może jakaś konferencję zrobię

narazie planuję
Hej
Jejuuuuuuuuuu, kiedy Wy macie czas na takie intensywne pisanie, ja dzisiaj nie mam czasu żeby nawet kawkę wypić do końca. Z rana zawiozłam Dominika do szkoły, pojechałam zająć sobie kolejkę do endokrynologa, później do domu, potem znowu do lekarza do innego miasta, jak wróciłam to zaraz przyszedł pimpek ze szkoły i właśnie skończyłam odrabianie z nim lekcji![]()
Tak się zastanawiam czasem czy to nie ja poszłam do 1 klasy, wczoraj robiłam z godzinę jakiś album drzew...
i jeszcze jakieś pieczątki z ziemniaków a wcześniej byłam w szkole muzycznej, 1 raz bo zawsze chodzi Marcin i musiałam sie uczyć nut, pięciolini, gry na werblu, cymbałkach, ksylofonie - po to aby w domu wiedzieć jak ćwiczyć z dzieckiem...
już mam dosyć, chcę PRZERWĘ ŚWIATECZNĄ.
Kinga dostała 2 dni temu indyczka, ale niestety średnio ją przyjęła, obsypało ją następnego dnia i jakaś niespokojna była, więc n arazie z mięskiem nie próbujemy, za to dzisiaj wszamała cały słoiczek jarzynowej z Hippa.
No to lecę, czekamy na Laurę i aviska z czerwcowych![]()
Aaaaaaaaaaaaa :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: dla Hanusi i Kubusia
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość