emma fajne te ciuszki dla dziewczynki ale cena tez niezla! ja mam bratanice 2 lata 3 miesiace ale nie kupujemy jej takich ubranek drogich bo to na chwilke jest. w takim stylu mozna kupic w ciucholanach za grosze i my tam jej ubranka kupujemy. ja tez nie bede swojemu maluchowi kupowac drogich i nie ze wzgledu na brak kasy tylko z rozsadku
[ Dodano: 2007-11-12, 11:37 ]
edit53 pisze:plusiki za grzeczne zachowanie
dobrze, ze Mati taki grzeczny chlopak. a jak w szkole tez wzorowy uczen?
Ja nieraz kupię Emi używanego ciucha, ale pokryjomu przed moim mężem, bo to Jego księżniczka i mas mieć tylko markowe i nowe ciuchy,przetłumaczyć mu się nie da.Jak się Emi urodziła to nakupowal sukienek w reeboku czy nike, butów ,które zakladała tylko do wózka, tylko wiesz On jak kupi to w NL to na wyprzedażach kolekcji, tak jak ostatnio adidasy ze 150 euro na 20, to taniutko.Ja mam już ciuchów dla Emi nakupionych na wiosnę,a po Nowym Roku zaczne dla małego kupować.
asika82, on z reguly jest grzeczny ,w szkole tez sie dobrze uczy ale naszczescie nie jest kujonem tylko ma dobra pamiec wiec wszystko mu łatwo wchodzi no oprocz tabliczki mnozenia gorzej u niego z sprzataniem pokoju i myciem zebow dlatego te plusiki a za 10 nagroda to prawie jak w super niani hehe
Emma, to ty trzumaj te sliczne ciuszki a jak ktoras z nas bedzie miala dziewczynke to zrobimy interes
edit53, Mati uwielbia robic zdjęcie i zbierać kamyki jak to połączyć to może coś z tego wyjdzie. Brzusio duży aż boje się co będzie póżniej
[ Dodano: 2007-11-12, 12:50 ] edit53, a ty masz jakies zdjonka brzusia ?
[ Dodano: 2007-11-12, 12:53 ] Zapomnialam Wam napisać kupiłam wózek ale używany bo jak wcześniej pisalam mam po Mati spacerówkę .
oto zdjonko ,zakupion na allegro ...
http://www.allegro.pl/item254771670_wie ... ebart.html