DOROTA.M. ooooooooooo to sie większe zakupy zapowiadają, miały byc pieluszki, hi hi hi a tu telewizorek hahahahha nie no dobre ale sie usmiałam ale super ze wam taki sklep otowrzyli ,my włąsnie spłacamy nasz nowy nabytek tez kupilismy w sierpniu telewizorek bo tamten był po dziadku niby chodził ale...... ;)
No ale co ja tu czytam ze widzimy sie w sobotę?miała byc niedziela chyba hhhmmmm?no jeszcze sie dogadamy spoko
Fajne zębolki Agatki, moja dwuzebna trudno uchwycić,jeszcze poczekam bo biegam z aparatem jak wariatka za nia a ona tylko mi ucieka hi hi hi.
AGA0406 no to piknieeeeeeeeeeeeeee ale mogłaś sie rozerwać ja to moge narazie jedynie otoworzyc zawleczkę od granata to bedzie moja rozrywka hi hi hih . Poki dzieciaczki chorki to ich z nikim nie zostawaim, ale zamierzamy niedługo tez sie udac na jakies party
OLALA,LUTOWKI no stronka nasza-klasa.pl jest fajna ja sporo znajomych znalazlam juz a jestem tam od moze 2 tygodni ;)-polecam,wejdzcie zarejestrujcie sie dodajcie do waszych szkół,klas jest super,mozna odswiezyc dawne znajomosci tylko ze tyle osob tam smiga ze portal czesto sie zawiesza ale pracuja nad tym :)
MALGOSIA no tak a ja w sumei nie mam duzo okien bo tylko 3 ale w 150zł nie ma mowy za dwie firanki to tak,tyle włąsnie płaciłam 2 latka temu za dwie ale bez zasłonek ;)
Ja tez sie ciesze juz na swięta jakos po tych wszystkich tutaj postach na temat swiąt zaćżełam nad nimi rozmyslac hi hi hi choc zeszłoroczne tez były dla mnie oki zniosłam super akurat