marta ty to jajcara jestes
tez jestem ciekawa czy zauwazyl.....
gosia a co niech swietuje chlopak
calkiem zapomnialam ze trzeba suwaczek zmienic
ale nie chce mi sie teraz wiec niech jeszcze poswietuje
uczysz tomcia bez pieluchy chodzic????konrad teraz na etapie zadawania pytania co to?dziesiec razy na jedna rzecz z tym samym pytaniem
jak narazie mam cierpliwosc
dzisiaj powtorzyl paper ,toilet mu za ciezko.
konrad dzisiaj cala droge do zlobka mowil ze ja mam zostac z nim ,tlumaczylam mu ze wroce po niego i ze ma sie tam bawic z dziecmi i ze jego kolezanka tam jest,ale ciezko...posiedzialam z nim 5 min i powiedzialam ze ide do ubikacji o dziwo puscil mnie ale po chwili zorientowal sie ze nie wracam i w ryk.slyszalam wszystko bo stalam pod drzwiami,poplakal z minutke i jakos go tam zajeli.
wiem dziewczyny ze on sie przyzwyczai ale wiecie jak jest ciezko,nawet sobie nie zdawalam z tego sprawy ze tak bedzie.ciagle slysze w glowie placz i jak wola mami mami..
same zobaczycie jak bedziecie to przezywac.
a
marcia jak juz dla tesciowej taka fajna kurteczke kupujesz w prezencie to i dla mnie mozesz podrzucic
a my na swieta jedziemy gdzies gdzie cieplo.mielismy jechac w styczniu i odwiezdz konrada do babci ale to za duzo zamieszania i kombinowania ,wiec konradek jedzie z nami na urlop.tyllko jescze myslimy gdzie jechac i przegladamy oferty.moze ktoras z was cos doradzi ,jkies fajne miejsce, cos na kanarach albo cypr albo turcja.......