eSKa
4000 - letni staruszek

10 lis 2007, 15:24

WItam i ja
My rano na zakupach i zeszło nam do 13.00 teraz mąż robi obiad a ja biore sie za sprzątanie bo dzis mają wpasc znajomi.
Kupilam Olkowi kolejny smoczek z taką kulką na końcu ciekawe czy ten mu spasuje :ico_noniewiem:

Kocura Bura pisze:Pytanie do mamus karmiących pierśką- jecie już normalnie, czyli wszystko?
Ja od początku jem wszystko oprócz cytrusów i czekolady ale ostatnio nawet czekoladki podjadam bo nie moge wytrzymać :ico_wstydzioch:

Justyna_Bochnia pisze:Już dziś aż miałam sen erotyczny no ale ile można żyć tylko snami
No własnie, mi chyba teraz tez sny zostaną bo u nas wszystko było super, ale teraz chyba trzeba będzie zrezygnowac z seksiku :ico_placzek: i najpierw wybrac sie w koncu do tego lekarza bo po każdych naszych wygłupach w łóżku zaczynam krwawić, nie mocno ale jednak :ico_olaboga:

Kocura Bura pisze:U Was też pada śnieg?

Padał rano a teraz to nawet słoneczko wyszlo :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2007-11-10, 14:28 ]

dagmara głowa do góry,
biedna twoja córcia a próbowałaś czopki glicerynowe ? podobno skuteczne ale nie wiem czy nadają sie dla takich maleństw :ico_noniewiem: musiałabys w aptece zapytać.
Co do kłopotów z mężem to nie wiem jak pomóc, chyba tylko mogę kciuki trzymać żeby sie wszystko ułożyło, a napewno sie ułoży :ico_oczko:
Wiec nic sie nie martw, bedzie dobrze.

ewasiek
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

10 lis 2007, 16:10

hej dziewczyny
ja mialam ten sam problem dzisiaj rano co dagmara i zrobilam tak jak mi mama radzila, kawalatek mydelka szarego wsadzilam misiowi w pupcie i zrobil kupke, daga moze ty tez tak sprobuj. A i teraz kazala mi dawac mu 3-4 łyzeczki surowej podgrzanej wody przed mleczkiem, zobaczymy czy bedzie dzialalo. misio pije duzo herbatek i tak ma problemy z ta kupka, ide w tyg do lekarza to zobaczymy co powie.
Siedze sama bo mezus jeszcze w pracy :ico_zly: a chcialam zeby zajal sie misiem bomnie strasznie glowa boli.

Awatar użytkownika
eve81
Trzy tysiące lat minęło...

10 lis 2007, 16:15

dagmara może spróbuj rozmasować brzuszek malutkiej, i kładź ją na brzuszku bo podobno wtedy gazy odchodzą to moze zrobi tą kupke.
ja tez trzymam kciuki za Ciebie i mezula, napewno sie wszystko ulozy
macierzynstwo to ciezka proba dla zwiazku, ale wiem ze przetrwacie i bedzie super
i prosze sie nie smucic :ico_nienie:

eSKa, a grzyby jesz??

Awatar użytkownika
Justyna_Bochnia
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

10 lis 2007, 16:19

No :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Naczytałam się troszeczkę :)

eSKa, kurcze ja też jeszcze nie byłam no bo w sumie musiałabym małą brać ze sobą do lekarza a to nie jest pewne że będzie spała :ico_nienie: Oj to niedobrze jak krawawisz, pewnie tak samo zabiegana jak każda świeżo upieczona mama tylko jej Dziecko w głowie a żeby zadbać o swoje zdrowie to już nie!! Smoczki to metoda prób i błędów... w końcu jakiś musi pasować :)

Koura ja nie jem Grochu, groszku fasoli , kapusty, czekolady też nie jadłam ale kurcze nie mogłam się opanowac więc piłam tylko kakao ale teraz ciasteczkiem w czekoladzie nie pogardzę, przez ciążę piłam soki cytrusowe ale teraz tylko Karotki już mam pomarańczowe dłonie :D:D ale przynajmiej zdrowe te soki z marchwi. Śnieg padał od rana a teraz świeci słońce ale tylko 1 stopień więc zimmmno!!

Dagmara Czyżby ojcowski baby blus...? Będzie dobrze!! Niech wyjdzie gdzieś na spacer albo z kolegami albo zostaw Malutka pod opieką którejś babci i wyjdźcie we dwoje do kina, na spacer...?? Spędźcie pare godzin sami tylko we dwoje!! Porozmawiacie pobedziecie sami ze soba jak kiedyś a i przy okazji zdążycie się stęsknić za Maluszkiem!!

