Awatar użytkownika
asiam_26
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

18 lis 2007, 09:33

Dla Ninki
Obrazek

KtelajdkaŁukasz uwielbia tego pieska on śpiewa różne piosenki , uczy części ciała . Mi też się podoba, łukasz tak śmiesznie się kiwa jak piesek śpiewa. Ja osobiście polecam
DorotkaZdrówka oby wszystko było ok będę się modlić

[ Dodano: 2007-11-18, 08:34 ]
Karolas Dla Amelki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Ale się cudnie śmieje :-D

Awatar użytkownika
qunick
Jestem najmądrzejszy na forum!

18 lis 2007, 10:14

karolas :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Amelki!!!! Ale się ciesze normalnie jakby to Nina zaczęła chodzić! Ijakie efektowne zakończenie filmu - aktorka normalnie!
No i też się martwię Dorotką - przekaż jej od nas pozdrowienia no i żeby się trzymała!
katelajdka, no własnie - czy ty się już wyleczyłaś z celiklii?

NOC
No cóz dama mi sie rozbawiła i zasneła dopiero po 22 - ale bez histerii . Ja w domu zmieniłam klimat nawilzacz chodził do rana i zaparował szyby.
Nina sie budziła prawie jak zwykle co 2; 1,5 h.
asiam_26, jaki sliczny misio! Ninusia mówi dziekuje!

[ Dodano: 2007-11-18, 09:18 ]
Małgosiu w avatarze mam oko konia - gdzies znalazłam - tego konia nie znam osobiscie - hihi!

Awatar użytkownika
katelajdka
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

18 lis 2007, 11:25

asiam dzięki za odpowiedz. Tymbardziej się cieszę bo juz jest zakupiony!
qunick ja byłam jako dziecko chora na celiakie. Wyszła ta choroba po zakończeniu karmienia piersią, mama w 13 miesiacy mojego życia musiala przestac mnie karmić bo dostawała bardzo wysokiego ciśnienia. Wiec drastycznie mnie odstawiła. /I wtedy nic mnie już nie chroniło. Na szczęście byłam już troszką odchowana, bo gdybym miała powiedzmy 6 miesięcy to nie przeżyłabym. No i miałam dietę do 2 klasy podstawówki. Wtegy mialam zrobioną biopsję kosmków jelitowych i okazało się ze łądnie się odbudowaly, wyglądały jak u wyjątkowo zdrowego dziecka!! Takze wtedy zakończyłą mi sie dieta.
Normalnie w szoku jestem!! :ico_szoking:
Przy przewijaniu wreszcie nie zapomniałam i zmierzyłam Bartka. Wyszło mi 92-93 cm!! A waga ciągle 11 kg.

Awatar użytkownika
madzia22
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

18 lis 2007, 12:44

:ico_tort: dla Filipka i Magdalenki
:ico_tort: dla Piotrusia i Niny
Małgosia ale fajnie masz z tymi ruchami mi to się tęskni za tymi kapniaczkami
Dorota zyczymy duzo zdrówka mam nadzieje ze szybko wrócisz do zdrowia
Katelajdka dzieki za odp jutro idziemy kupic bo byłam wczoraj i sie skonczyły

Awatar użytkownika
lulu81
Trzy tysiące lat minęło...

18 lis 2007, 12:44

Wszystkiego najlepszego dla Piotrusia Kminek w jego 9 miesiecznice :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:

Awatar użytkownika
karolas
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 lis 2007, 12:49

NO TO LUTOWECZKI wlkejam filmik numer dwa, w sumie ten co teraz to powinien byc wkelojony przed tamtym hi hi hi bo ten ze samochodzikiem jest az z pazdziernika to wtedy dopiero pierwsze próby były a ten co wam wczoraj wkleiłam to z wczorajszego dnia więc postęp jest niesamowity :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Iwona77
Już śmiało chodzę po forum!

18 lis 2007, 12:53

dziewczynhpowiedzcie mi czy mozna mrozi mieso powtornie ale juz w formie zupki np,bo kupilam kg krolika zamrozonego i myslalam ze go rozlupiemy na czesci ale nie mozna i teraz mam cale kg i nie mam co zrobi bo w 2 dni to tego nie zjemy,jak myslicie,choc mnie sie wydaje ze chyba nie,nie wiem?

Awatar użytkownika
katelajdka
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

18 lis 2007, 13:22

karolas, rzeczywiście bardzo duze postępy, ale mimo wszystko już tak dawno Amelcia byla w "pionie". Bartuś nie ma szans w najbliższym czasie żeby się choć zbliżył do wyczynów Amelajdy!!
Iwona77, nie można niestety jeszcze raz zamrażać takiego mieska które juz sie rozmroziło. Co innego żeby zamrozić w gotowej zupce pokazr wcześniej rozmrożony, a co innego rozmrozić zeby zrobić porcje i ponownie dać do zamrażarki. Bardzo mi przykro bo rzeczywiscie dużo tego mięska macie, a do tego królik to jest coś!!

[ Dodano: 2007-11-18, 12:24 ]
NAJLEPSZE ŻYCZENIA DLA FILIPKA, MADZI, PIOTRUSIA!!! :ico_tort: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent:

Awatar użytkownika
qunick

18 lis 2007, 14:09

Serdecyne zcyenia dla Piotrusia kminka! :ico_tort:

Awatar użytkownika
Iwona77

18 lis 2007, 15:39

Dla Piotrusia duzo zdrowka i radosci z nowych umiejetnosci :ico_tort: :ico_brawa_01:

katelajdka, no wlasnie tak mi sie wydaje, no nic moze sie z kims podziele

[ Dodano: 2007-11-18, 14:42 ]
karolasno pieknie Amelcia chodzi, super fajna i zdolna dziewusia z niej jest :ico_brawa_01: oj kiedy moj Patrus tak bedzie,on chyba dopiero na roczek jak ja.

A tak bym chciala zeby juz byl troche samodzielny bo poki co to za dlugo sie nie pobawi,pelzac tez juz mu sie nie chce,troszke na brzuszku a potem marudzi zeby go trzymac do stania,tak wiec duzo czasu mu poswiecam jak na razie.

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”