witajcie
wisienka24 sliczne fotki !!!
pruedence czytam twoje listy z zapartym tchem i domylam sie co czujesz ale teraz bedzie juz tylko lepiej, nawe sie nie obejzysz i bedziecie razem pozdrawiamy bardzo goraco
yvone widzisz juz troche lepiej ze spaniem, u mnie tez czasem ona miewa humorki i wyje czasem nie wiem czemu a mi sie wydaje ze ma po prostu takie swoje kaprysy, napewno sie ulozy
My bylysmy z moja Amlcia na masazach dzisiaj, bylo bardzo przyjemnie, byly jeszcze trzy mamusie z dzidziami i pani ktora nas uczyla masowac malenstwa. Moja Amelcia byla najmlodsza ale wagowo dorownywala chlopczykowi 4 miesiecznemu, juz nie mowie o wlosach, wygladala przy tych dzidziusiach jakby ona miala ze 4 miesiace :)
Kupilam jej z mezem wczoraj sukieneczke do chrztu, z bolerkiem czapeczka, majtaskami i do tego buciki, ubralam ja na probe, wygladala jak smiesznie zwlaszcza w tej czapce przypominajacej czepek :) wybralam rozmiar 6-12 miesiecy ale juz sie martwie ze jak za duzo przybierze na wadze moze byc ciezko
![n :ico_olaboga:](./images/smilies/xx_olaboga.gif)
ale mysle ze to bedzie stroj na jeden raz wiec moze damy rade. Poza tym na razie nie narzekam, spi w nocy, w dzien jest zywa, akurat teraz spi ale bylysmy duzo na dworze wiec moze ja to umeczylo. Poza tym kupilam jej kurteczke i ogrodniczki takie sliczne rozowiotkie na 6 miesiecy ale sa akurat i wyglada w nich super, a zmienia sie kazdego dnia, coraz czesciej usmiech, wczoraj dalam jej taka grzechotke do reki to byla taka zadowolona....
Tyle narazie, calujemy was mocno i wasze dzidzie
![n :ico_buziaczki_big:](./images/smilies/xx_buziaczki_big.gif)