no...bedą mialy wlasciwie roczek ...
Maya poszla spac...zjadla cyca...a do picia ja przykrylam bo tak lepiej zasypia jak jest pod kolderką i biedaczka tak sie spocila przy cycu ze az na nosie miala krople potu odkrylam ja troche i niby spi ale w niani slyszze ze pojekuje troche -pewnie jej za cieplo dalej.....zaraz powinno sie troche wychlodzic w domku to bedzie jej lepiej
dziekujemy slicznie kochane ciocie
jagodka przesyła mokrego buziaka
dzisiaj w ramach prezentu dostała.............lodówke i zmywarke bo wlasnie nam przysłali
w sobote kupilismy a dzisiaj juz dostawa
super nie?
mała spala super ale po nurofenie
dziasełka swedza okrutnie a zebów ani widu ani słychu
teraz walczy w lozeczki o obkreca sie wokół własnej osi
o Jagodka..no to szybka dostawa...a zadowolona jestes...sprzet wyglada dobrze?a mokry calus odebrany
[ Dodano: 2007-11-05, 10:42 ] o...no i prosze zapomnialoby sie o maly wlos....NAJLEPSZE ZYCZONKA URODZINKOWE DLA NASZEJ ANES....duzo pogody ducha....i radoscie z macierzynstwa zyczymy.....nie wiem czy jeszcze tu zajrzysz...ale jakby co to zapraszamy!!!!!
czy ja dobrze widze...jednozebna Ulamisiula...no wiec sie nalezą jak nic!!!dziewczyny gonią chlopakow
Maya wlasnie zjadla zupke i to nie ze sloika tylko ja dzis ugotowalam pierwszy raz ..ziemniak i marchewka tylko..i z maselkiem...i pycha i zjadla az sie jej uszy trzesly...nie doprawialam sola ani niczym innym...niepotrzebne to..byla smaczna i mala lubi takie plone jedzonko
dziewczynki kochane
[size=200]dziekuje wam z calego serduszka za zyczonka,jestescie kochane[/size]
jejku ale mi milo
i przepraszam ze nie zagladam
na tamtym forum co jestm tez teraz zadko bywam a ja bywam to tylko wpadam na moment i lece....poza tym cos mi sie przestawia z kompem i czesto wyswietla mi sie ze klopoty z polaczeniem czy cos takiego
i stawiam...
dziekuje jeszcze raz z calego serduszka
[ Dodano: 2007-11-05, 13:41 ] normalnie sie poplakalam
moja najlepsza przyjaciolka o ktorej tu opowiadalam nie zlozyla mi zyczen,a wy kochane pamietalyscie
jejku jeszcze tak milo to mi nie bylo