Awatar użytkownika
Aneta 30
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 lis 2007, 19:24

asiab, kochana mąz napewno zartowal,a powiedz mi moze duzo pijesz wieczorkiem dlatego te siusianie.A jak nie to sprawdz poziom cukru ja tak mialam z siusianiem jak mialam wysoki poziom cukru.teraz wlasnie jestem pod stala kontrola diabetologo bo mam cukrzyce nabytą :-) trzymaj sie najwazniejsze ze sunus o sobie daje znac :-D
Kamila1982, wracaj szybciutko do zdrowka uwazaj na Siebie :-)
Madi, kochana czekamy na wiadomosci kto tam kopniaczki daje pod twoim serduszkiem :-D
monika83, oj teraz widze ze masz juz 23tc to juz pewnie zaczelas odliczanko
Wszystkim Wam marcoweczka zycze zdrowka :-D
Dzis dzwonilam do kliniki aby podac moje wyniki z testu na tolerancje cukrzycy i ginka powiedziala ze narazie jest ok,ale bede musiala powtorzyc wyniki w 32 tyg ciazy :-).Oj oby ta glukoza byla mniej slodka to by bylo dobrze :-D
Sciskam Was mocno do sklikania :516: :516: :516: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

kamila_torun
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

13 lis 2007, 00:44

czesc dziewczyki..ale naklikalyscie podczas mojej nieobecnosci.
w Toruniu tez dzis snieg padal.sypal takiemi wielkimi platami..jakby aniolki z nieba poduchy trzepaly :-) jutro ponoc ma tez padac :-D na sanki moze pojdziemy..hihih jak nie stopnieje..

sorki ze tak zagladam do was rzadko, ale jakos nie mam do tego natchnienia. ale powiem Wam wszystkim szczerze.. bardzo lubie ten watek.. sa tu same kobitki ktore sa bardzo mile i symaptyczne.. :ico_brawa_01:

obiecuje ze do was jutro zajrze dobrze? nie gniewajcie sie :-)

ja do wc w nocy wstaje minimum 1 raz, chyba ze opije sie za duzo wody (dobra na nasze problemy z wc) jak sie opije wody to chodze czesciej czesciej :ico_noniewiem: ale..

wiecie co nie moge juz sie doczekac swiat..

sluchajcie wpadlam wlasnie na pomysl..moze zrobimy sobie galerie tu tu.. galeria brzusia w aktualnych tygodniach ciazy..co myslicie? JA JUTRO ZACZNE NA ODWAGE :-D

no dobra, uciekam bo to pozno, a nie moglam sie dzis do was podlaczyc..ciagle sie ladowalo i ladowalo.. no to papatki

Awatar użytkownika
Aneta 30
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 lis 2007, 13:38

Witam
a co tu tak pusto :ico_szoking: unas pada deszcz juz bym wolala aby byl mrozik niz taka chlapa :-)
kamila_torun, trzymam Cie za slowo ze bedziemy cie czesciej widywac na marcoweczkach :ico_haha_01: ,a co do zdjec to ja odpadam bo jestem noga w wklejaniu zdjec :ico_haha_01:
Trzymajcie sie cieplutko :-D

Kamila1982
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

13 lis 2007, 15:44

HEJ DZIEWCZYNY! JAKIEŚ STRASZNIE ZAJĘTE JESTEŚCIE BO RZECZYWIŚCIE ŚWIECI TU PUSTKAMI...
NO NAWET DOBRY POMYSŁ Z TYMI BRZUCHOWYMI ZDJĘCIAMI TYLKO NIE WIEM CZY DAM RADE WKLEIĆ ZDJĘCIE ALE MĄŻ MI POMOŻE. NO TO KTÓRA ZACZYNA?
A MI JUŻ PRZESZEDŁ TEN BÓL GARDŁA NA SZCZĘŚCIE NIE ROZWINĘŁO SIĘ Z TEGO NIC POWAŻNEGO :ico_brawa_01: . ALE POGODA TAKA KIEPSKA ŻE TRZEBA SIĘ CIEPLUTKO UBIERAĆ I CZAPKĘ NA GŁOWĘ I SZALICZEK! DBAJCIE O SIEBIE DZIEWCZYNKI BO O NASZE DZIDZIE KOCHANE CHODZI!!!
:ico_ciezarowka:

Awatar użytkownika
Sylwia.O.
4000 - letni staruszek

13 lis 2007, 15:59

Witam!!
to gdzie trzeba wklejać te zdjęcia??? Ja jak sobie zrobię to od razu wkleję :) a wklejanie zdjęć to bardzo prosta sprawa. Kto potrzebuje instrukcji to służę pomocą :)

monika83
Śmigam już bez trzymanki po forumku

13 lis 2007, 16:09

sylwiao to ja pierwsza noga jesli chodzi o komputer na naszym watku prosze o instrukcje co do wklejania zdjec :ico_wstydzioch: :ico_sorki:

[ Dodano: 2007-11-13, 15:10 ]
pozdrawiam was wszystkie goraco

Awatar użytkownika
asiab
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 lis 2007, 16:14

Czesc kochane :ico_ciezarowka: tak tak ja jestem troszkę zajęta bo wciągnełam sie w pisanie tego mojego licencjatu kurcze jak tak dalej bedzie mi szło to esej napisze :ico_oczko:
a co do tych zdjec to ja tez prosze o instrukcje :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2007-11-13, 15:16 ]
Aneta 30, a co do picia to faktycznie sporo pije woda jakies soczki itp a dzis wstałam w nocy tylko 3 razy ale tez przed ciąża wstawałam przynajmniej raz sie wysiusiac.

Kamila1982
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

13 lis 2007, 16:30

JA DZISIAJ MĘŻA POPROSZĘ TO MI ZROBI ZDJĘCIE I MI WKLEI OD RAZU!
CIEKAWE JAKIE MACIE BRZUSZKI MARCÓWECZKI?

monika83

13 lis 2007, 16:33

no to niedlugo bedziemy mialy tutaj nasza mala galerie :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
zirafka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 lis 2007, 17:14

Cześć dziewczynki.
Fajny pomysł ze zdjęciami :ico_ciezarowka: .
A co do nocnego sikania to jak zauważyłam to chodzę 3-4 razy w ciągu nocy. Przed ciążą chodziłam raz i to codziennie o tej samej godzinie czyli o 2 w nocy. Ale wypijam dużo wody w ciagu dnia i na noc też więc pewnie dlatego jest taka częstotliwość :-D . Mój mąż też się zaczyna denerwować, ale zamieniliśmy się miejscami i jest ok. Ja spię od "wejścia" a on od "ściany" :ico_pocieszyciel: .

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”