Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 lis 2007, 21:32

Glizdunia J wraca wieczorem dopiero...no ale..nie ma tego złego...kolacja...smażony camembert z żurawinami i wino! bo Hania już piersi nie chce, więc ja chcę wino! :-D

Lady e tam...jak J nie ma to ja się na kibicowanie nie piszę...

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

17 lis 2007, 21:40

oj Dirty dancing to ja tez bardzo lubie...tylko ze u mnie nie leci :ico_placzek:
Zborra...no chyba zebole bo tydzien juz walczymy...na dole spuchly miejsca na 2 jedynki i pod jedna biale widac ale ile to jeszcze potrwa to nie wiem!!!!!!!!!oszalejemy chyba wczesniej niz sie pojawia....wlasnie sama odwalilam jej kapiel..z rybkami i kaczkami wiec byla baaardzo zadowolona...a A. kima na kanapie bo tez ledwo zipie po dniu z nasza coreczka :ico_haha_01: a jeszcze musi na lotnisko pojechac po moja kolezanke-i to za jakies 2 godz. :ico_noniewiem:

Lady....no a Ty czuwaj...nic ci innego nie pozostaje,a jestes sama na noc czy z A.?

Zborra....no to ja bede kibicowac waszmu udanemu wieczorowi...hihihi...no a winko....tez mam ochote....

[ Dodano: 2007-11-17, 20:41 ]
Zborra...a ja tak patrze ze rok masz zamiast ilosci postow...2007...a to Ty juz tyyyle naklikalas :ico_szoking: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 lis 2007, 21:47

Heheheh....faktycznie!!! :-D a dodaj, że jeszcze ponad 500postów miałam na pierwszym loginie zbora, a jeszcze resztę na psikuta :-D to zobacz ile by było! z tego wynika, że chyba mam za dużo czasu :-D
No, to niech te zęby się wreszcie przebiją, bo osiwiejecie wszyscy...a żel na dziąsła masz? może daj jej pogryźć zimną marchewkę???

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

17 lis 2007, 21:50

Zimna marchewka to jest mysl :ico_noniewiem: ...zel mam Calpol...ale chyba nie dziala...ulgi brak...dopiero po Nurofenie poprawa...ale nie mozna go tak sobie podawac.....i juz jak jest krytycznie to sie ratujemy!jutro dostanie marchew...i niech robi co chce :ico_haha_01: :ico_oczko:

[ Dodano: 2007-11-17, 20:52 ]
a Psikuta to bylas przed ciaza....czy juz w trakcie bo Cie nie kojarze....

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 lis 2007, 22:24

u nas tez dzisiaj masakra
mała rzuca sie na mnie i mnie gryzie i jednoczesnie placze
ja juz mam drugi zel dentinox ma o wiele lepsza konsystencje poniewaz calgel to jest jak dla mnie troszke za gesty i mała polykała ta kulke zanim ja posmarowałam

chyba dzisiaj czeka nas znowu wspólne spanie bo juz byly 3 razy placze a spi dopiero godz

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

17 lis 2007, 22:35

Jagodka...wspolczuje..a wiem co przechodzisz!Dentinox mowisz?musze u nas poszukac...u nas jak narazie cisza...az boje sie zapeszyc...

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 lis 2007, 22:38

Milu spi spokojnie, sprawdzam co jakis czas temp. ciala, tzn główki, ale spoko, goraczka juz chyba przeszła...mam nadzieje
Mili przynosi ulge ten calgel, przynajmniej tak mi sie wydaje...jakos daje rade jej to posmarowac..

poki co cieszmy sie 1:0 dla naszych.. :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

ja juz chyba dzis nie wejde...
:516:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 lis 2007, 22:57

Ja też mam dentinox, ponoć jest najlepszy. Ale nie wiem, na sobie nie testowałam :-D

Psikuta byłam jeszcze w ciąży, jak mi się raz coś zablokowało...i zanim się zrobiłam zborra, to troszkę byłam psikuta, ale mało :-D

Marchewkę daj, będzie se żuła, no i schłodzi dziąsła...

Jagódka jeśli wspólne spanie pomaga, to wcale się nie zastanawiaj. Lepsze to niż nie spanie w ogóle...Jakoś to wytrzymacie, nie ma wyjścia. Pociesz się, że jak u Was już będzie po, to u nas się dopiero zacznie! Bo ja zęby miałam dopiero po skończeniu 8miesięcy! :ico_olaboga: więc jeszcze trochę przed nami...

Lady akurat to widziałam! :ico_brawa_01: dla naszych!!!

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 lis 2007, 09:47

Dzień Dobry!
Ja tylko na chwilkę i lecę czytać zaległości :-D

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 lis 2007, 09:57

Witajcie w niedzielny poranek!!!!
U mnie śpiąca atmosfera po tym wczorajszym kibicowaniu, ale wygraliśmy :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

[quote="zborra"]Ja też mam dentinox, ponoć jest najlepszy. Ale nie wiem, na sobie nie testowałam :-D

Nie testowałaś, ja tam pierwsze co zrobiłam to posmarowałam sobie dziąsło bobodentem :ico_oczko:, żeby zobaczyć jaki smak i jak działa :-D
:ico_nienie: I proszę mi tu w żadne doły nie wpadać, patrz kochana Karolino pod nogi :-D I nie mów mi od razu, że na mamę się nie nadajesz, a czy wyobrażasz sobie, że Hani mogłoby nie być. Przesyłam Ci szczególne niedzielne buziaki i proszę o uśmiech!!!!

A dla wszystkich ząbkujących wiele cierpliwości, sobie też tego życzę :-D Miłej niedzieli majóweczki!!!
Lecę, bo pora na pierwszą drzemkę już niedługo :-D

[ Dodano: 2007-11-18, 09:00 ]
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA znów :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: zapomniałam. Wszystkiego najlepszego dla Kingi - tej długowłosej ślicznej czarnulki :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”