Awatar użytkownika
avisek
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

09 lis 2007, 21:06

be wu ja tez urodzilam 5 czerwca, ale 9 dni przed terminem. porod szybki, choc bolesny :-)
mala wazyla 2900/52 cm... dzis wazy juz okolo 7kg i niezla z niej łobuziara

[ Dodano: 2007-11-09, 20:26 ]
cay ktoras urzeduje rowniez na jakims forum gazeta.pl?

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 lis 2007, 22:07

MADZIORKA HI HI no twoja krew :-D jutro mnie niema jedziemy na wioche musze wkopac kwiatki na zime i odwiedzimy chrzestna Wikusi :-D ,w grudniu jest u nas koncert zespolu FEEl wiecie ci co spiewaja ta piosenke"A gdy jest juz ciemno" moze pojdziemy na koncert fajnie by bylo :-D

Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 lis 2007, 23:39

avisek pisze:cay ktoras urzeduje rowniez na jakims forum gazeta.pl?

a jak myslisz Avisku? :-D :-D :-D

lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

10 lis 2007, 00:47

Juli Krzysio booooooooooooooskiiiiiiiiiiiiiii...a Twoj smiech na maxa sympatyczny,mysle,ze jestes fajowa osobka ...w sumie jestem tego pewna hi hi :-D koszulka odlotowa :ico_brawa_01:

a mojemu strasznie smakuje deserek morelowy,mialam mu dac kilka lyzeczek,a zjadl caly,az mu sie uszy tyrzesly hi hi

Awatar użytkownika
Alineczq

10 lis 2007, 14:36

Juli Krzyś rewelacja :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
koszulka odlot!! widziałam na allegro bajeranckie, moze skusze się :-D

A jak juz wspomniałam o allegro..Och musze wybrać zdjęcia i wysłać zamówienie na kalendarz, tu chyba madziorka podawała link z allegro, moja mama napewno się ucieszsy ;)

Wczoraj pierwszy raz szamaliśmy klaszkę bananową - polubiła ufffffff wreszcie trafiłam na jej smak, bo nic normalnie nie chce jeść, na siłę wciskam. Aha smakował jej obiadek HIPP - dynia z ziemniakami. Porzygać się mozna takie obrzydliwe, a mojemu dziecku smakowało, nerwus taki jak ja zbyt długo podawałam następną porcję :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:

Aniu dobrze, ze zdrówko powraca :ico_brawa_01:

Matko nie pamietam co tu jeszcze było... Głowa mnie starsznie boli :ico_olaboga:

[ Dodano: 2007-11-10, 13:51 ]
No chyba nie masz zamiaru mi tego dać ????!!!! :ico_szoking: :ico_szoking:

Obrazek

mamo zabierz to ode mnie!!!! Nie lubie marchewki :587:

Obrazek

Widzisz jak mnie utaplałaś!Niezdara !

Obrazek

Nowa grzechotka, zakochała się w niej normalnie!!

Obrazek

Awatar użytkownika
magda26

10 lis 2007, 16:23

Alinko wanessa slodziutka na maksa :okulary:
a Moj marcinek dzisiaj pierwszy raz zjadł Puree jarzynowe z indykiem i bardzoooo mu smakowalo i powiem wam mi tez smakowalo :ico_wstydzioch:
A dzisiaj pierwszy raz od porodu wychodzimy do znajomych sami moja mamuska zostaje z Marcinkiem wykapiemy go naklarmimy uspimy i mama z nim bedzie z jednej strony sie ciesze posiedzimy ze znajomymi oni tez maja dzieci dwojke dziewczynka 2 klasa i chlopiec 5 lat duze dzieci a z drugiej strony jakos glupio zostawic mi synka ...mam nadzieje ze bede zla mama :039:

[ Dodano: 2007-11-10, 15:25 ]
magda26 pisze:mam nadzieje ze bede zla mama
chcialam napisac ze nie bede zla mama :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
asiula26
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

10 lis 2007, 19:55

Witam po tygodniowej przerwie.
Mam nadzieję że jeszcze o mnie nie zapomniałyście cie.

od razu sie przyznaję że przeczytałam tylko połowę postów i nieiwiele pam\iętam
Ale na pewno zapamiętałąm że BeWu pisała witaj kochana :-D
dla Leosia brawa za dzielne szczepienie
Aciu Jaśnie PAni mam nadzieję że stosunki z rodzicami się poprawią
Aniu bidulko kuruj domowników
Alinko opatrzność ”oża czuwała nad Wami i na pewno nie bez powodu te drzwi zaczęły się za szybko zamykać.
No i tyle co zapamiętałam z tego co przeczytała

m
Ja po pierwszym tygodniu pracy no i nie jest za wesoło. Umowe mam na miesiąc i obawiam się że po tym miesiącu moja kariera w tej firmie dobiegnie końca. Poprostu atmosfera jest do d... a ja nei mam zamiaru codziennie rano się stresować i denerwować że znowu tam muszę isć. Ale nie bedę o tym pisac bo ma weekend

Emi w czwartek miała szczepienie. Tym razem mnie z nią nie było :ico_placzek: ale zniosła je dzielnie. Waży 7120g także ślicznie
Niestety od poniedziałku męczy ją okrutny katarek, mam nadzieję że w końcu jej to przejdzie bo biedna się męczy szczególnie w nocy.

no to tyle.
teraz żadko będę do was zaglądać bo:
1 jak cały dzień w pracy siedze przed kompem to potem nie moge na kompa patrzeć
2 po porstu brak czasu bo i praca i dorywcza praca i angielski i jeszcze trzeba wykroić trochę czasu dal Emi i na ogarnięcie domu.

Także wywróciło mi się życie do góry nogami i moja rada, odwlekajcie powrót do pracy jak tylko możecie

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 lis 2007, 23:12

WITAM wrocililam z wypadu bylo fajowo, sniegu ze ho ho,niunia spala cala popdroz :-D ,w drodze powrotnej wstapilismy do smyka i 5.10.15,kupilam Arusiowi na mikolaja pizamke fajowa,zabawke nemo do kapieli,i ksiazeczke o autkach :-D ,chrzesnikowi od mezulka kupilismy spodnie ,bluze i 4 jajka niespodzianki napewno bedzie zadowolony, WIKUSI kupilismy narazie body,bluzeczke i maskotke fajowego kwiatka ale jej sie podoba szarpie go niesamowicie :-D

Awatar użytkownika
agniecha772
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

10 lis 2007, 23:14

asiula26, cześć Ja też witam po tygodniowej przerwie, też nie miałam czasu poczytać, wolę się odezwać.
Bardzo się cieszę że już wróciliśmy do domku, wszędzie dobrze ale najlepiej...
Jutro idziemy z Tomuniem na basen! zobaczymy? narazie pozdrawoam Was!

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 lis 2007, 23:19

ASIULKA kochana pewnie ze o Tobie pamietamy i tesknimy :-D

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”