mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 lis 2007, 13:16

Hej.

Dominika pisze ze to chyba trzydniowka, i ze prawdopodobnie wypuszcza ich dzis do domu, jak tylko pobiora mu krew do badania. Bo wczoraj go biedaczka kluli kilka razy i nie mogli pobrac a on tak plakal ze az Dominisia sie poplakala :ico_olaboga: Karza jej go karmic czesto zeby sie nie odwodnil.

my dopiero po sniadanku, Nelcia spi na balkonie :ico_sorki: juz 2 godzinki. Juz dwie noce Nelcia je kolo 23.00 potem dopiero kolo 3.30 i dpoiero po 8.00 :ico_sorki: Takze ja mam tylko jedna pobudke bo o 23.00 nigdy jeszcze nie spie a po 8.00 tez juz moge wstawac. Takze jestem zadowolona :ico_brawa_01:

Dziewczyny ja mam ostatnio hopla na punkcie welnianych bucikow i czapeczek. Jesli znacie jakies strony internetowe z takimi produktami do kupienia to :ico_sorki: please dawajcie.

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 lis 2007, 14:31

Biedna Dominisia! Mam nadzieję,że wszystko jest w porządku i wrócą do domku.

Awatar użytkownika
eve81
Trzy tysiące lat minęło...

17 lis 2007, 16:30

ale tu dzisiaj cisza
byłam z Szymulkiem troszke na dworku, spał jak susełek, a jak wróciliśmy to oczywiście sie obudził.
M chciał iść dzisiaj do kolegi na posiedzonko zakrapiane ale sie nie zgodziłam :ico_nienie: wkurza mnie bo wczoraj wrocil z pracy to powiedzial ze zmeczony i wogole malym sie nie zajmowal a dzisiaj jak jest w domu to juz mysli zeby gdzies wyjsc, a ja co//?? mam sama w domu siedzieć...o co to to nie.

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 lis 2007, 17:17

M chciał iść dzisiaj do kolegi na posiedzonko zakrapiane

Co ich dzisiaj naszlo, moj tez chcial sie wybrac do kumpla bo jakis wazny mecz jest ale ja tez powiedzialam nie :ico_nienie: :-D :ico_brawa_01:
Sama w domku tez siedziec nie bede :ico_nienie:

Musze pochwalic Nelcie publicznie :ico_oczko: Od dwoch dni jest jakas spokojniejsza, jak cos jej nie pasuje to lekko kweka najpierw a dopiero jak to nic nie daje to jest wrzask. I latwiej ja zagadac gadka, tak slucha i sie usmiecha. Szok jak ten pyszczek cieszy :ico_brawa_01:
Wczesniej to byl taki histeryk ze niczym jej nie mozna bylo zagadac :ico_olaboga:

[ Dodano: 2007-11-17, 16:18 ]
Eve, ladne zdjatko w podpisie :-) :ico_brawa_01: Alez ty mlodziutko wygladasz :ico_szoking:

Awatar użytkownika
eve81

17 lis 2007, 18:27

mama_zuzi1980 pisze:Alez ty mlodziutko wygladasz :ico_szoking:

dzięk, miło słyszeć takie komplementy :ico_wstydzioch: :ico_sorki:

[ Dodano: 2007-11-17, 18:09 ]
mama_zuzi1980 pisze:Od dwoch dni jest jakas spokojniejsza, jak cos jej nie pasuje to lekko kweka najpierw a dopiero jak to nic nie daje to jest wrzask

no to brawa dla Nelci :ico_brawa_01: pewnie wszystkie potrzeby ma zaspokojone wiec nie ma co sie denerwować :ico_oczko:

a i chciałam napisać że wy wszystkie też młodziutko wyglądacie :-)

[ Dodano: 2007-11-17, 20:05 ]
ale tu pustki

Szymuś właśnie zasnął po kąpieli, cycu i 30ml butli
ciekawe ile pośpi
uciekam bo siedzą u nas moi rodzice

[ Dodano: 2007-11-17, 20:55 ]
i znów nikogo nie ma :ico_placzek:

to ja już uciekam
pewnie zaraz pojde spac
Szymuś zdążył sie juz obudzić, pomarudzić troszke i teraz znów śpi

cały czas myśle o Dominisi, mam nadzieje że są juz w domku z Jasiem i jutro sie do nas odezwie :ico_sorki:

