Awatar użytkownika
Jola_85
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

08 lis 2007, 14:47

mariolu śliczny brzusio :ico_brawa_01:
Dziewczynki (Iwonka i mariola) to wy jesteście siostrami? :ico_szoking: ale super :ico_brawa_01: sszokowałyscie mnie :ico_haha_01: ...

Awatar użytkownika
iwona83
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 lis 2007, 15:45

Jola no jestesmy siostrami nasza mama w przeciagu dwoch miesiecy zostanie dwa razy babcia a w domu ma juz trzy wnuczki

mariola
Jestem mózgiem tego forum!

08 lis 2007, 17:38

CZesc dziewczyny nareszcie udalo mi sie z tym zdjeciem bo ja zawsze sie boje ze cios pomieszam z komp. i zepsuje ale dzieki forum troche sie nauczylam az wstyd bo kiedys zdawalam kurs komp.i zdalam na 6 a maz sie smial ze nawet nie wiem gdzie sie go zalancza ale z tym to przesadzal. Moja 3 letnia Julka czasami lepiej sobie radzi przy kom niz ja.

Awatar użytkownika
Asikk
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

08 lis 2007, 18:23

mariola, iwona83, o wy tajniaczki :ico_haha_01: :ico_haha_01: to tu rodzinnie wystepujecie!! :ico_szoking: brawo :ico_brawa_01: Miło was tu mieć Mariola szkoda tylko ze tak puźno do nas dołączyłaś było by fajnie.iwona83, uważaj teraz na symptomy porodowe mam nadzieje że torba spakowana!!!

[ Dodano: 2007-11-08, 17:24 ]
ale Ci zazdroszcze!!!!!!!!! :ico_placzek: :ico_ciezarowka:

mariola

08 lis 2007, 19:41

No ja juz troche tu jestem ale w styczniowkach bo siostra mi was polecila i ciesze sie . :ico_ciezarowka:

Awatar użytkownika
iwona83
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 lis 2007, 20:55

Jolus uwazam na siebie wlasnie cos ze mna dzisiaj nie tak po pierwsze te skurcze strasznie boli mnie brzuch i na dodatek maja sie strasznie wierci wogole dzisiaj nie spi

[ Dodano: 2007-11-08, 19:57 ]
a dodam jeszcze ze z ta zgaga to wogole nie umiem wytrzymac wieczorem nic nie potrafie zjesc bo zaraz piecze :ico_olaboga:

[ Dodano: 2007-11-09, 08:16 ]
Czesc Wam ja juz od godzinki na nogach jakos tak ostatnio wczesnie wstaje nocke w miare w porzadku wstawalam tylko siku no ale to juz normalne wieczorem bolal mnie jeszcze brzuch ale w nocy przestalo a teraz tez cos czuje takie pobolewania i na dodatek zauwazylam ze mam straszbe uplawy

Asikk ja dopiero teraz zauwazyłam ze to ty napisalas mi wiadomosc ze mam uwazac jakos rozkojarzona jestem

nie wiem czy zauwazylyscie ale cos Kasia nie pisze chyba ze ja cos przeoczylam
Kasia gdzie jestes :569:

robak
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

09 lis 2007, 11:08

hej laseczki :-D
marioluś witamy i fakt szkoda ze tak pozno do nas dotarlas , moze napiszesz jak ogolnie Twoje samopoczucie i jak znosisz te ostatnie tygodnie?? :-)
ja babeczki od wczoraj wieczor mam dosc mocne bole podbrzusza takie jak na miesiączke ale mocniejsze, w nocy ich nie czulam,ale juz od rana znowu... :ico_noniewiem:
Sara sie kreci i imprezuje mi w brzuchu na calego :-D ja od rana dzis mam akcje na cukierki nimm2 i juz zjadlam prawie cale opakowanie, nie zdziewie sie jak zalicze po nich kibelek dzis :ico_oczko: masakra ale to silniejsze odemnie :-D ja dzis stawiam :ico_kawa: i niech Wam w boczki idzie :ico_tort:

Awatar użytkownika
marcia_pod
Zrobiłem Magistra z forum!
Zrobiłem Magistra z forum!

09 lis 2007, 11:53

Witam Grudniówki! Ja ze styczniówek się melduje! Wczoraj byłam u gina i mówił zebym sie nastawiła że chyba bedzie wczesniej dzidzius wiec sie może jeszcze okazać ze od początku na styczniówkach jestem a w efekcie na koniec zostanę grudniówką!!!

Tak tylko sie melduję!!!

pozdrawiam wszystki pa pa

Awatar użytkownika
Asikk
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

09 lis 2007, 13:00

marcia_pod, witaj z nami , nie przejmuj się unas to i tak teraz jest że co nie które to i w listopadzie mogą się rozdwoić więc czuj się jak u siebie!! Oczywiście odpukać :ico_olaboga:
robak, iwona83, wy to uważajcie na te wasze bóle bo naprawde nie doczekacie tego grudnia :ico_nienie:
Mnie tylko cos tak boli na dole przy samej małej jak by mnie tam ktoś pchał takie dziwne uczucie , no i strasznie plecy mnie bolą , :ico_olaboga: normalnie nie mam siły wystać nawet 5 minut.
Słuchajcie mam takie pytanie ???? chodzi o herbate malinową jak to jest wkońcu można pić herbate z owoców malin czy z liści malin. bo już się pogubiłm w gazecie pisze ogólnie unikać herbaty malinowej i jeżynowej ???? :ico_olaboga:

robak
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

09 lis 2007, 13:06

Witamy w naszych skromnych progach :-D
coraz czesciej mozna uslyszec ze termin porodu moze wypasc szybciej niz sie spodziewalysmy , :-)
wiecie co babeczki ale dzis mam straszne uplawy az mi przez spodnie przesiakly,juz sie przestraszylam ze mze to wody,ale narazie spokoj takze nie panikuje zalozylam wkladke taka co mozna nia wykluczyc wody i narazie przez chwile spokoj.ja to wogole po zalozeniu pessara to mam masakre z uplawami ale dzis to juz przesada...az moj maz zaczal panikowac jak zobaczyl :ico_oczko:
Asik ja tez gdzies slyszalam o tej herbacie ze nie mozna ale wydaje mi sie ze raz na jakis czas jak masz chec to nie zaszkodzi takie moje zdanie :-D

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”