Awatar użytkownika
Iwcia 33
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

10 lis 2007, 21:55

Sewerynku-100 lat dla Ciebie z okazji roczku :ico_prezent: :ico_tort: :ico_buziaczki_big:

Ależ mnie naszło na coś słodkiego,@ w natarciu i dlatego.Kurcze nic nie mam ,oprócz ciasta,ale na cos innego mam ochotę.Narazie zapycham się jabłkami :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Maritta
Jestem mózgiem tego forum!

11 lis 2007, 00:28

Anetko - dzięki za link działa i podoba się mojej dziewczynce :-D, a mężuś... hmmm jednym słowem albo niedojrzały, albo już tak zagalopował się, że trudno mu normalnymi drogami dowiedzieć się co u syna :-) wiesz, życzę mu by jednak taką "odwagę" znalazł, bo jak był na tyle "kozak", by zostawić i żonę i synka (cząstkę samego siebie, nowe życie, materiał genetyczny, owoc miłości) to dlaczego teraz miałby się obawiać zadzwonić do syna i bądź co bądź jeszcze żony, a jeśli woli do matki swojego syna - bo nią zawsze będziesz... no i pozdrawiamy go - taka mini rada, niech sam zacznie decydować o sobie i myśleć!!!!

Iwciu - ja pożeram ostatnio wszystko :-/ aż teraz mnie głowa boli od nadmiaru :ico_olaboga:

Asiu - to pogoda... nie nastraja miłosno-optymistycznie, no i ten miesiąc taki zaduszny ;-) u mnie to jeszcze "endorfiny ciążowe" działają :-D buziaki dla Was - od nas :-)

No i najlepsze życzenia dla Sewerynka :ico_tort: :ico_tort: , mamusia jego pewnie nie odczyta tego - liczą się intencje prawda :-)

podoba mi się ostatnio piosenka Timbaland'a i One Republic :-D http://www.youtube.com/watch?v=ePyRrb2-fzs

jesteście??

[ Dodano: 2007-11-11, 00:16 ]
Obrazek Obrazek Obrazek z okazji roczku Maciusia !!!!

spać nie mogę :ico_spanko: dzięki temu jestem pierwsza :-D

Awatar użytkownika
aaneta25
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

11 lis 2007, 02:03

Hej,hej tu Nocny Marek!!! :-D :-D I tak wiem,że was nie ma :-D :-D

Marittko podeślę wam jeszcze kilka fajnych pioseneczek,ale to w dzień :-D I dzięki za odnośnik do męża :ico_oczko: Dziękuję za fotki.Taka szczęśliwa z was rodzinka :ico_oczko:

Buziaki dla Sewerynka i Roczniaczka Maciusia :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

może jednak spróbuje podrzemać :ico_oczko:

do potem :-D

Awatar użytkownika
Maritta

11 lis 2007, 11:45

oczywiście chciałam sprostować - pomyliły mi się dni :ico_wstydzioch: dziś 11.11 a Maciek urodził się 12.11 - chciałam być pierwsza i byłam, ale za wcześnie :-/ wybacz Chloe - jutro powtórzę się ;-)

Anetko - :ico_buziaczki_big:

no i weekend... ciiiiiszaaaaa:-P

Awatar użytkownika
asiapanda
Trzy tysiące lat minęło...

11 lis 2007, 13:26

Cze laski

Maritko to dziś mozemyświętowac dzień niepodległości wg mnie bardzo dobra okazja :-D
U nas śnieg pada, powoli biało się robi, jakoś tak mi lepiej jak widze ten śnieg, nie wiem czemu bo zimy nie lubie, ale taka ładna biel lepsza niż te puste badyle za oknem, wiatr i deszcz :-)
Idę po kawcie

Awatar użytkownika
Iwcia 33
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

11 lis 2007, 13:39

Witajcie kochane!!!

Widzę Asiu,troszkę optymizmu :-D ,ja bardzo lubię zimę,jakaś pogięta jestem.Strasznie lubie zamotać sie w szalik i czapę i nie widac mnie prawie wcale :ico_oczko: .Jedyna zima jaka mi ",podpadła",to ta sprzed dwóch(chyba) lat,kiedy wszystko pozamarzało,łącznie z naszym samochodem ;-( .Wtedy nie było mi do smiechu,ale jaka solidarnośc zapanowała na naszym parkingu :ico_oczko:

Maritko jak ja się cieszę jak Cię widzę na TT,taką "dwa w jednym " oczywiście.Niech Różyczka posiedzi jeszcze chwilkę grzecznie :-D w brzuszku u mamci :ico_haha_02:

Idę na obiadek bo alergia sie krząta ,szykuje,trzeba iść zjeść :ico_oczko: .Nie,nie nie jest tak dobrze,żartowałam :ico_haha_01:

Buziaczki w pyszczaczki :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
asiapanda

11 lis 2007, 13:45

Ja ma uraz jak kilka lat temu (mieszkałam jeszcze z rodzicami) dopadła nas taka zima że nie mogłam się wydostac przez tydzień, na drodze ludzie sami kopali tunele, bo nawet spychacz nie dał rady, zaspy sięgały 2 metrów. Tragedia, ale dziś wpominam to z uśmiechem :-D

Awatar użytkownika
Maritta

11 lis 2007, 14:39

A ja lubię, biało, mroźno - tak ładnie :-D np. jak w zeszłym roku :-)

Iwciu - ja też sie cieszę, ale już - jestem gotowa i Różuś też i cały czas odnoszę się do daty 1-312 - czyli jestem w przedsionku 38 tygodnia :-P

Anetko - widziałam Waszego bloga w nowej aranżacji :-D bardzo cieplutki...

zaraz mieliśmy jechać do sklepu po resztę zakupków ale nonono - dziś Święto Niepodległości :-D i dobrze, może pojedziemy np. na paradę na Nowym Świecie...

tu wszyscy chorzy - teściowie, dziadkowie, pies z kulawą nogą :-D eeehhh

Awatar użytkownika
asiapanda

11 lis 2007, 15:47

Jeja a ja zyję ylko tym, że wracam do roboty, muszę sobie tyle rzeczy poprzypominać ech, zdałam sobie sprawę z tego że ostatni raz w pracy byłam praiwe dwa lata temu :ico_szoking: o matko jak dłuuugo

Maritko jak się czujesz, masz jakies przeczucia?

Kurcze Wiki nigdy az tak jak dziś nie była marudna :ico_zly: stęka mi na uchem, idę dac jej papu i może pójdzie lulu :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2007-11-11, 14:49 ]
Acha, specjalnie wyszłam na taras zmieryć, mamy już 2,5 cm śniegu :-D jest biało oj jest :-D

Awatar użytkownika
Maritta

11 lis 2007, 16:58

łał Asiu - tu tylko zimno... jakoś nic sie nie chce, Bartek obiados gotuje, mieliśmy wyjść gdzieś ale Lilusię szkoda ciągnąć, a Daniel dopiero wraca z Tychów... inni jak wspomniałam chorzy :-)

Asiu - przeczucia mam co chwilę ;-) ale wiadomo?? - nie zgadniesz co i kiedy :-D

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”