normalnie ja nie wiem co ten mój M mu robi
ale co on sie nim zajmuje to mały pomarudzi i zasypia

właśnie mi przywiózł tu wózek ze śpiącym Szymciem
ciekawe jaka bedzie noc jak on tyle w dzien pośpi
A gdzie sa nasze kolezanki: Paulinka i Lalka??? W koncu LAlka to tak jak i ja wrzesniowka Szkoda ze Kicia i Ulamisiula nie maja neta
dla ZuziZuzia też wczoraj była ważona i mierzona. Ma 4,78 i 60 cm
napewno, widać na fotce jaka duża dziewczynka z niej, także mama nie ma sie czym martwićTylko na noc daję butelkę. Ale rośnie na cycu, więc pewno jej starcza.
A nie masz w domku jakiegos innego lozka niz wasze wspolne?? Krzysiek nigdy nie spi z nami po kielichu, moze wypic max. 2 piwka to jeszcze go wpuszcze do sypialni, ale po wiekszej ilosci lub po wodeczce nigdyjuz mam nerwa ze bede musiala wachac pozniej te opary alkoholowe
Ja Jasia tez wymylam, grzeczniutki byl taki ze az mi zal bylo go z wanienki wyciagac, a teraz skacze w lezaczku normalnie jakby chcial gdzies isc i wydaje takie slodkie dzwieki. Jutro na szczepienie idziemy to musi byc swiezutki i pachnacy hihihiSzymuś już po kąpieli
No brawa dla ZuziZuzia też wczoraj była ważona i mierzona. Ma 4,78 i 60 cm. Wieczorek spędzamy dziś same, bo mężuś pojechał na próbę i wróci koło północy. Nie lubię być sama.
Krzysiek tak samo, zawsze mu powtarzam zeby na trzezwo tez prawil mi takie komplementy, ale pewno po pijaku wydaje sie piekniejszamój M zawsze po wódeczce robi się grzeczny chłopczyk
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość