BeWu
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

07 lis 2007, 13:55

WITAM!!!!!!
PAMIĘTACIE MNIE JESZCZE???
STRASZNIE MI WAS BRAKOWAŁO....

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 lis 2007, 14:09

WITAJ BEWU KOCHANA PEWNIE ZE PAMIETAM SUPER ZE JESTES :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 lis 2007, 14:20

Bewu witaj!!!!kupe lat!!! opowiadaj co u was?? wrocilas do pracy i stad twoja obecnosc na forum?? jak kalinka??? dawaj foty

[ Dodano: 2007-11-07, 13:23 ]
Alinko czytalam twojego posta z przerazeniem.. straszny ten wypadek, wasze zajscia w autobusie ... dobrze ze nic wam nie jest uffff koniecznie napisz co z ta dziewczyna... :ico_noniewiem:

avisek
jak dobrze ze uszliscie calo z wypadku, najzwazniesze wasz zdrowie. auto rzecz nabyta

jasnie pani
jak milo obudzic sie w lepszym nastroju co?

aniu
dobrze slyszec ze u was lepiej

my jeszcze lezakujemy
leos ucial sobie drzemke a mnie sie samej nie chce wstawac hehe
oj cos sie kreci czyzby szykowal pobudke?

BeWu
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

07 lis 2007, 14:23

Ciesze sie że mnie pamiętacie :ico_haha_01:
U nas wszystko w porzdeczku, Klainka słodka jak cukiereczek :ico_brawa_01:
Foteczki postaram sie wkleić w najbliżym czasie, dzisiaj mój pierwszy dzień w pracy i nie miałam do tego głowy... :ico_olaboga:

[ Dodano: 2007-11-07, 13:25 ]
jakie śliczniusie te wasze dzieciaczki :ico_brawa_01: a jeszcze niedawno widziałm je w brzuszkach.... :-D

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 lis 2007, 14:27

BEWU CZEKAMY NA FOTY FOTY FOTY :-D :-D :-D :-D :-D super ze jestes :-D

Awatar użytkownika
Alineczq
Trzy tysiące lat minęło...

07 lis 2007, 14:53

Basieńko super, ze jestes :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dawaj tu foty, bo z telefonu top mało tej Twojej kalinki widać :ico_oczko:

Frydza, pluje?? nieźle hehe Moja tylko się ślini, ale muszę ją pzrebierać nie ze względu na ślinienia, tylko ze względu na ulewania :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: 6-7 razy dziennie, zaleje się cała. Kiedyś nawet do oczu sobie narzygała :ico_noniewiem: bo akurat podskakiwała na macie i się jej ulało. No ale nic jej się nie stało, tylko wyhglądał komicznie :ico_haha_01: :ico_haha_01:

Madziu jak tam z tymi ratami?? Wyjaśnia się coś??

Byłam w aptece zapytać o tą dziewczynę ma z;łamany obojczyk - 4 tygodnie w gipsie :ico_olaboga: na szczęście nie ma obarzeń czaszki ani wstrząśnienia mózgu, tylko zbitą głowę. matko wyglądało tak jakby miał pół głowy starte przez asfalt, tak jechała :ico_olaboga: Facet oczywiście będzie miał kłopoty :ico_nienie: :ico_nienie: matko top przeście koło naszego osiedla jest tragiczne! Tu juz tyle wypadków było, ze głowa mała!!!! a świateł brak :ico_noniewiem: chyba trzeba zacząć zbierać podpisy dla gminy :ico_noniewiem: tak teraz wpadłam na taki pomysł :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
magda26

07 lis 2007, 15:16

Alineczq pisze:Madziu jak tam z tymi ratami?? Wyjaśnia się coś??
czekamy do piatku :ico_noniewiem: zobaczymy mam nadzieje ze sie wyjasni bo jak nie to ich tam :wpale:
Witaj BeWu

lucy23

07 lis 2007, 17:55

BeWu witaj :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Alinkostraszny dzien :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:

ja yez nie mam na nic czasu,ale to glownie moja wina ,bo pozno sie klade i pozno wstaje,a potem to juz leci czas jak szalony :ico_szoking:

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 lis 2007, 18:21

lucy ja mam to samo. hihi ale dzieki temu sie nie nudze... hihi

alinko uwazaj na tym przejsciu :ico_olaboga:
dziewczyna biedna poturbowana ale dobrze ze nic groznego sie nie stalo.. z tego co opowiadalas to mogloby byc roznie... :ico_olaboga:

[ Dodano: 2007-11-07, 17:22 ]
leon ucina drzemke na swiezym powietrzu,
ja czekam na adasia
i ruszamy za niedlugo na kolejna sesje plywania
musialam leonka troszke wymeczyc i przesunac mu drzemke na pozniej bo inaczej zaczalby marudzic w basenie. co prawda na sam koniec mu sie to zdarzylo osttanio, ale wiecie. jak sie zbagatelizuje pierwsze oznaki zmeczenia to potem daje nam mocno popalic i sam sie meczy bidulek

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 lis 2007, 20:31

Pare nowych fotek TAK SIEDZE Obrazek Obrazek Obrazek Najsmaczniejsze sa paluszki Tatusia Obrazek

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”