agi, no nareszcie sie odezwalas, bo juz roszke sie martwilam i nawet w nocy zasypiajac kombinowalam jak do Ciebie dotrzec, zeby sprawdzic , ze wszystko u Was w porzadku.Nie wykombinowalam nic, ale zadzialala telepatia i prosze jestes

Mayeczka pieknie Ci rosnie-sliczniutka panienka, i nie mow, ze wazy niewiele, bo wystarczy jak polroczne dziecko podwoi wage urodzeniowa.Mojemu Antosiowi od prawie czterech tygodni przebijaja sie gorne jedynki-mam za soba wiele nocy spanych fragmentarycznie max po 1-1,5 godzin-tak wiec tez sie doczekac nie moge kiedy mu sie w koncu przebija, jak na razie najbardziej go uspokaja i lagodzi bol ssanie piersi, ale jak dlugo moge robic za smoczek ?
Kochanemu
Cypriankowi wszystkiego najpiekniejszego z okazji skonczenia 7 miesiecy!!!
Justynat-niewiem czy kogos nie pomine, ale o ile pamietam to na maminym cycusiu jest
Mayeczka Agi, Laura Jogobelli, Lenka Kamelka,Erysio Mroweczki i moj Antos
, tak, ze jeszcze nas troche zostalo

Ja mojego nauczylam pic tylko z butli(tzn on wybral picie tylko z tej butli)Chicco-taka specjalna profilowana i ze smoczkiem szerokim, ze dziecko wargi opiera jak na maminym sutku.I brawo dla Cprianka za picie z kubka niekapka
Kolka-dobrze, ze to tylko trzydniowka i gratulacje za 5+

Prosze napisz w jakiej fornie podajsz jajko malej, bo ja tez chce zaniedlugo wprowadzic malemu-a swoja droga to Twoja mala niezla koneserka smakow- meksykanska zupa
caro pisze:Mordko dzięki, ja to chyba tępa jestem
tepa to ja jestem, bo nie umiem wyczaic jak na naszej klasie zaprasza sie znajomych
A mojemu maluszkowi po szczepionce opuchla i mocno zaczerwienila sie nozka, maz musial w nocy latac do apteki po rivanol, przykladalam mu cala noc i dzien i spokoj, zeszlo-ale sie wystraszylam troszke
[ Dodano: 2007-11-16, 11:56 ]No nareszcie wykombinowalam jak to sie zaprasza znajomych

takie proste a ja dwa dni myslalam

coraz gorzej ze mna
Agi-jesli chodzi o rozszerzenie diety to my zaczelismy od marcheweczki(na poczatek dwie tyzeczki i stopniowo zwiekszalismy porcje)Jak mu ugotuje to nie jest zachwycony, woli te z Hippa(nie, wiem czy w Ameryce sa

)no i jabluszko , po paru dniach gruszeczke ze sloiczka i brokuly.Od tego tygonia dopiero lacze warzywa, najpierw dawalam pojedynczo, zeby wyeliminowac ewentualny alergen.Dzis po raz pierwszy sprobuje brokuly z ziemniakami.Moj maz tez mi kupil sloiczki od 4 miesiaca a w nich spagetti bolognese

, wole nie eksperymentowac i poczekam jak sobie poradzi z warzywami i owocami maly zoladeczek a potem przyjdzie czas na dania solidniejsze