gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 lis 2007, 12:39

Hej dziewczyny
ale zaległosci mialam :ico_olaboga:
Po pierwsze spoznione ale szczere zyczenia urodzinowe dla Kondzia i Lenki
Obrazek

Fela zdjecia super a to w podpisie w ogole bomba. Co z przedszkolem zaprowadzasz go jeszcze czy odpuscilas sobie? Mi sie snilo ze Tomka zaprowadzilam i plakal. A to dopiero za rok a juz przezywam, chyba Twój nastroj na mnie przeszedl.

Ilonka nie nabralam sie na Marty zarciki bo od tylu zaczelam czytac taka to cwaniara jestem. Duzo zdrowka dla Vinee. A figurka juz doszla zamowilam ją w czwartek a przyszla po 8 dniach. Wiec super. Lezy na polce i juz Tomek sie chcial nią bawic ale mu nie dalam.

Madziorka super filmik, a jak zobaczylam Leosia na zdjeciach to normalnie zimno mi sie zrobilo. Ja jestem wieczny zmarzluch i Tomka tez ubieram cieplo. Wiem ze powinnam go hartowac ale jak mi samej jest zimno to co jego mam wyletniac? Ale on tez raczej jak Pawel gorący chlopak. Tylko ja taka zimna :-D

Jasnie Pani przykro mi z powodu klotni z ojcem, ja sie z ojcem nie kloce ale z siostra dosc czesto ale wyznajemy obie taką zasade ze z rodziną to sie honor do kieszenie wsadza. Kolezanke mozesz sobie zmienic ale rodziny nie. Dlatego u nas z siostra nie ma przepraszania powyzywamy sie a nastepnego dnia juz ok.

Beatka ale masz super pomocnika. A ten lezaczek do kąpieli super sprawa tez Tomka na nim kąpalam.

Marta a gdzie jakiez zdjecie Frania w chuscie co? Czekamy czekamy i tak nam juz podpadlas tym edytowaniem posta. A ja uwazam ze FRanio to cala ty. Taki podobny do ciebie. A co

Lucy i w sumie najlepiej jak los za was zadecyduje. Jesli T sie zdazy wyleczyc to pojedziecie do norwegii jesli nie zostaniecie w uk. BEdzie tak jak wam pisane jest. A najwazniejsze ze to nie wy do konca bedziecie musieli podjac decyzje.

Zubelek duzo zdrowka dla dziewczynek. Naprawde zaradna jestes kobieta. Super ze mieszkanko macie. A wlasnie moja kolezanka (ta od kosiarki) wyjezdza na stale do irlandii. Kupilam jej bilety na 24 listopada. Maz jej tam siedzi od 2 tygodni a bracia od ponad roku.

Delfina super zdjecia. :ico_brawa_01: A jak sie bawi tablicą Maycia? Bo sie zastanawialismy dla TOmka na prezent. A ten wozek bomba :ico_brawa_01:

Emilka bądz Marta (nie pamietam ktora to napisala :ico_wstydzioch: ) chodzi mi o miod co napisala ktoras z was do meggi. Ja kiedys podawalam miod z woda tomkowi jak mial zatwardzenie to tez ma byc nie wrzatek?

Cdn

julie_377
Umiem skakać na skakance po całym forum
Umiem skakać na skakance po całym forum

05 lis 2007, 12:47

witam!
alez mialam zaleglosci ale nadrobilam wszystko :-D

SPOZNIONE ALE NAJSERDECZNIEJSZE ZYCZONKA DLA KONRADKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent:

kasik ja tez milam to skakadlo dla natka uwielbial to hihihihihihii teraz dostala je jego kuzynka julcia w spadku :ico_oczko:

ilonka rozwalil mnie twoj sms :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:

a ja zaraz lece podrzucic natka do asi i lece sprzatac na zakupy i wogole dac sobie pare minut spokoju pozatym pomalu trzeba zaczac przygotowywac sie do imprezy a mamy dwie hihihih bo wszyscy by sie naraz nie zmiescili tak wiec roczek swietujemy sobote i niedziele :ico_oczko: ostatnie 2 tyg malo natus byl u swojej opiekunki wiec mysle ze mu dobrze zrobi troche sie pobawic z kims innym niz mam i tata :ico_oczko:

choc przez weeckend mielismy gosci z poltorarocznym szkrabem- normalnie plakalismy ze smiechu obserwujac te bable a to kilka fotek:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Images hosted at HoldThatPic.com

gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 lis 2007, 13:30

Cale szczescie ze wyslalam tamtą czesc bo mnie szef ( ale nie ten co z nim wpokoju siedze tylko ten calkowity zawolal bym mu cos wytlumaczyla) a jak wrocilam to tt nie dzialalo. Niezle bym sie naciela.

