Awatar użytkownika
asiab
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 lis 2007, 16:24

hej laski ja juz dzis po wykladach jutro za to mam do 20.30 :ico_olaboga: leze i odpoczywam bo cos mnie brzusio kłuje tak w okolicy pepka mam nadzieje ze przejdzie jak poleze.

Sylwia moze ci dzidzia na nerw jakis uciska i z tad ten ból

Awatar użytkownika
Aneta 30
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

17 lis 2007, 17:50

Witam marcoewczki
bylam dzis na wizycie jest dobrze wyniki ok na kolejna wizyte musze sie zglosic za miesiac zeby cos teraz nie przeoczyc :-)
Jestem senna caly dzien dzis bym spala ta pogoda mnie dobija :ico_szoking:
Zycze milego wieczorku

Awatar użytkownika
asiab
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 lis 2007, 19:16

Aneta 30, ciesze sie ze jest dobrze tak ma byc i bedzie

ale tutaj dzisiaj cisza :ico_olaboga: :ico_nienie: gdzie wszyscy ?

dzis mecz Polska Belgia znowu bede musiala sobie stopery do uszu wlozyc bo mój maz bardzo emocjonalnie oglada :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Sylwia.O.
4000 - letni staruszek

17 lis 2007, 20:29

Madi ja termin mam na 8 marca i z suwaczkiem i z USG się zgadza 23 tydz i 7 dzień. Ostatni @mialam 1.06. Próbowałam sobie robić nowy suwaczek ale cos mi się nie chce do profilu załadować :ico_olaboga: Moze spbuję jeszcze raz

Kamila1982
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

17 lis 2007, 22:12

HEJ DZIEWCZYNY!
DOPIERO TERAZ ZAGLĄDAM DO WAS BO OPIEKUJĘ SIĘ MOIM MAŁYM PRZEZIĘBIONYM "DZIECIACZKIEM"--MĘŻEM :ico_oczko: MAM NADZIEJĘ ŻE WYKURUJE SIĘ I W PONIEDZIAŁEK PÓJDZIE DO PRACY TO TROCHE ODPOCZNE OD NIEGO :ico_haha_01:
WE WTOREK IDĘ ROBIĆ WYNIKI NO I TĘ PRZEKLĘTĄ GLUKOZĘ :ico_placzek: BLEEE.
MAM NADZIEJĘ, ŻE WYNIKI BĘDĄ OK, BOJĘ SIĘ TROCHĘ BO MOJA MAMA MA CUKRZYCĘ ALE PODOBNO TO NIE REGUŁA, BO TA CIĄŻOWA TO CO INNEGO CHYBA...ZOBACZYMY. NA POCZĄTKU CIĄŻY ROBIŁAM WYNIKI NA CUKIER I WYSZEDŁ MI W NORMIE.
NO A W CZWARTEK IDĘ DO GINA MOŻE WKOŃCU DOWIEM SIĘ O PŁCI MOJEJ FASOLCI KOCHANEJ :-D

Awatar użytkownika
Sylwia.O.
4000 - letni staruszek

17 lis 2007, 22:25

Kamila1982 wiesz mi się wydaje że wcześniej wszystkie dziewczyny dowiedzialy się o tym że będą miały chłopaków (bo wiadomo jak widać interes to chłopak a jak nie widac to moze się coś schowało) a teraz kolej na dziewczynki :) W tym tyg ciaży lekarz spokojnie już może być pewien że to dziewczynka i powie płeć a nie jak wcześniej mówili że nie widać. Ciekawe czy potwierdzi się moje podejrzenie

[ Dodano: 2007-11-17 ]
Madi zrobiłam nowy suwaczek i wychofdzi mi 24 tydz

emilia7895
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 lis 2007, 16:22

Witajcie kochane, ale macie śliczne brzucholki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

ja może namówię dzisiaj mojego męża i też Wam swój brzusio pokażę :ico_oczko:

