Wspólczuję,mnie na razie nic się nie przyplątało i oby nic nie przyszłoBeataW, JAK SIĘ CZUJESZ?bO JA ZŁAPAŁAM JAKĄŚ INFEKCJĘ wzięłam sobie pimafucin w globukach i wczoraj zaaplikowałam pierwszą globulę,a jak mi nie przejdzie to muszę iść do gina
Marta w I trymestrze zły humor to częsta przypadłość,hormonki buzująa ja mam taki podły humor
Mam te same dylematy,pamiętam,ze Iza potrafiła na początku wisieć mi na cycku godzinami...tylko wtedy mi to nie przeszkadzało...a co teraz będzie jak małe będzie jadło z piersi,a Iza będzie chciała siku,kupkę,jeść,pić itd? Najgorsze chyba będą początki,potem jakoś sobie zorganizujemy wszystko,mam nadziejęi tak sobie mysle jak to bedzie.....tu karmie dzidzie a tu Mati cos kombinuje lub po mnie skacze..ale chce wlasnie siku..ale pic albo cokolwiek.....
ja też miałam luzik Filip skończył miesiąc i chodził spać o 19, a wstawał po 7. Ale Beatko ponoć drugie dzieci to odwrotności rodzeństwa, więc nastawmy się na pobudki nocne.iza, Mateuszek wstaje Ci jeszcze w nocy na jedzenie? Bo Iza dosć szybko zaczęła przesypiać noce,miała niespełna 3 m-ce i już spała po 12 godzin...oby drugie też takie było Pomarzyć można
Też tak słyszałam,czyli pocierpimy trochęja też miałam luzik Filip skończył miesiąc i chodził spać o 19, a wstawał po 7. Ale Beatko ponoć drugie dzieci to odwrotności rodzeństwa, więc nastawmy się na pobudki nocne
Zgodnie z powyższą regułą powinno byćja mam nadzieje ze drugie dzieciątko bedzie spokojniejsze
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], MitziAltere, PalmaKaply i 1 gość