Julie ale super zdjecia. Kurde ale ten czas szybko leci pamietam jak to niedawno Nathanek z brzucha nie chcial wyjsc a ty probowalas roznych sposobow na jego wyjscie :-D

Kasik fryzurka mi tez sie podoba widze ze pasemka zrobione :ico_brawa_01: A skoczek super.

A teraz ja wam pokaze mojego discopolowca ( koniecznie z glosnikami prosze obejrzec)
http://pl.youtube.com/watch?v=kykJVxyZ_8o

Dziewczyny a co z fittney? Jest w uk czy nie?

fela
Już śmiało chodzę po forum!
Już śmiało chodzę po forum!

05 lis 2007, 13:38

gosia w piatek bylam z konradem znowu w zlobku i bylo ok ale pewnie dlatego ze ja tam bylam.jeszcze sie nie poddaje :ico_oczko: ale jak przez dwa tygodnie sie nie przyzwyczai to bebde szukac jakiejs opiekunki co ma z trojke dzieci chociaz, bo chce zeby konrad byl wsrod dzieci.

julie fajne zdjecia,i widze ze nathan potrafi sie zachowac przy stole :ico_oczko: i ladnie wcina.czy to tylko tak wyglada na zdjeciach i tak samo jak konrad wierci sie i wymysla i zostawia niezly smietnik po sobie :ico_oczko: :ico_haha_01: :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 lis 2007, 13:55

fela mysle ze kondzio sie przekona do zlobka i nie bedziesz musiala szukac opiekunki.. 2 tyg do sporo czasu... ja bawilam kiedys chlopca w wieku 2 lat.. i on byl cholernie bojacy sie ludzi.. i musialam tak 2 tyg siedziec z nim i jego rodzicami na zmiane... bo za nic nie zostalby ze mna.. i on tak sie wstydzil, czy bal ze dopiero po tem czasie w ogole do mnie podszedl.. mowie wam ja nie wierzylam w ogole ze on zechce ze mna zostac.. bo juz mial przede mna kilka kadnydatek..
ale jakims cudem udalo sie
a to byl naprawde trudny przypadek...
a chlopiec super, madry, wygadany. strasznie fajnie z nim bylo hihi do ludzi go wzielam i zrobil sie taki bardziej oytwarty, ale niesmialy pozostal do dzis...
a ma juz 7-8 lat
i kontakty utrzymujemy z nimi, super ludzie., w wieku moich rodzicow. tacy kochani na maxa, bardzo sie polubilismy hihi
takze fela zobaczysz ze i kondzio da sobie rade bo przeciez on nie jesr taki zamkniety. a wrecz przeciwn ie wesoly chlopczyk, hihi

gosiu
niezle daje twoj discopolowiec. hihihi hahahahahahahahahaha

martus ja mam pajacyk tygryska welurkowy, hihi a stroj na swieta obowiazkowo kupuje. ale jeszzce nie wiem gdzie.. widzialam w mothercarem mamas and papas, woolworths.. musze obczaic gdzie jest najladniejszy hihi
body swiateczne juz mam hihi i buciki

ja dzis nawet wyspana.. choc biorac pod uwage godzine o ktorej sie polozylam (3.30 :ico_puknij: ) to i tak jest niezle hihil
leos jeszcze lezakuje. a ja wpadlam na chwile. zjadlam platki z mlekiem i zwijam sie pod prysznic...
bo maja przyjsc dziewczyny.. i gdzies polazimy hihi
pogoda dzis juz nie taka ladna jak ostatnio... rano bylo 0st :ico_olaboga: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:
no i jak na razie slonce sie nie pojawilo :ico_placzek:
ale co tam.. ubieramy sie i zmykamy

buziaczki

lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

05 lis 2007, 14:17

Gosia Tomcio rewelacja,ale sie usmialam aha ha wesolo macie :ico_brawa_01: ja zmukam sie kapac poki malenstwo spi...Juli bardzo fajne fotki ...maluchy sa cudne ... a to w baseniku bomba :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Beatka78
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

05 lis 2007, 14:25

gosiu ja bez tego lezaczka nie wyobrazam sobie kapieli tzn dalabym sobie rade ale z tym jest duzo wygodniej i nie trzeba dzieciaka trzymac.

