Emma
Maniak forumowy
Maniak forumowy

18 lis 2007, 14:35

asika82 pisze:jny ten pajacyk!

i całkiem przyzwoita cena.
Nie kupuję nic w rozm 56 bo z doświadczenia wiem że nawet pewnie nie założy, Emi miała chyba ze 3 komplety 56 i nawet nie założyła bo to duża baba była 58długa i waga 3750, a ten maluch z tego co mówił gin też duży się zapowiada.

[ Dodano: 2007-11-18, 13:37 ]
Dziewczyny Wy też tak bardzo nizutko czujecie ruchy?
Kurde boję się że znów bede nosić brzuch strasznie nisko, i znów bedzie ucisk na szyjkę i dolne partie ciała...

asika82
4000 - letni staruszek

18 lis 2007, 14:38

a ja jestem taka ciekawa jakie moje bedzie bo ja taka mała 154 a Marek 182cm. ja bym chciala takie malutkie dzieciątko i mam sporo takich tycich ubranek jeszcze po Kamili bo ona miala 48 cm.

[ Dodano: 2007-11-18, 13:40 ]
ja tez czuje nisko dziecko ale czesto tez jest tak wysoko poza pępek juz wiec nie wiem pewnie mam prawidłowo.

Awatar użytkownika
eVe80
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

18 lis 2007, 18:32

Haj ja też sama śmigać z wózeczkiem nie będę, żona kuzyna mojego męża ma termin na 20 marca, więc między kuzynowstwem będzie miesiąc różnicy.
Nasze maleństwo też raczej należy do grzecznych, troszkę popuka i idzie grzecznie spać :-D

Pokazuje Wam domek mojego groszka (robione dzisiaj :-D ). Jak porównuje zdjęcia to mam wrażenie, że brzusio nic mi nie rośnie :ico_olaboga: .

Obrazek

[ Dodano: 2007-11-18, 17:41 ]
Hahahaha własnie patrze na soje spodnie :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: . Ale są bardzo wygodne bo nic mi nie uciskają. Taki domowy strój.

Emma
Maniak forumowy
Maniak forumowy

18 lis 2007, 19:03

eVe80 pisze:Hahahaha własnie patrze na soje spodnie . Ale są bardzo wygodne bo nic mi nie uciskają. Taki domowy strój.

Ja też tak śmigam po domu :-D
A domek fajny, zero tłuszczyku. A jak bóle już mineły ,nadal łykasz nospę?

Awatar użytkownika
eVe80
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

18 lis 2007, 20:17

Emma pisze:A domek fajny, zero tłuszczyku. A jak bóle już mineły ,nadal łykasz nospę?

hehehe cały tłuszczyk zamienił się w brzuszek :-D , jak urodze to się pewnie ujawni na nowo.
Nie juz nie boli ale nie łykam nospy po to po niej się tak źle czułam :ico_zly:
Jutro ide do lekarza i zrobi mi pewnie USG, może się ujawni co tam się kryje w moim domku :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
mamamonia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

18 lis 2007, 20:41

Myszka ja dobrze wiem że na odwrót się śni :ico_noniewiem: No ale nic to... Ja się nie martwię, bo co będzie to będzie, po prostu może trochę wolę dziewczynkę :ico_oczko: Kiedys chciałam chłopca pierwszego więc właściwie to się wyrównują te chęci :-D

Nasi najlepsi znajomi spodziewają się Laury w połowie marca :-D Już planujemy wspólne wakacje. Bardzo się cieszymy.

Awatar użytkownika
Myszka_
Trzy tysiące lat minęło...

18 lis 2007, 22:23

mamamonia pisze:Kiedys chciałam chłopca pierwszego więc właściwie to się wyrównują te chęci :-D

ja miałam tak samo, zawsze chciała 1 chłopca, a potem dziewczynkę, a potem- jak już byłam :ico_ciezarowka: było mi to obojętne byle zdrowe było :ico_oczko:

Emma, wiesz ja chodzę do pracy i jako sekretarka jestem "zobowiązania" do jakiegoś wyglądu :ico_oczko: , ale myślę, że 2 pary spodni ciążowych mi wystarczą - tzn. mam taką nadzieję :ico_oczko: narazie 1 kupiłam i jeszcze jakiś taki dłuższy golfik/sweterek by się przydał, bo mimo iż w ciąży jestem to chcę ładnie wyglądac :ico_oczko:
a co do ruchów to nisko czuję, tak w okolicach pępka/ pod pępkiem, mój mały od początku sobie tam "mieszka"

eVe80, super, że już dobrze się czujesz a brzuszek masz śliczny, taki fajny zgrabniutki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

u nas to jest tak, że moja bliska koleżanka jest w ciąży z bliźniakami i ma termin na poczatek lutego (obstawiam, że urodzi w styczniu), ale ona jest w Szkocji, zresztą ostatnio mnie irytuje jej podejście do życia i mało rozmawiamy...
wczoraj się dowiedzieliśmy o Jarku i Anecie, ale oni niestety są w Irlandii...
moja przyjaciółka ma synka z połowy sierpnia a kuzynka będzie miec o rok starszego synka - to mam z kim na spacery śmigać :ico_oczko:

Awatar użytkownika
eVe80
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

18 lis 2007, 23:20

eVe80, super, że już dobrze się czujesz a brzuszek masz śliczny, taki fajny zgrabniutki

:ico_haha_01: :ico_haha_01: dzięki kochana.

Fajnie, że prawie każda z nas ma z kim na spacerki śmigać, no i zawsze o rade można się zapytać.
Idę się wykompać i do lulajki :-D jutro znowu mnie zakupy czekają (tym razem kafelki do łazienki :-D :-D :-D ).
Kolorowych snów Wam życzę.

[ Dodano: 2007-11-18, 22:21 ]
Hmm cosik mi cytat nie wyszedł :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
Magda Sz.
Zrobiłem Magistra z forum!
Zrobiłem Magistra z forum!

18 lis 2007, 23:46

Witajcie mamusie :-) ja tylko na chwilke jestem wlasnie w trakcie pakowania sie i mysle czy o niczym nie zapomnilam :ico_noniewiem: juz sie doczekac nie moge jutro o tej porze juz bedziemy w Siedlcach :064: a pojutrze biegniemy z asika82na ciacha do cukierni :-D

asika82
4000 - letni staruszek

19 lis 2007, 10:29

witajcie! eve rosnie brzuszek, masz tak jak ja, ze bardzo roznicy nie widzisz tylko inni widzą. a ja bardzo zaluje ale na spacery bede chodzic sama. bo nie licze kamili bo ona o 3 latka bedzie strasza a ja bym chciala takie malenstwo drugie do towarzystwa.
wczoraj wieczorem sie zdenerwowalam, poplakal i moj maluszek taki zrobil sie ruchliwy, kopal jak jeszcze nigdy dotad. mojej emojce bardzo na dzidzie wplynely. spokuj i relaks zero przejmowania sie niczym!
Magda Sz. pisze:pojutrze biegniemy z asika82na ciacha do cukierni :-D
juz nie moge sie doczekac!

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”