Moi rodzice już pojechali, oczywiście nawieźli Małej prezentów czapeczkę z szaliczkiem, sweterek, grzechotki chusteczki do pupki. Akutar jak byli to dzwonił M i nagle chciał moja mame do telefonu i Ona wyszła z pokoju a ja takie oczy :ico_szoking: coś tam gadali chwilkę a potem nic cisza, zapytałam maę potem czy chodzi o ten słynny PIERCIONEK : :ico_haha_01: no i mama pokiwała głową ze tak że chciał znać rozmiar mojego palca :ico_olaboga: :-D :-D ... jeje zasiedziałam się tu u Was znowu, musze powiesić pranie i poprasować trochę bo juz prasowanko z dwóch dni czeka na mnie eh....!! Zajrzę potem :ico_kawa:

eSKa
4000 - letni staruszek

10 lis 2007, 16:28

eve81 pisze:eSKa, a grzyby jesz??
tak, kiedys ostatnio jadłam zupe grzybową ale to chyba tylko raz.

Justynko no to suuuuuper, ale sie ciesze za niedlugo pewnie będziesz opisywać swoje zaręczyny :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Eve ratunku ty doświadczona allegrowiczka mi powiesz czy te koszty transportu dolicza sie do ceny towaru i wysyla na konto tego sprzedającego czy potem płaci przy odbiorze ?? Moze głupie pytanie ale ja normalnie nie wiem, ostatnio kupowałam to nie bylo kosztów transportu :-) No i jeszcze jedno gościu mi napisał : w tytule przelewu prosze zamiescic numer telefonnu ktory ma zostac zasilony oraz login z allegro o co chodzi z tym nr telefonu, ja nie chce zasilać zadnego telefonu tylko chce blender dostać :ico_szoking:

Awatar użytkownika
eve81
Trzy tysiące lat minęło...

10 lis 2007, 16:30

Dagmara Twoja córcia kończy dzisiaj 1 miesiąc wiec gdzie kawa i ciacho???
dla Majeczki Obrazek

prosze odgonic zle humory i przybywac na impreze :ico_oczko:
:gitara: :523: :524: :527: :526: :525: :528: :529:

[ Dodano: 2007-11-10, 15:32 ]
eSKa, jeśli chcesz zaplacic przy odbiorze to nic nie placisz na konto
jesli placisz przelewem to musisz do ceny towaru doliczyc koszt przesylki podany zazwyczaj na aukcji

eSKa pisze:w tytule przelewu prosze zamiescic numer telefonnu ktory ma zostac zasilony oraz login z allegro

moze ten sprzedawca zasila tez telefony i dlatego to jest napisane

daj linka do tej aukcji

Awatar użytkownika
dagmara1709
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

10 lis 2007, 17:39

Moje sloneczko kończy dziś miesiąc :ico_tort: :ico_tort: :ico_kawa: :ico_kawa:
A mnie głowa pęka i serce z żalu,że mój mąż tak się zachowuje....wipił piwka i śpi w osobnym pokoju nie chce ze mną rozmawiać,nie mam siły :ico_placzek:

[ Dodano: 2007-11-10, 16:41 ]
jak robicie tekst w ramce aby odnieść sie do konkretnej osoby??

Awatar użytkownika
Justyna_Bochnia
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

10 lis 2007, 17:47

dagmara1709, :ico_pocieszyciel: nie wiem co Ci napisać kurcze. Może poprostu musisz to przeczekać dlać mu trochę czasu nic na siłę... nie wiem nie chce radzić zrobisz jak Ci serce podpowie.

dagmara1709 pisze:jak robicie tekst w ramce aby odnieść sie do konkretnej osoby??

Zaznaczasz tekst który chcesz zacytować i klikasz na cytowanie selektywne w dole tego ekranu w którym piszesz :)

[ Dodano: 2007-11-10, 16:58 ]
:ico_brawa_01: Dla Majeczki :ico_tort:

Awatar użytkownika
Dominisia
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

10 lis 2007, 17:59

Sorki ze nic nie pisze do was, ale dzisiaj mam tyle rzeczy do zrobienia ze nawet na tt czasu nie ma, ale postaram was przeczytac wieczorkiem, tylko takie pytanie do Eve
Masz fride?? Bo ja wlasnie kupilam i jestem glupia, bo nie ma zadnego rysunku jak sie uzywa, ona ma taka czerwona koncowke z jednej strony i taki jakby dlugopis z drugiej i teraz mi powiedz ktora koncoweczke przystawia sie do noska a ktora strona sie ciagnie??

Awatar użytkownika
Justyna_Bochnia
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

10 lis 2007, 18:08

Dominisia, tym czerwonym sie ciagnie ustami a ten jakby długopis do noska :)

[ Dodano: 2007-11-10, 17:18 ]
Dominisia wybacz że tak się wtrąciłam!!

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”