http://pl.youtube.com/watch?v=8zddpKs73sc tu jest duska techno ale ktoś podłożył podkład disko polo i smieszniie to wygląda
Emilka trzymaj sie kochana, a do szkoły mozemy iść razem, juz sprawdzałam zajęcia są w czwartki od 19.00 do 20.00 i po tym kursie zdajesz miedzynarodowy certyfikat z angielskiego ja ide
dzieki dziewczyny za pomoc bo myślałam ze juz mi sie kregosłup znowu obudził, ale jak mówicie ze to normalne to sie ciesze w końcu kiedyś minie nie????
ide spać
[code][/code]
martuchafrost, fajnie z tym kursem o ktorym mowisz z tym ze twoj poziom angielskiego jest duzo wyzszy od mojego
Ja dzieciaczki juz polozylam ale brzuch nadal boli a ja spac nie moge mam juz dosc chyba przejde sie do lekarza w srode bo mam z Natim wizyte
Emilka idz koniecznie do lekarza ,ja tez spac nie moge,ale T wrocil z pracy,wiec nie musze isc ....posprzatalam w szafach i zrobilam tym wiekszy balagan w domu
hej dziewczyny!!!!
Emilka skąd wiesz jaki jest mój poziom angielskiego????????????????????
Lucy wpadnij do mne porządki w szafach zrobić bo ja nienawidze ciuchów układać
Dominisiu dzień doberek
mój szalony juz nie śpi jak zwykle od rana
[ Dodano: 2007-11-13, 09:47 ] my lecimy zaraz do lekarza,w ogole nos mam zatkany i gardlo ,ale na to paracetamol jakby co wezme wit c i przejdzie he he