Awatar użytkownika
iwona83
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 lis 2007, 19:03

Czesc dziewczyny przepraszam ze sie tak wtracam no i jeszcze na dodatek nie na temat ale widze ze piszecie o naszaklasa.pl nie wiecie moze jak sie tam zdjecia wkleja bo ja juz tam jestem od pewnego czasu no i nie potrafie wkleic zdjecia nie wiem czy tez trzeba przez fotosik

mariola dobrze ze poszlas do lekarza no i kontroluj to cisnienie ja jak tak zaczelyscie pisac o tym cisnieniu to tez zaczelam mierzyc i praktycznie za kazdym razem mam 140 tak na 80lub 70 a jak chodze do poloznej to zawsze jest nizsze a niby jak sie chodzi do lekarza to z zdenerwowania sie ma wieksze moze ja jakas inna jestem

Awatar użytkownika
mz74
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

09 lis 2007, 19:17

Hej,

Jestem teraz u siostry, ale wpadlam na chwilke!!

Mariola, no brawo!! :ico_brawa_01: trzymam kciuki zeby Ci juz nie skakalo cisnienie :-)

Madzia,
... no przygotowanie do prasowania to polowa sukcesu :ico_oczko: :ico_brawa_01:

Iwona 83,

W naszej klasie wkleja sie zdjecia w profilu, tylko pamietak o maksymalnych rozmiarach, teraz nie pamietam, ale tam jest napisane, mam nadzieje, ze Ci sie uda!!

Bede pozniej!
Pa!

mariola
Jestem mózgiem tego forum!

09 lis 2007, 21:15

a wiec Iwonko ja w domu tez mam wyzsze a u lekarza nizsze .Dzisiaj akurat mialam troche podwyzszone u lekarza wiec jest z toba wszystko ok mamy to rodzinne. :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
mz74
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

09 lis 2007, 22:17

Hej!

Bylam w sklepie z odzieza ciazowa i kupilam sobie gacie nowe....bo z tamtych juz "wyroslam" :ico_oczko: Drozyzna w tym sklepie, jak nie wiem co :ico_olaboga:

Ja troche dzisiaj jestem zmeczona, wiec chyba sie niedlugo poloze!

Gosia, jutro napewno bede w Kielcach, zajrze jutro na tt, albo wysle smska! :-)

Mielgo wieczorku!! I do jutra!!

Buzka

madziarka81
Trzy tysiące lat minęło...

09 lis 2007, 23:00

A ja jestem taka wściekła ze zaraz mnie rozniesie :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
Patryk dopiero zasypia, jak szłam go myc to zrobił taki cyrk i histerie ze myślałam ze go normalnie rozszarpie. Nawet przyszli dziadkowie z dołu czego bardzo nie lubie bo co to za kontrola. Dziecko krzywdzimy czy co? :ico_puknij: Ja to w ogóle na swojego teścia mam alergie i on o tym wie, zreszta wcale nie wydaje mi sie zeby on za mną przepadał. Nawet powedział mi jak przyszli ze ja jak go widze to od razu najeżona jestem. Nic na to nie poradze :ico_oczko: Patryk teraz tez próbował swoje krzyki demonstrowac ale powiedziałam dość i zostawiłam go w pokoju. :ico_zly: Maciek położył się koło niego.
Jest tak rozpieszczony ze to zaczyna obracac się przeciwko nam.

Z tego wszystkiego zaczęłam prasowac i połowa juz za mną :-) Sporo tego jest i stwierdziłam ze jezeli chodzi o ciuszki to dla dziecka dokupowac nic nie musze bo wszystko jest na początek a i tak moment i z tego wyrośnie :-)

Musze chwilę odreagowac bo nerwy mam napięte do granic.

Awatar użytkownika
monia26
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

09 lis 2007, 23:05

Musze chwilę odreagowac bo nerwy mam napięte do granic.
Madziu ty mi się kochana tak nie denerwuj :ico_nienie:

[ Dodano: 2007-11-09, 22:08 ]
U mnie wieczór spokojny,naszła mnie ochota na coca-cole i wypiłam całą szklankę :ico_wstydzioch: ,chyba nie zaszkodzi małemu co? :ico_noniewiem: Ale tak mnie naszło,ze nie wytrzymałam :ico_oczko:

Nic chyba pójde lulać,bo coś mnie muli :ico_spanko:

madziarka81

09 lis 2007, 23:50

Dopiero zasnął. :ico_zly: Nie wiem co dzis w niego wstąpiło, tym bardziej ze w dzien nie spał.
W takich momentach sobie myślę jak to będzie jak będzie juz druga dzidzia :ico_haha_01: I jakos trudno mi to sobie wyobrazić :ico_noniewiem: monia26, szklanka coca coli na pewno nie zaszkodzi, ja tez czasami sobie pozwalam :-)

Wcinam kolacyjkę dopiero, zjem i tez ide spac bo wykonczona jestem dzisiejszym dniem :ico_spanko:

Awatar użytkownika
Fintifluszka

10 lis 2007, 00:56

madziarka, ja jak się wkurzę to też się przeważnie do jakiejś roboty zabieram :ico_haha_01: a Ty się nie martw kochana jak druga dzidzia będzie to w Patryka wstąpi syndrom starszego braciszka i szybko zmądrzeje :ico_oczko:
Była dzisiaj u mnie psiapsióła, jej siostra od 3 dni leży z grypą jelitową, jej ojcu po 2 dniach przeszło i teraz sobie myślę, że musiałam mieć dokładnie to samo-jakaś epidemia w sąsiedztwie, jeszcze dzisiaj do południa mnie flaczki kręciły, ale teraz się czuję zupełnie dobrze-ale rennie i tak sobie kupiłam, bo kolejnej takiej nocy bym nie zniosła :ico_szoking: ileż nocy można nie spać...
kuba już zasypia po później kolacji... ja jeszcze coś zjem, umyję się i lecę do łózia...
ach, a na naszej klasie jestem już od prawie roku-fajny pomysł miał twórca stronki...
do jutra

Awatar użytkownika
marcia_pod
Zrobiłem Magistra z forum!
Zrobiłem Magistra z forum!

10 lis 2007, 10:58

Ja tylko sie przywitać wpadłam i uciekam.
Ide na sklepy musze jakies buty na zimę znaleźć.
Pogota nawet nawet wiec bierzemy z Bratówka małego Michasia i lecimy na sklepy!

Zajrze później. pa pa

mariola

10 lis 2007, 12:10

Ja juz po zakupach u nas dzisiaj byl jakis powazny wypadek i od 6 jezdzily karetki straze wiec od 6 jestem na nogach.Nareszcie kupilam proszek i wlaczylam pierwsze pranie.Teraz musialabym wziasc sie za sprzatanie ale jakos zmeczona jestem maz spi po nocce wiec ani adkurzacza wlaczyc nie moge.Julka na szczescie bawi sie sama jest teraz na etapie uczenia sie i caly czas bawi sie w szkole bo ma starsza kuzynke ktora chodzi do 2 klasy no i moja Julka tez jest w drugiej klasie jak jej powiem ze ona jest maluszek to sie zlosci.Uciekam moze cos zaczne sprzatac obiad juz ugotowany wiec z tym mam jiuz spokuj. :ico_ciezarowka: :ico_olaboga: :ico_duzepranko: :ico_prasowanko: :ico_odkurzanie: :ico_pranko: tyle jeszcze pracy musze sprzataczke wynajac

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”