Najlepsze życczenia dla wszystkich solenizantów - Filipka, Magdalenki, Niny, Piotrusia
karolas bardzo sie wzruszyłam ogladając filmy o Agatce, no pięknie chodzi już, jejku super, co za przeżycie dla Was, brawo brawo
Agata to pewnie zacznie chodzić ostatnia, bo ja i mój mąż zaczeliśmy jak mieliśmy ponad rok
No i cieszę się ze tak bacznie tutaj lutówkom opowidałaś co u mnie, bardzo mi miło...
Małgorzatka ja np. bardzo późno czułam ruchy dzidzi, pamietam że strasznie się denerwowałam że coś nie tak, bo to był już 25 tydz....
katelajdka oj duży ten twój synuś, nie ma co, taki wzrost to pamiętam moja chrzesnica miała w wieku 1,5 lat hihihi
mamcia koniecznie wklej filmik Julci, trudno mi sobię wyobrazić jej minki pewnei są takie zabawne
lulu świetne fotki, a Filipek w tym stroju wyglądał jak prawdziwy gentelmen... hi
aga bardzo współczuje, Wojtuś chory, a ja myślałam że choróbska powoli uciekają od naszych dzieci... Życzę zdrówka!
No i super filmik brawo brawo
[ Dodano: 2007-11-19, 12:04 ]zaraz wam wkleję jaką my mamy czapkę albo poczekam az Agatka wstanie i zrobię w czapce jej zdjecia,jest cieplutka i wogóle, z szalem zapłaciłam 35zł...
Za to musze nowe kozaczki jej kupić, bo te co kupiłam (wklejałam wam fotki) są już za małe
normalnie szok, tak szybko jej nóżka urosła, a były o numer za duże.... teraz to kupie chyba nr 21.
[ Dodano: 2007-11-19, 12:06 ]Kajunia bardzo ładna czepeczka, wiadziałam u nas podobną w H&M, ale nie spojrzałam na cenę, były takie całe rózowe albo kremowe z szalem i rękawiczkami...
Można tez było nawet buciki do tego dokupić, takie sztruksowe jakby...
Kurcze ze tez na cenę nie spojrzałam...
NO i piękne torty wklejasz
[ Dodano: 2007-11-19, 12:07 ]mamcia ja kiedyś tez próbowałam robić, ale jakoś mi nie wychodzi, to znaczy wzór ładny ale koślawy jakbym miała dwie lewe ręce...
[ Dodano: 2007-11-19, 12:08 ]JAK TO ZNÓW FAJNIE BYĆ NA TT