fela
Już śmiało chodzę po forum!
Już śmiało chodzę po forum!

14 lis 2007, 19:42

maggie nie przepraszaj bo nie ma za co tylko pisz ,bo warto znac rozne opinie.
zubelku nie nastawiaj sie na anty do angli bo naprwde bedzie ciezko i bedziesz chciala wracac szybko.nie mysl za duzo bo zwariujesz,wszystko sie ulozy i w razie czego dziewczyny ci pomoga i zawsze mozesz liczy na nas tt.

jasnie pani a to tak zdrowo dla luski tyle czasu w chuscie??????cos ty tam zlatwiala???
madziu czytalam twego posta ale czekalam do powrotu pawla i jezeli nic sie nie zmieni do niedzieli to wpadniemy na kawke tylko podaj godz, tak wiesz zeby nie zastac cie w lozku :ico_oczko: :-D albo moze wy do nas przyjedziecie,co ty na to????

Awatar użytkownika
zubelek
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 lis 2007, 19:50

Maggie, mam nadzieję,że będzie ok,dobrze poczytać i dobre opinie :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: nastawiam się pozytywnie tylko te obawy rosną a moze po prostu nie powinnam za wiele czytać i słuchac tylko po prostu iść na żywioł i zobaczyć jak będzie.Zostawiam tu wszystko więc będzie do czego wracać w razie co.
madziorka hihi, ja też dziś bez make upu :ico_haha_01: a nie wychodzę od 8 tygodni,tylko do lekarza i sklepu ale to inna historia :ico_haha_01: jak siedzę w domu i wiem ,że nigdzie nie ide to makijaż i fryz odpada :ico_haha_01: dobrze,że M mnie nie widzi :ico_haha_01:
A tak zmieniajac temat...ostatnio coś kłócę się z M :ico_szoking: nie wiem co jest ale to napewno z mojej strony,jestem strasznie nerwowa,o wszystko się go czepiam,nie odpowiada mi tyle rzeczy ...on dzwoni a ja foch :ico_wstydzioch:

jemu trudniej myśleć i załatwiać wszystko a ja nie mogę już sama ze sobą wytrzymać.Nigdy się nie kłóciliśmy ...strasznego mam nerwa na wszystko :ico_zly:

ilonakk9
Seryjna gaduła
Seryjna gaduła

14 lis 2007, 20:04

He kobietki!!
Ja teraz tylko na chwile,zameldowac sie,zebyscie nie pomyslaly,ze o Was zapomnialam :ico_nienie: :)
Napisalam do naszej Kasi vel Skarpety czy moge wkleic fotki Lenci z urodzin i zgodzila sie bez problemu,bo nawet sama chciala mnie zapytac,bo zagoniona strasznie i w papierach siedzi,zajmuje sie tym chlopcem z ADHD,ale myslala,ze moze bedziecie zle,ze sama nie ma czasu wejsc wiec nie zaproponowala..hihih
Tak wiec wklejam Wam fotki ksiezniczki Lenoslawy z jej urodzinek!!!

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Jednoczesnie Kasiula pozdrawia i caluje kazda mamuska z dzieciaczkiem z osobna!!! :ico_buziaczki_big:

Emilka ciesze sie,ze u Was juz ze zdrowkiem duzo lepiej,co za paskudztwo sie do Was przyplatalo .wrrr :ico_nienie: duzo zdrowka dla Waszej rodzinki!!!
Zubelku dla Twoich dziewczynek 1000 buziakow i zyczenia szybkiego powrotu do zdrowka!!!!
Jasnie Pani:) Lusia bombowa w tym czerwonym wdzianku!!! :ico_buziaczki_big:
Dziewczyny wpadne pozniej,bo Vinee doslowanie nie daje mi klikac :ico_olaboga: Wkleje pare fotek wieczorem!!

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

14 lis 2007, 20:06

zubelek pisze:a moze po prostu nie powinnam za wiele czytać i słuchac tylko po prostu iść na żywioł i zobaczyć jak będzie.Zostawiam tu wszystko więc będzie do czego wracać w razie co.

myślę że nie powinnaś czytaś za dużo, a już napewno "debilnych" opinii na onecie....
Poprostu pojedziesz, zobaczysz i sama będziesz miała swoją opinię....
Pamiętaj też o tym że Polak już taki jest że żle mu tam gdzie jest...i często krytykuje.... :ico_noniewiem:

poza tym jest tam, już Twój mąż....napewno co nie co Ci opowiada, słuchaj go bo to Twoja najbliższa osoba...poza dziećmi :ico_oczko:

napewno się pogodzicie, oboje jestescie nerwowi....bo ta sytuacja jest ciężka....bedzie dobrze :ico_oczko:

