Heloł
Karla - Oj zebys sie zmiescila w te spodnie
No i gratuluje zakupow..A co do diety - masz jakas specjalna upatrzona, czy po prostu sport i mniej jesc?
Ja juz jestem nawet chudsza niz przed ciaza, ale mam wszystko takie zwiotczałe
fee.. A trzesaca sie skora jest ble. Wiec tylko czekam az bede mogla naciagnac dresy i biegac
Madziorka- A w Irlandii jest tk max? Mam kumpele w Londynie ktora w nim ciagle cos kupuje i poluje tak samo jak Ty na fajne okazje.
No i gratuluje kupyy!!!
Mowie Ci - to napewno ten rumianeczek!
Stary sprawdzony sposob.
Lucy - Nosz kur... Bym sie tez załamała i wkurzyła. Ale napewno zwroca - nie ma innej mozliwosci. To pewnie kwestia kilku dni. Uszy do gory!
Madziu - gratuluje zakupow. Super! Ja tez musze w koncu kupic buty na zime, ale jestem strasznie wybredna i zawsze dumam i szukam do połowy zimy..
Frydza- nono.. Była milosc.. hihi
Super. Fajnie tak sobie powspominac. Ja trzymam sie do tej pory z paczka z... PRZEDSZKOLA
hihi. Potem jedna podstawowka.. Mieszkalismy wszyscy obok wiec stale razem.. A teraz niby nie laczy nas podworko, ale zyjemy jak rodzina
hihi.
My wczoraj z duzym pichcilismy całe popoludnie. Upieklismy tak przepyszna pizze,ze Duzy od razu stwierdził, ze codziennie bedziemy taka robic. I nigdy juz nie zamowimy nigdzie na telefon! Naprawde była super.. Potem jak juz posprzatalismy usiedliismy z Miskiem na kanapie i ogladalismy fakty.. A Misio siedząc na moim brzuchu zasnał...Mowie wam.. pierwszy raz cos takiego mi sie zdarzyło! Normalnie wypadł mu smok i juz lulał..Obudził go domofon.. Przywitał sie ze znajomymi, został oczywiscie wysciskany i po długich och achach wykapalismy go i zasnał słodko.
A my posiedzielismy sobie przy pizzy, dobrej muzyczce i piwku. Bylo super.
Ale wczoraj Misiek nie chciał w dzien jesc..
nie wiem co sie dzieje.. Wmuszałam w niego mleczko, zjadł zupke jarzynowa i ciagle pił.. Wydoił tylko mleczko z kasza na dobranoc.. Dzis to samo. zbudził sie o 5, zjadł sobie.. A teraz juz nic
martwie sie, bo wczesniej był taki zarłok, a teraz nic i nic.. A powinien przeciez mleczko ciagnac. To podstawa zywienia.. Echh..
Bawi sie teraz elegancko na lozku i wgryza sie w zabawki
hihi.
Zmykam cos przegryzc w celu sniadaniowym
A potem ogarnac i pomyc wspominki po gosciach
Milego dnia.
Oby nie bylo u was tak szaro jak u mnie
[ Dodano: 2007-11-09, 09:20 ]A cotutak pustawio ostatnio? Po jednej stronce dziennie? Eee... Staramy sie,staramy..