diem pisze:Maggie ...mam nadzieje,ze nie popelnilam gafy piszac o chudnieciu ...cholewka! nie mialam na mysli zadnej uszczypliwosci a co do chudniecia w ciazu to wcale sie z tego nie ciesze ... moja mam chudla bedac z moja siostra i chudla przez pierwsze misiace co pozniej na finiszu nadrobila osiagajac ok 17 kg wiecej ..
jeszczenie czas na ciebieMaggie pisze:chciałabym schudnac ale za cholewcie nie umiem i nie mam siły się za to zabrać.....eeeechhhhhhhhhh
diem pisze:Kristi jestes cudowna mama! z Twoich postow mozna wyczytac jak ubostwiasz Nicol
Kristi pisze:Chodzi o to co co zwykle.. Juz nie chodzi mi o to jak mala bedzie spala jak bede w szpitalu te pare dni ale jak mala wogule beze mnie wytrzyma.. ja widze teraz jak jestesmy w domku w trojeczke ja maz i Nicolinka ja sie na chwile strace jej z oczu a mala mnie szuka po calym domu i wola mama mama to mnie przeraza.. takie same mysli mam jesli chodzi o malej usypianie jak mnie nie bedzie to sie tak latwo mowi zeby moj maz zaczal mala usypiac... a juz wiem teraz ze bylby tylko placz i niewiadomo czy sie to uda.. a ja niemam nerwow zeby stac z boku i przez sciane slyszec jak maz probuje mala uspac a Nicole placze bo chce spac a potrzebuje mame do tego... wybaczcie ale ten czas tak szybko leci a ja nie umiem sobie poradzic z moimi bijacymi sie myslami.. Wiem ze jestem bardzo zwiazana z moja Nicosia i tylko boje sie ze jak mala mnie nie bedzie widziala ani jej nie bede usypiac przez te pare dni zeby cos sie nie stalo.. Ok dosc zalenia moze znajde jeszcze jakies rozwiazanie..
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości