszcza kotleta a ja nie moge jesc zinych smazonych rzeczy bo mnie zoladek zaraz po tym boli :ico_zly: jak jej krzysiek powiedzial ze obiad jest zimny i niedobry to stwierdzila ze jakby kazdemu chciala cieplego kotleta dac to by musiala caly dzien przy garach siedziec bo w roznych porach przyjezdzamy no bo przeciez usmazenie kotleta godzine zajmuje brrr :ico_zly:

Awatar użytkownika
eVe80
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

05 lis 2007, 11:25

WItajcie dziewczynki!
Myszka_ pisze:kurde, to nie fajnie się zachowali , to co się stało, dostaliście jakąś konkretną informację?

To była babcia której nie dawno umarł syn i ona sama boi się mieszkać w tym mieszkaniu i chciała się zamienić. MOje stare mieszkanko było akurat w miejscu gdzie mieszka jej córka, ale trzeba troche remontu zrobić. Powiedzieliśmy, że remont jej zrobimy na własny koszt i pasowało jej to. Chodzi głównie o malowanie ścian itp. Ona się zgodziła, ale na drugi dzień przyszła do nas i powiedziała, że ona się rozmyśliła i ona wogule się nie będzie zamieniać i zamieszka tam z wnuczką. :ico_zly: Robią wodę z mózgu człowiekowi. Mogła przemyśleć tamie rzeczy najpierw a nie robić smaka ludziom, a potem zabierać. :ico_zly:
No cóż my tam pomieszamy troszkę a w między czasie damy ogłoszenie o zamianie gdzieś bliżej rodziców.
edit53 myszka_ ja na szczęście teściów mam wporządku, czasem nie denerwują,. Ja się nie lubię z siostrą mojego M. i poczęści dlatego się wyprowadzamy. Zresztą ja mam nawet lepszy kontakt z teściową niż ona ze swoją córką. Jest bardzo specyficzna, musiałybyście ją poznać (czego nie życzę).
Odkąd wie, że jestem w ciąży wogule się nie odzywa na ten temat, ani razu się nie zapytała np. jak tam dzidziuś, czy wszystko w porządku itp. Dobrze, że pierwszego dziecka chrzestną będzie moja siostra, a jak będzie drugie to musimy cosik wymyślić, bo ona nigdy nie będzie. :ico_haha_01:
Oj ale się wyżaliłam, ale troszkę mi lepiej, bo przez to mieszkanie to w nocy spać nie mogłam. A dzisiaj wstałam i czuje się jakbym miała zderzenie z walcem. Z nosa mi cieknie, gardło mnie boli i kicham na potęge. Zrobie sobie zaraz herbatkę z miodkiem i cytrynką i najlepiej pod kocyk, a ja mam tyle załatwiań dziś i jeźdzenia że szok. :ico_zly:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”