Ja w piatek bylam w szpitalu bo chcieli obejrzec to moje szycie poporodowe i stwierdzili ze nie beda jeszcze raz szyc dopoki sie to nie wygoi bo inaczej moze sie wdac zakazenie.
My tez sie zaraz wybieramy na zakupki choc z dwojka mam teraz nie zawesolo robic zakupy.

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

05 lis 2007, 15:55

hej dziewczyny!!!!
no to spotkałam sie z Emilką było super :ico_brawa_01: dała mi ciuszki do Frania i herbatki :ico_brawa_01: dzieki Emilka :ico_brawa_01:
Gosiu zdjęcia w chuście nie mam bo nie mam jeszcze chusty, czekam na nią :ico_oczko:
Julie foty superowe, a Ty jaka laluna jestes :ico_oczko: :ico_brawa_01:
Madziorka jeszcze stroje mikołaja są w dunnes stores
dobra bede później bo Franio woła " mother" :ico_oczko:

ilonakk9
Seryjna gaduła
Seryjna gaduła

05 lis 2007, 16:28

hey dziewczyny!!
Dopiero teraz znalazlam chwilke,bo Vinee chora i marudna..ja tez nie bardzo sie czuje,a i nerwy mi troche puszczaja,bo nie chce za nic w swiecie lekarstw brac,nie da sie jej oszukac i takie rzeczy juz wymyslam,zeby je wziela,ze az glowa boli...Wczoraj jej sie kaszel pogorszyl i dusilo ja troszke,a ze nie mielismy w domu antybiotyku dla niej to pojechalismy do gp out of hours...myslalam,ze sie bez antybiotyku obejdzie,ale jednak nie...po dwoch dawkach widac wyrazna poprawe...maruda tylko straszna,zreszta co sie dziwie... :ico_olaboga: na wszystko co sie jej spytam to odpowiada no no no.... :ico_olaboga:
Marta i Emilka biegiem do dentysty juz!!!!nie ma co czekac jak boli,bo moze spuchnac i wtedy bedzie gorzej :ico_olaboga: szybko zalatwic sprawe i juz!!!!!bol zeba to okropna sprawa :ico_nienie: :ico_olaboga:
Ela fotki Kondzia przecudne,a ta na tej w podpisie slicznie wyglada jak aniolek!!!Widac urodzinki sie udaly :ico_brawa_01: perkusja super pomysl :ico_brawa_01: :ico_haha_01: ,ale Wam muzykant wyrosnie :-D a torcik wyglada naprawde apetycznie ,brawa dla Ciebie :ico_brawa_01: :-D co do podobienstwa Kondzia,to dla mnie zawsze byl do Ciebie bardzo podobny!!!! :ico_haha_02: co do przeprowadzki to zobaczymy jak dlugo tam bedziemy,na razie nic sama nie wiem..na pewno do sierpnia przyszlego roku,to na bank :-D
Gosia ale super Tomus tanczy,ale macie dancerza w domu,nie mozna sie nudzic!!Fajnie,ze figurka juz doszla,pewnie strzezesz ja bacznie przed Tomciem!!!hihih
Julie fotki super,widac,ze chlopcy sie wybawili ze soba,a ta fotka z kapieli super!!!
Beatko synus sliczny,a Oskarek dzielnie Ci pomaga,malego pomocnika masz!!! :ico_brawa_01: :ico_haha_02:
Dobra lece wlosy rozczesac,bo to jedyny moment jak Vinee jeszcze spi :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

05 lis 2007, 18:28

Ilonka duzo zdrówka dla Vinee :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
Julie mam do Ciebie pytanie: my lecimy do Polski easy jetem i chciałam Cie zapytac ( biore wózek) i chce zabrac fotelik samochodowy bo mój tata po nas przyjedzie autem na lotnisko, powiedz mi czy wiesz moze, czy za fotelik bede płacic dodatkowo???? bo musze wiedziec :ico_oczko:

Wróć do „Pozostałe”