Witajcie Słoneczka,
ja dziś nareszcie bez bólu głowy (ale ciii
)
dziewczynki dziękuję za rady co do teściowej, ja raczej walę prosto z mostu o mi na sercu leży, ale ostatnio to mnie aż trzepie jak tam idziemy, dlatego się mało odzywam bo by się jej nachytało z nawiązka, mojej relacje z teściową są hmmm cięzko to określic, ale dzięki Bogu moje kochanie jest po mojej stronie, a chciałam żeby on jej to powiedział, bo ostatnio nie mam ochoty na jakiekolwiek konwersację z nią, noi on jest jej synem i wie jak ją podejśc, bo ja po tylu latach, to nie wiem i wcale nie chcę mi się tego zmieniac, choc widzę że i Piotrek ma ostatnio dośc, bo nieraz to już sam nie wytrzymuje... no ale trzeba to ścierpieć...
no ale koniec tematu teściowej nie ma co się denerwowac
meggi_24, ciuszki cacane a Ty wyglądasz kwitnąco
, a brzusio ledwo widoczny, ale taka szczuplutka jesteś, że nie ma co się dziwic, ale pewnie już niedługo wystrzeli
ja też mam ostatnio nawroty wymiotów... dziś odpukac spokój, ale przez ostatnie 3 dni co rano miałam jazdy... cosik czuję, że chyba do końca co jakiś czas będą sobie o mnie przypominać
edit53, współczuję Wam ostatnio tych przygód - jak nie rura to auto, ehh jak to się mówi jak nie urok to ...
malgoska, super, że czujesz się lepiej szkoda, że nie bardzo chce się goic, ale pomalutku i to się zagoi, najważniejsze że już ten ząbek nie będzie Cię meczyc
eVe no tak to już z babciami bywa, pewnie jej rodzina nie pozwoliła na zamianę, szkoda tylko, że dla Was tak to się skończyło, ale musisz byc dobrej myśli, bo tak jak dziewczyny pisza nic nie dzieje się bez przyczyny i na pewno już niedługo znajdziecie coś fajnego
asika82, super, że u Ciebie i maluszka wszystko dobrze noi gratuluję świetnych wyników