jak my baraszkowalismy to Oski zawsze spal... jakos tak mi sie dziecko rozregulowalo i podczas wizyty tatusia spalo 2 razy w ciagu dnia... a wieczorem zasypial o 21 wiec mielismy kuuupe czasu
Zborra moj wraca za 6 tyogdni i co do tej pory?? no jak co-jak zwykle celibat......echhhh
wiecie co im jestem dluzej z T tym bardziej mam ochote sie dla niego rtobic na sexbombe hehe, jakos tak sama odczowam potrzebe zeby sie tak "lansowac" przed nim hehe i to tez pobudza moaj wyobraznie lozkowa takze im dluzej ejstesmy razem tym jest coraz fajniej
Mam nadzieję, że u nas będzie to samo...No bo ja, jak piszesz...robię się na sexbombę solara, depilacja brewki, bielizna...kremik taki, śmiaki, dietka...hehehe, odwaliło mi
to gdzie Wasi mezowie tak lataja???? ja bym bez swojego nie wytrzymala 2 dni (mimo naszych klotni ktore sie zawsze super koncza wiecie o cyzm mowie ):) )
Zborra super i tak trzeba trzymac
ja w sumie takie napady "na sexbombe" mam zawsze przed przyjazdem T hehe tak mniej wiecej zawsze na tydzien przed jego wyjazdem zaczynam sie zmieniac z kopciuszka w "ksiezniczke" łahaha
Karolina moj T pracuje w Danii wiec przez kolejny rok conajmniej bedziemy osobno i w rozjazdach, dobrze ze mozemy chociaz codziennie pogadac przez skypa bo bym umarla z tesknoty