Sylwia O. mnie często bolą plecy jak się dużo nachodzę :ico_noniewiem:

Kamila1982 ja też idę jutro na tą glukozę

w sobotę wybieram się do gina po zwolnienie z pracy a 1 grudnia na wizytę (chyba, że zbada mnie już teraz w sobotę)

pozdrawiam

kamila_torun
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

18 lis 2007, 17:30

czesc dziewczyny w niedzielne popoludnio wieczor :-) , wpadlam tu do Was by powiedziec ze u mnie wszystko w porzadku. :-D w piatek bylismy na USG i badaniu.. moj synus zdrowo sie rozwija, baraszkuje po brzusiu i jest pieknie.
moj synus wazy juz 1 kg :ico_szoking: a jego rowiesnicy wedlug mojego lekarza to 700g maluszki, takze bede miala duzego mezczyzne :ico_brawa_01: .
podgladalismy malego na USG machal do nas raczkami i noziami, ogladalismy jego twarzyczke ma sliczne pultaski pokazywal nam nawet jezyk :-D .. no i raz jeszcze lekarz potwierdzil ze to chlopak, pokazlam na jego krolewskie klejnoty lekarz wlasnie je tak nazwal..powiedzial to teraz poszukamy krolewskich klejnotow hihih nie moglam sie ze smiechu uspokoic.
ale co najwazniejsze wszystko jest dobrze, moje wyniki jak do tej pory nie wskazuja na wczesniejsze podejrzenie cukrzycy ciazowej cale szczescie :ico_sorki: swieta ida w koncu :-D jeszcze przed 18 grudnia czeka mnie glukoza, moj gin powiedzial ze jakby bylo przekroczone chocby o 1 mam od razu do niego dzwonic i wtedy na 3 dni do szpitala mnie wezmie na obserwacje i badania. mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze, nie wiem tylko jak dam rade wypic te paskudztwo :ico_noniewiem: ale nie ja pierwsza i nie ostatnia..prawda? :-) trzymajcie sie cieplutko :-)

Safaryn
Niemowlak forumowy
Niemowlak forumowy

18 lis 2007, 19:53

Ja z glukozą nie mam problemów, ale cały czas mam za wysokie ciśnienie. Mój gino nie chce mnie kłaść do szpitalnego łóżka, tylko zmusza do wypoczynku. Ciężkie to życie kobiety ciężarnej. Ile ja muszę łykać tych leków...na anemię, na ciśnienie, folik, inne witaminki, a teraz jeszcze uodparniające bo w rodzinie u mnie wszyscy chorują. Ale dziewczyny, przynajmniej potem mamy prezent za to wszystko. :ico_haha_02: Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Aneta 30
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 lis 2007, 20:50

Hej
Ja sie melduje umnie ok dzis mnie jak chodzilam troche mialam takie klucia po obu stronach brzuszka tak w dole,ale teraz jest juz ok.
Wydaje mi sie ze teraz z dnia na dzien brzuszek robi sie coraz wiekszy :-D
Kamila1982, bedzie wszystko dobrze ja mam niestety cukrzyce nabytą wiec wiem jaki to stres trzymam kciuki i czekam na wiesci jak wyszly badanka :-)
Safaryn, ja tez mam klopoty z cisnieniem i biore Dopegyt a do tego 3 razy dziennie Olej z nasion wiesiolka tez obniza cisnienie teraz jak narazie mam bardzo fajne cisnionko jak naprzyklad wieczorem mam 128/73 :-D wiec nie jest zle.Tez juz mam dosyc tych wszystkich lekow ale niestety to dla naszego dobrza :-D
kamila_torun, trzymaj sie bedzie dobrze no to synus pokazywal sie Wam jak do sesji zdjeciowej super :ico_brawa_01:
emilia7895, daj nam znac jak tam na wizycie u ginka czekamy na wiesci :-D
Sylwia.O., a jak Twoje samopoczucie :-D
Zycze Wam milego wieczorku :-)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”