Hej chyba cos siadlo napisalam sie dlugiego maila i wszystko stracone
Wczoraj moj maz odebral paszport dla malutkiej wiec teraz juz tylko odliczamy do 4 grudnia bo wtedy lecimy do Polski na caly miesiac
Ja juz sie nie moge doczekac, tutaj jednak teskni sie za rodzina, za siostra i za mama :) ale juz niedlugo, nikt oprocz mojej mamy i tesciowej na zywo nie widzial Amelci wiec ja pewnie rozpuszcza :)
U nas pogoda straszna, nie wychodzimy bo tak wieje ze tragedia i zimno.
wisienka24 moja Amelcia juz od jakiegos miesiaca sie usmiecha bez przerwy i to dlatego ze my ja do tego namawialismy, smialismy sie pierwsi i zaczela nasladowac, a od jakiegos czasu mowimy do niej aguu i agyyy i ona biedna tak sie stara i caly czas cos tam gaworzy po swojemu zeby tylko na siebie zwrocic uwage, ale na brzuszku jak lezy to czaem podnosi na chwilke glowke i trzyma a czasem to pada bo nie ma sily ale na wszystko ma czas. Staraj sie jak najczesciej mowic do dzidziusia to naprawde robi cuda, zacznij mowic pojedyncze dzwieki i zacznie nasladowac, nawet jak sobie lezy, nie trzeba jej brac za kazdym razem na raczki, dajcie sobie troche czasu a n apewno bedzie dobrze. :)
Slemy caluski dla wszystkich !!!