U nas dwie pobodki ale ja osatnio daje nmalemu na noc viburcol to spi nieco lepiej z bobodentu juz dawno zrezygnowalam bo tez stwierdzilam ze on nic nie daje. Dzisiaj byly tylko dwie pobodki. Jak maly juz nie daje sobie rady z tym bolem i bardzo mu dokuczaja te zabki to tez daje mu paracetamol
[ Dodano: 2007-11-18, 09:59 ] Mojemu synkowi wlasnie wlaczylo sie chodzenie zasuwa w to i spowrotem
[ Dodano: 2007-11-18, 10:00 ] A MIchas sliczny chlopiec bardzo fajne zdjecia
Trzymam kciuki by się udało, nam właśnie tak poszło z 2 przeskoczyliśmy na trzy pokoje, tez chciałam duża kuchnie, tamta miała ledwo 8 metrów ta ma 12, ale powiem szczere, że apetyt rośnie w miarę jedzenia, znowu mi mało miejsca
W Łodzi to chyb ałatwiej o mieszkanko coi? Tu ceny sa kosmiczne, narazie wynajmujemy, bo na własne ns nie stać, a poza tym ceny są obłędne, takie mieszkanie które eraz wynajmujemy kosztuje koło 500 tys
Wczoraj mialam ciezki dzien dzis tez a jutro znowu do pracy... nie wyrabiam
Zdjecia Michalka super, a ta minka rewelacja
Gabrysiu, z calych sił trzymam kciuki... mam nadzieje,ze juz niedlugo przeprowadzicie sie do wiekszego mieszkanka
My w sierpniu mielismy zacząc remont mieszkania ale na razie sie wstrzymalismy bo zastanawiamy sie nad sprzedażą tego mieszkania i postawieniem domku... juz oglądalismy projekty i mamy dwa upatrzone (ok. 110m)... jesli sie zdecydujemy to z budową ruszamy w kwietniu...
[size=200][glow=red]Dla Oskarka za kolejny miesiączek przesylamy[/glow][/size]
GABRYSIU tez wam zazdroszcze wlasnego mieszkania my mieszkamy z tesciami. Z tesciowa sie dogaduje super ale tesciu to koszmar. Nie stac nas niestety na wynajem mieszkania a co dopiero kupno
witam kochane po meczacym weekendzie w szkole...
jestem zmeczona i chora... wczorajw eiczorem tak mnie jakos zaczelo brac a dzis juz polamana i z zatkanym nosem, musze oddychac przez buzie, Oskar mnie chyab zarazil bo mial od piatku katarek (dzien po szczepieniu mu sie zaczal ) a juz dzis w nocy kaszelku tez dostal
teraz zasnal sobie po obiadku a ja siedze i na zmiene zimno i goraco mi...
dziekujemy za zycoznka
Dla Dejviego a 14 miesiaczek moc buziakow
Michas sliczny, ma takie super wloski dlugie i wyglada na takiego duzegho chlopczyka i wlasnei mi sie troszke kojarzy z Davidkiem Agi
co do mieszkania to jedynie dobre u mnie ejst to ze dom jest moj i mego rodzenstwa,i wiemy ze juz nigdy nie ebdzie problemow z dachem nad glowa, ale jest tu tyle do zrobienia ze szok... na zewnatrz masa , wewnatrz masa
na razie zastopowalismy z robieniem czegokolwiek w domu bo chcemy z T miec dol i jak jzu tam sie przeniesiemy to zaczniemy remonty, przebudowy itd dobre chociaz wlasnie ejst to ze T to budowlaniec i wiekszosc rzeczy w misare czasu zrobi sam-o tyle taniej wyjdzie
O Robocizna to małe piwo, teraz materiały sa cholernie drogie, ale mimo wszystko zazdroszę włanego kącika, ja wciąż wynajmuje, z mężem jesteśmy 3 lata razem przez ten czasmieszkaliśmy w 8 miejscach
no ale jak tak skumulowac te materialy i robocizne to kupa kasy wyjdzie a tak to zawsze odejdze sporo... i jeszcze trzeba pilnowac aby fuszery nie zrobili bo czesto tak jest
no i dobrze ze chociaz kawalek ogrodka jest, to nawet jak sie nie chce na spacer isc to zawsze mozna na ogrod wyjsc
oj Asiu az w 8 miejscach przez 3 lata?? bardzo duzo.. oby w koncu sie wam udalo znalesc cos na stale