ja sie nasluchałam od nawiedzonej ginki... " ze co pani niepowazna, przeciez to nieestetyczne i niehigieniczne sie golic, porobi sobie Pani rany, bakterie wprowadzi"
tia...
szybko ją zmieniłam.
Osobiscie wiem ze np. polozne wola ogolone pacjentki, gdyz jest to wygpdniejsze i bardziej higieniczne. Ale oczywiscie wszystko zalezy od wygody i zdania pacjentki. Bo to nam powinno byc wygodniej niz personelowi.
Zgadzam sie z dziewczynami to zależy od Ciebie ja sie gole i nigdy nikt uwagi mi nie zwrócił jakbym mogła to wogóle bym sobie wytępiła włosy tam gdzie rośną poza głowa oczywiście
Kiedyś myślałam o laserowym wypalaniu ale to drogie wiec pozostaje nam chyba maszynka i podrażnienia ale może kiedyś coś wymyśla niedrogiego i skutecznego
jak dla mnie wlasnie wlosy łonowe sa malo estetyczne wiec wole sie golic
Pafi pisze:ze co pani niepowazna, przeciez to nieestetyczne i niehigieniczne sie golic
przed kazda wizyta u ginekologa sie gole, bo czulabym sie niezrecznie, przed porodem tez sie ogolilam bo jak dla mnie to troche obciachowe wlasnie taka zarosnieta byc
Ja też uważam że lepiej sie ogolic . Od dawna sie tam gole i nie wyobrażam sobie inaczej, poprostu czuje sie zaniedbana jak mam tam włoski i uażam że to niehigieniczne zeby je tam miec ale to tylko mój pogląd i każdy powinien sam decydowac jak sie czuje lepiej z czy bez .
p.s. jak radzicie sobie z podraznieniami skóry po ogoleniu okolic intymnych? bo mam wrazliwa skóre i szczególnie w lecie po depilacji mam podraznienia