ivon pisze:Kasia, prawidlowo 4-ki powinny wyjsc wczesniej niz 3-ki... ja tez sie zdziwilam jak to przeczytalam...
no to faktycznie dziwnie
A co do tego karmienia... ja albo Julke kłade sobie na kolano i jej daje albo do krzesełka ją daje i je. Narazie nie mam z tym problemow grzecznie siedzi i je. Jak jej daje mleko natomiast to zazwyczaj robie to w lozeczku zeby wiedziala ze juz idzie spac. I z reguly na stojacao wypija to mleko i sie kladzie spac .
Właśnie byłam ją zobaczyc i juz spi. Tez dazylam do tego by ja szybciej polozyc bo mam kupe roboty na kampie a z nia sie nie da nic zrobic.
ivon pisze:po poludniu odkurzalam juz dwa razy bo Maja ma taki nawyk,ze jak je kanapke czy ciastko to wszystko celowo drobi na kawaleczki i smaruje tym podloge a potem to zbiera i je
Julia znow leje mleko albo herbatke i pozniej reka albo noga to rozciera... udaje ze sprzata
[ Dodano: 2007-11-08, 20:36 ]Iwonko sprobuj jej pozwolic samej jesc... jak mi Julia juz mocno marudzi podczas jedzenia to daje jej łyżeczke do ręki... pomagam jej nabrac jedzonko i ona sama sobie je... wtedy to siedzi grzecznie i wszystko zjada bo ma radoche z tego ze cos sama robi :) az sie pozniej złości jak widzi ze ja jej pomagam