[ Dodano: 2007-11-14, 19:09 ]
no slicznie Lenka wygladała, ale Ona wyrosła :ico_szoking:

Awatar użytkownika
zubelek
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 lis 2007, 20:30

ilonakk9, super foteczki :ico_brawa_01:
Maggie, no na onecie jeszcze nigdy nic nie czytałam i jak widzę to chyba dobrze...
muszę wyluzować bo szkoda się kłócić a wiadomo ze prowokować teraz będzie wszystko bo sytuacja napięta,
taaa a Polak zawsze mówi,że wszędzie dobrze gdzie nas nie ma :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

14 lis 2007, 20:34

Lenka boska :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Zubelek przeciez Ci mówiłam ze jakby co to mozesz na mnie liczyc no i jest jeszcze jedna zarąbista laska Emilka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: tak ze sie nie przejmuj, bedzie dobrze :ico_oczko: pociesz sie tym ze jak ja tu przyleciałam to nie miałam znajomych, rodziny nie miałam nikogo kto by mi pomógł, wszystkiego sie sama uczyłam i załatwiałam, czasem ze łzami w oczach bo nie miał mi kto pomóc i powiedziec gdzie, iść do kogo sie zwrócić, ale dałam sobie rade i jestem dumna z siebie bo sobie poradziłąm a Ty masz NAS :ico_oczko:
Maggie mój Jacek nie pracuje i nigdy nie pracował w swoim zawodzie :ico_nienie:

ilonakk9
Seryjna gaduła
Seryjna gaduła

14 lis 2007, 21:05

Hey kobietki!!!
Wlasnie Vinee zasnela,wiec mam chwilke na TT.
Dziewczyny nie bylo mnie troche,bo w poniedzialek pojechalismy do Shrewsbury ogladac domki z agencji, no i w koncu zecydowalismy sie na jeden z nich.Miasto naprawde mi sie spodobalo,bardzo duze centrum i jakos takie cieple nastawienie mam do tego miejsca!!! :-D Wrocilismy dopiero okolo 20 wieczorem,padnieci jak nie wiem co,bylo tak strasznie zimno,ze szok!!!Wczoraj Bablu pracowal do 21 wiec z Vinee caly dzien same,za to poszlysmy sie na miasto,choc lalo jak za cebra,ale co robic w domu,Vinee pod folia przeciwdeszczowa a ja z parasolem,do tego jak zrobilam zakupy to ledwo pchalam wozek,,ufff..i jeszcze okropne korki w miescie,wrocilysmy do domu po 3 godzinach!!! :-D :ico_szoking:
Dzis za to super pogoda,sloneczko od rana,wiec juz po 14 poszlysmy na spacer w naszym rejonie,Vinee sie wyszalala za wszystkie czasy :ico_haha_02: :ico_brawa_01:
Z tego wszystkiego nie pamietam co tam kazda z Was pisala :ico_szoking: tak to jest jak sie ma zaleglosci,tyle klikacie,ze szok!!! :ico_olaboga: :-D
Julie fotki Nathanka przystojniaczka super!!!Widac,ze zabawa byla na calego!!!Pewnie z tych wrazen zasnac nie umial,tyle atrakcji i zabawek!! :ico_brawa_01: :ico_haha_01:
Gosia jak to Pawel mowi,ze malo przybiera na wadze Tomus!! :ico_szoking: przybiera super naprawde i nie mow,ze z niego niejadek,bo 15,5 kilo samo mowi za siebie :ico_brawa_01: :-D
Maggie a gdzie fotki Antosia?Ty tez dawno nic nie wklejalas i sie nie chwalilas!!
Zubelku tak mi szkoda Zuzi,tyle juz biedna choruje :ico_placzek: ja mysle,ze nie masz sie cio bac,najwazniejsze,ze bedziecie we 4 juz,a to najwazniejsze!!!Reszta sie jakos ulozy,tak jak Maggie mowila,rozne sa opinie,ile ludzi tyle opinii,ale ja wierze,ze Wam sie uda i bedzie juz tylko lepiej!!!
Ela i Madziorka super,ze sie spotkacie :ico_brawa_01: :-D
Delfina znowu nas opuszczasz??? :ico_placzek: :ico_noniewiem:
Lucy super,ze sie zapisalas na kurs!!!Brawa dla Ciebie!! :ico_brawa_01: :ico_haha_01:
Martus przeciez tesciowa masz klawa :-D :ico_oczko: :ico_haha_02: Ja bym chyba na polska rzeczywistosc juz chyba sie nie umiala przestawic :ico_noniewiem: ,dobrze mi tu i jestem tu szczesliwa!!! :-D
Tyle co moja lepetyna zapamietala z Waszych postow,jak sobie cos przypomne to napisze oczywiscie!!!
Wklejam Wam pare fotek,zamecze Was iloscia..hihihi :-D

Obrazek
(ta fotka mnie smieszy,bo Vinee sie ustawila pod sciana :-D :ico_haha_01: )

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Ostatnio zmieniony 14 lis 2007, 21:14 przez ilonakk9, łącznie zmieniany 1 raz.