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 lis 2007, 22:08

Ja na chwilke. Dominisia juz jest w domku ale jej net nie dziala :-( Jutro jeszcze jedzie na kontrole do szpitala, ale temp.spada, jest lekki stan podgoraczkowy. Takze ulga :-)

Ja dzis nie w sosie jestem wiec nie smece, papapa

Awatar użytkownika
eve81

18 lis 2007, 09:29

ja już na nogach od 7.00
Szymoul obudził sie na jedzonko i nie chciał isc dalej spać :ico_placzek:
a ja bym jeszcze tak smacznie pospała..no ale nic wzięłam go do swojego łóżka i wariował obok mnie, oczywiście zrobił kupe podczas tych wariacji no i teraz oczywiście też nie śpi
dałam go do leżaczka żeby do was napisać
na razie siedzi spokojnie....o juz mu sie znudziło
zmykam
moze uda mi sie cos zjesc
pozniej na obiad do moich rodziców
a po obiedzie do kuzynki na kawke

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 lis 2007, 11:06

I ja się witam! Też mi się nie udało pospać. Zuzia zjadła oba cyce, uwaliła kupę przed i w trakcie i tak nam zeszło ponad godzinkę, obudziłam się już całkiem, zresztą bylo po 9, więc wstałam. Mężuś pojechał na giełdę (kupić sobie ode mnie cb na imieniny) i czekam na dostawę pieczywka na śniadanko. A Zuzia śpi na leżaczku, no nie dziwię się po takich wyczynach :-)
Strasznie się cieszę, że z Jasiem ok!
Miłego dnia, Kobietki!

Awatar użytkownika
eve81

18 lis 2007, 19:45

o rany!!! :ico_szoking: a co tu tak pusto????
od rana nikogo nie było :ico_placzek:

ja właśnie wróciłam do domku
najpierw ok. 12 pojechaliśmy do moich rodziców na obiad
posiedzieliśmy, była też moja babcia, pogadaliśmy, moja mama wybawiła Szymulka
Szymuś zrobił sobie dwie drzemki i pojechaliśmy o 16.00 do mojej kuzynki
noo i po raz pierwszy napiłam sie winka :-D
pozwoliłam sobie na połowe lampki bo jakoś takie wyrzuty mnie męczyły no ale taka ilość pewnie nie zaszkodzi maluszkowi :ico_sorki:
no i dopiero teraz weszliśmy do domku
Szymuś ululany, już był taki senny jak M go trzymał u kuzynki że w samochodzie zasnął mocno i nawet nie obudził sie przy rozbieraniu w domku :-)
ciekawe ile pośpi bo jeszcze kąpanko go czeka :ico_oczko:

a gdzie wy sie podziewacie????
brakuje mi tu was!!!!
myślałam że jak wróce to bede nadrabiać czytanie postów a tu nici z oczekiwań :ico_olaboga:

[ Dodano: 2007-11-18, 18:49 ]
SZYMUś WłAśNIE WSTAł

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 lis 2007, 19:50

Hej,
mysmy tez wlasnie wrocili od znajomych. Acha, zapomnialam Wam sie pochwalic:

Dzisiaj pierwszy raz Nelcia przespala nocke bez jedzonka :ico_sorki: Jadla o 22.30 i potem dopiero o 7.00 rano. Normalnie bylam w szoku jak rano sie obudzilam i mezu mi powiedzial ze to juz ta godzina :-D ale fajnie :-D Za to dzisiaj Nell jest niespokojna, cos jej wyraznie nie pasi, moze to ze jeszcze kupki nie robila? Nie wiem.... :ico_noniewiem:

Juz sie moge doczekac wtorku bo pojade sobie sama do centrum, polazrze po sklepach i kupie prezent mezulcowi na imieniny.... :-) Bo rok temu bydlo zrobilam i zapomnialam :ico_wstydzioch: a ja mam kilka dni po nim i on mi wyskoczyl z takim slicznym szlafrokiem i bylo mi strasznie glupio. wiec w tym roku sie rewanzuje :-D

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”