Tak to nosidełko wygląda:
http://www.totamto.com.pl/index.php?d=produkt&id=2434
[ Dodano: 2007-03-20 ]
Jola ja jestem cały czas.A przepis już podawałam kilka stronek temu,ale dla Ciebie powtórzę:
- ziemniaki
- 5-6 pieczrek,
25 dag sera żółtego,
- cebulka,
- papryka,
- 1/4 pęta kiełbasy podwawelskiej,
- przyprawy do kuchni włoskiej,
- sól,
- pieprz,
- papryka chili w proszku.
Ziemniaki w zależności, na ile osób obrać i pokroić w talarki. Pieczarki umyć i zesmażyć. Ser zetrzeć na tarce. Cebulkę i papryczkę pokroić w drobnę kostkę (cebula i papryka sa tylko do smaku, wiec może ich być mniej niz całe). Kiełbaskę tę pokroić w kostkę. Składniki wrzucić do naczynia żaroodpornego. Wymieszać, przyprawić (soli powinno być więcej, bo ziemniaki muszą być dobrze posolone). Piec w nagrzanym piekarniku przez 1 godzinę.Pycha