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

14 lis 2007, 21:11

Ilonka Vinee jest cudowna, ślicznie ją ubierasz, cudna jest, zakochać się można :ico_brawa_01:

lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

14 lis 2007, 21:23

Ilonka Vinee jest cudowna, ślicznie ją ubierasz, cudna jest, zakochać się można
zgadzam sie hi hi jest booooooooooooskaaaaaaaaaaaaaaaaaa :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 lis 2007, 21:31

Czesc dziewczyny
Czytalam was na raty, bo Mloda sie strasznie przebojowa zrobila i nie wiem, czy wszystko zapamietalam, ale:
1) ZUBELEK ty sie nie stresuj, bo jak do swoich jedziesz w lutym dołanczam i juz wogole bardziej super nie bedziesz miala nigdzie :-D . Z mezem to normalne, bo daleko od siebie jestescie, a tu w PL wszystko na twojej glowie i jeszcze dziecie choruja, a nie masz 8 rak i przemeczona jestes, a zal zawsze lepiej na oroslego niz na dziecko wylac :ico_noniewiem:
Jeszcze jedno, te zdjecia z bankami mi sie skojarzyly, ona tam taka przykryta lezy i nie wiem, czy ona nie za nisko ma te bankipostawione. Moja niezyjaca juz babcia specjakistka w leczeniu ziolami i domowymi sposobami zawsze mowila, ze banki tylko do konca pluc sie stawia, a tam gdzie nerki to juz niewolno... mowila dlaczego ale nie pamietam :ico_wstydzioch: a potem na necie sprawdzalam i tez napisali, ze nie na nerkach, ale nic wiecej.
2) ILONKA dzieki za zdjecia Lenoslawy :ico_brawa_01: fajnie Kaske i Kowalusa znow zobaczyc :ico_brawa_01:
A Venee na pierwszym zdjeciu jak kowboy wyglada :ico_brawa_01:
3) FELA 5 godzin w chuscie to moze mi zaszkodzic a nie Lusce hehe :ico_oczko:
4) MADZIORKA a ja wlasnie musze wszedzie w chuscie bo dla wozkow to takie ulatwienia jak u ciebie w miescie w PL, zresza chyba wszedzie jest podobnie :ico_noniewiem: nie wyobrazam sobie zycia niepelnosprawnego czlowieka w PL :ico_noniewiem:
5) MARTA cos ci chcialam napisac, ale se zapomnialam :-D

Kurde a ja bylam dzis w Parafii gdzie Luska nalezy z racji zameldowania i chcialam taki papier wziasc, zebym mogla ja gdzie indziej ochrzcic, a wredny ksiad mi problemy robil!!! ze dlaczego w innej, a dlaczego jak tam mieszkamy, to sie nie przemeldujemy itp. normalnie mi nerwa takiego zrobil, ze mu otwarcie powiedzialam, ze chrzcze dziecko gdzie indziej, bo w tej parafii za ochrzczenie dziecka rodzicow ze slubem cywilnym bierzecie dwa razy wiecej, a mnie nie stac. A on zaczol na mnie krzyczec, ze skad to wiem i ze oczerniam :ico_olaboga: a ja tam z Luska bylam i tak strasznie zaczela plakac z tych jego krzykow, ze jej lzy normalnie lecialy. I szybko mi to wypisal i mowi "co łaska", a ja mu na to "Bóg zapłac" hehe

[ Dodano: 2007-11-14, 20:35 ]
martuchafrost pisze:Zubelek przeciez Ci mówiłam ze jakby co to mozesz na mnie liczyc no i jest jeszcze jedna zarąbista laska Emilka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

wlasnie wiem!!! zapomialam ci napisac, ze TY zapomnialas napisac, ze bedzie jeszcze jedna zarabista laska w Belfascie :ico_oczko: :-D :-D

[ Dodano: 2007-11-14, 20:42 ]
A potem robilam nalesniki do krokietow i sie strasznie poparzylam w palec :ico_puknij: i mnie piecze :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

Wróć do „Pozostałe”