Awatar użytkownika
Fintifluszka
Trzy tysiące lat minęło...

08 lis 2007, 12:23

Ja calutką noc nie spałm a-tak mi było nie dobrze :ico_olaboga: zgagę miałam taką, że nie wiedziałam, że taka istnieje, dwa razy wymiotowałam-gardło mam teraz jak poparzone. O 7 miałam wyjść z domu na badania, ale o 6 ostatni raz przy kibelku klęczałam, wiedziałam, że glukozy nie przełknę, a jakby mnie mieli kłuć to bym pewnie zemdlała, dlatego po niedzieli dopiero pójdę na badania... w tym wszystkim dzidzia chyba czkawkę miała i brzuch mi na dodatek twardniał, żołądek bolał-apokalipsa, przed 10 kazałam się kubie zawieźć do lekarza-na szczęście mama zostawiła nam dzisiaj samochód... Z dzidzią wszystko w porządku, dalej głową na dół, szyjka ładnie trzyma nie skraca się, ani nic z tych rzeczy, ciśnienie dobre... ale cały czas mnie boli żołądek i nie wiem kiedy coś zjem :ico_placzek: musiałam się zatruć-obstawiam Kuby spaghetti!
Teraz właśnie weszłam do domu, a kuba jeszcze podjechał do kolegi wygolić sobie boczki na głowie, więc sama weszłam, od progu widziałam, że ta mała nonono znowu nabroiła... nie mam do niej siły! dwa dni temu wyciągnęła cały worek siana dla szczura i rozniosła go po piętrze-na kolanach zbierałam, bo odkurzacz takich długich kłosów nie wciągnie, a dzisiaj rozwaliła wszystko co mogła... z parapetów, z półek na które sięga pościągała wszystko, siano, które sprzątałam wyrzuciłam do śmieci, to teraz je mam rozwleczone po pokoju, moje robótki na drutach i wszystkie włóczki są porozciągane po piętrze. Jak myślę o sprzątaniu tego, to mam ochotę ją udusić... jeszcze jak na niś krzyczałam to się posikała...litości :ico_sorki:
żołądek mnie znowu boli, idę zrobić sobie herbaty...

mariola
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

08 lis 2007, 12:31

Obrazek chyba sie udalo

Awatar użytkownika
monia26
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

08 lis 2007, 12:32

Dzień dobry kochane.
Ja też tylko wpadam się zameldować i uciekam robić porzadki,jakoś nie mam weny do pisania ostatnio :ico_noniewiem: ,ale Was dzielnie podczytuję hehe :ico_wstydzioch:

Widzę,ze w tym tyg. większoć z Was idzie do lekarza,a ja dopiero 22 lisstopada,ale cos czuję,ze wybiorę się szybciei prywatnie,bo jak wam kiedys pisałam ,nawet nie wiem ile moj synek waży itp.,ten mój lekarz coś ostatnio sie obija,a ja zyję w niepewności :ico_zly:
Mój piesek dostał juz lekarstwo i na razie nie ma poprawy.Weterynarz powiedział,ze jak w ciągu 5 dni sie nie podniesie,to niestety bedzie trzeba go uśpić,ale ja chce jeszcze poczekac ,a może jednak wstanie,chociaż dzisiaj taj jakby mu sie pogorszyło i biedak strasznie sie męczy :ico_placzek: .
Dobra kochane nie bede Was zanudzać,ide jeszcze na zakupki,obiecałam mojemu mężowi na obiad lasagne,więc czeka mnie długie stanie w kuchni :ico_olaboga:

buziole dla wszystkich :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

[ Dodano: 2007-11-08, 11:46 ]
Mariolka brzuszek superowy. :ico_brawa_01:
Fintifluszka,moze rzeczywiście czymś sie zatrułaś,ale bardzo dobrze ,ze pojechałaś do lekarza,najważniejsze,że z maleństwem wszystko dobrze.
A piesek to rzeczywiście daje tobie w kosć :ico_szoking:

madziarka81

08 lis 2007, 13:51

Hej.

My juz w domku. Maciek robi obiad a a na chwilkę usiadłam sobie.

Mariola fajniutki masz brzusio. :ico_brawa_01:

Fintifluszka współczuje zatrucia ale tak jak Monia napisała dobrze ze pojechałas sprawdzic czy wszystko dobrze z dzidzia, przynajmniej jestes spokojna. :-)

Monia ja bardzo jestem ciekawa ile dzidzia wazy. Teraz w srode mam wizytę i bede miała usg wiec pewnie sie dowiem.

Patryk zrobił pobudke o szóstej rano wiec mam nadzieje ze niedługo zasnie i położe sie obok niego. Ostatnio tez jakos źle sypiam :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
mz74
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

08 lis 2007, 14:24

Czesc Dziewczyny,

Mariola, brzuszek super!

Fintifluszka, ale Ty to masz przejscia! Trzymaj sie tam kobitko!!!! Dobrze, ze poszlas do lekarza, przynajmniej w tej kwesti masz spokoj!

Monia, nie przemeczaj sie tam w tek kuchni za bardzo!

Madziu,
Ja tez wlasnie cos ostatnio mam problemy ze snem. Budze sie kilka razy w nocy, obracam sie z boku na bok (przez to moj Piotrek biedaczek tez sie nie wysypia...), moze to przez to ze nasze brzuszki coraz wieksze i jest nam niewygodnie :ico_olaboga:

buziaczki!

[ Dodano: 2007-11-08, 13:26 ]
Ja bede miec wiztyte tek ok. 22 listopada, ale pewnie usg nie bede miec, wiec i tak sie nie dowiem, ile Pawelek wazy.. :ico_placzek:

[ Dodano: 2007-11-08, 13:36 ]
Taki komplecik kupilismy ostatnio...

Obrazek

madziarka81

08 lis 2007, 15:00

Ale super komplecik :ico_brawa_01: Ja jak byłam z Patrykiem w ciąży miałam szał na kolor niebieski, zresztą to jest mój ulubiony :-)

Awatar użytkownika
mz74
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

08 lis 2007, 15:04

Madziu,

Niebieski to tez moj ulubiony kolor!!!!! Ale ostatnio polubilam tez rozne odcienie zielonego... :ico_oczko:

madziarka81

08 lis 2007, 15:10

My juz po pysznym obiadku :-) Musze pochwalic swojego męża bo naprawde pysznie gotuje :ico_brawa_01: Teraz lezy na łóżku i jęczy ze sie objadł, Patryk chyba zaczyna robić się śpiący więc jest szansa na jakąś drzemkę :ico_oczko:

Co do koloru zielonego to tez bardzo mi się podoba. Patryk duzo rzeczy ma niebieskich albo zielonych, teraz podoba mi się jeszcze czerwony i pomaranczowy :ico_oczko:

Awatar użytkownika
mz74
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

08 lis 2007, 15:16

No dobrze jest miec takiego dobrego meza, co umie cos ugotowac :ico_brawa_01:
Moj Piotrek tez niezle gotuje (nie chwalac sie...) :ico_oczko: Niektore potrawy to nawet mu lepiej wychodza niz mnie :ico_noniewiem:

madziarka81

08 lis 2007, 15:22

Niektore potrawy to nawet mu lepiej wychodza niz mnie

dokładnie, u mnie jest tak samo :ico_oczko:

Nie wiem co sie dzisiaj stało mojemu dziecku ale jest tak grzeczniutki i tak zastanawiam sie czy mi go nie podmienili :ico_oczko:
Chociaz "nie chwalmy dnia przed zachodem słońca" :ico_haha_01:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”