mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 lis 2007, 14:07

te dwa dlugie spanka na zawsze na swiezym powietrzu a potem w domu juz nie chce spac a na dworze tak zimno ze jakos nie mam serca ja wtedy na balkon wyrzucac.

Nell dzis w nocy spala bez pobudki od 22.30 do 6.00

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 lis 2007, 14:08

Zuzia składała z tatusiem cb- stąd te styropianki!

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 lis 2007, 14:13

Kocura Bura pisze:Zuzia składała z tatusiem cb- stąd te styropianki!

no wlasnie mialam o nie pytac... :-)

eSKa
4000 - letni staruszek

19 lis 2007, 14:41

witam po weekendowej przerwie, ciezko mi pisac bo maly przy cycu ale zaraz spróbuje go odstawic do łóżeczka bo chyba juz spi.
Wszystko poczytalam , teraz postaram sie odpisac co nieco

[ Dodano: 2007-11-19, 13:50 ]
Udało sie i na razie śpi. Ha musze sie pochwalić że od ok 4 dni nie daje Olkowi butli na noc i przesypia od 21.00 do 3.00 a potem pobudka ok 6.00 wiadomo że nie jest to luxus taki jak ma teraz Mama Zuzi (brawo dla Nell :ico_brawa_01: ) ale nie narzekam :ico_oczko:
Dominisiu oj ciesze sie że wszystko juz dobrze z Jasiem no i moge sie tylko domyślac jak musiałaś sie bać :ico_pocieszyciel: Najważniejsze że teraz jest juz tylko lepiej :ico_sorki:
Kocura super fotki , no i jak Zuzia słodko sie smieje :ico_brawa_01:
Eve twoja rodzinka na zdjeciu wyszla fantastycznie, kurcze ja tez musze zmobilizowac męza do takiej fotki bo jeszcze wspólnej fotki sie nie dorobiliśmy :ico_zly:
No i to by bylo narazie na tyle bo Olek juz sie obudził i :ico_placzek: :ico_placzek:

[ Dodano: 2007-11-19, 14:51 ]
Aha no i zeby nie było że zapomniałam to stawiam torcicho z okazji skończonych dwa dni temu 2 miesięcy mojego syneczka :ico_tort: :ico_brawa_01:

Pokaże wam jak wyglądałam ok 2,5 mies temu (wtedy nie pokazywalam bo nie potrafiłam wklejac fotek :-D )

Obrazek Obrazek Obrazek

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 lis 2007, 15:56

eSKa,
Jakby Nelcia spala tak po cycu jak twoj synus to w zyciu by butli nie dostala :ico_szoking:

Alez ty slicznie wygladalas w ciazy!!!!! :ico_szoking: :ico_brawa_01: No to kiedy nastepna??? :ico_oczko:

Kocurka, ale zuzanka ma rozesmiana buske :D Sliczna dziewuszka :ico_brawa_01:

eSKa
4000 - letni staruszek

19 lis 2007, 16:30

mama_zuzi1980 pisze:Alez ty slicznie wygladalas w ciazy!!!!! No to kiedy nastepna???
Dziekuje za komplement :ico_haha_01: następne takie fotki to chyba najwcześniej za 2-3 lata :-D no chyba ze cos sie wydarzy :ico_oczko:

A odnosnie piersi to chyba niepotrzebnie sie chwaliłam bo co z tego ze nocki na cycu nam tak fajnie wychodzą jak dzis cos sie porobilo i moje piersi puste Olek juz dzis drugą butle pije, a nie tak miało byc :ico_nienie:

Justynko gdzie jesteś?? Wracaj do nas i pisz jak tam weekend minął z twoim mężczyznom, juz mnie normalnie ciekawość zżera, ale ja okropna jestem :ico_olaboga:

[ Dodano: 2007-11-19, 17:12 ]
dziewczynki powiedzcie mi ile wasze skarby śpią w ciągu dnia??

Eve krótko mówiąc, Olek prawie wcale :ico_olaboga: np dziś spał rano do 8.00 potem podczas spacerku może z 1/2godz no i przy cycu jak zasnął to pospał też moze z 1/2 godz i to tyle na dziś, ale wczoraj spał 11-11.30 a potem 14.30-17.45 :ico_brawa_01: wiec sama nie wiem od czego to zalezy kiedy spi a kiedy nie,
z tego co zauważyłam to wychodzi na to że jeden dzien spi super a na nastepny tylko drzemki sobie robi, ale to też nie jest reguła. Wg mnie takie brzdące to powinny spać przynajmniej raz w ciągu dnia dłużej czyli 3-4 godz ale widze ze to tylko mamy by tak chciały a maluszki nie bardzo :-D

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 lis 2007, 19:00

eSKa, super zdjęcia! Pięknie wygladałaś, naprawdę!

Awatar użytkownika
Dominisia
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

19 lis 2007, 19:37

eSKa ale slicznie wygladalas!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

ja dzis nic nie napisze bo padam na ryjek... Robie "generalke" przed przyjazdem tesciowej i spiewam "Konca nie widac"...

eSKa
4000 - letni staruszek

19 lis 2007, 19:49

Dominisia pisze:Robie "generalke" przed przyjazdem tesciowej i spiewam "Konca nie widac"...
:ico_smiechbig: ja się uśmiałam ale tobie pewnie nie bardzo do śmiechu co?

Kocura Bura pisze:Pięknie wygladałaś, naprawdę!

Dominisia pisze:eSKa ale slicznie wygladalas!!

Dziewczynki :ico_nienie: bo sie czerwienie :ico_wstydzioch: :-D

Awatar użytkownika
eve81
Trzy tysiące lat minęło...

19 lis 2007, 21:02

dzieki dziewczynki za odp. w sprawie spanka maluszków :ico_sorki:

no moj Szymulek dzisiaj tez ucinał sobie same drzemki a na dłuzej zasnąl jak bylismy u mojej mamy, pospał tam jakies 1,5h wiec musialam czekac az sie obudzi zeby jechac do domu. no ale jak sie obudzil to byla godz. 18.30 wiec jak przyjechalismy to od razu kąpanko
teraz siedzi w leżaczku
jestesmy sami w domku bo M pojechal na nocke
tak wlasnie mysle ze dam mu dzisiaj na nocke po cycach butle i zobaczymy ile pośpi
może chociaż z 6 godzinek da mamusi pospać :ico_sorki:

Kocura Bura, super fotki
jakie Zuzia ma fajne skarpetusie :ico_brawa_01:
i ta fotka, bodajrze 2 co tak fajnie widać dużo bocznych włosków a na czubku łysinka hihi
mój Szymuś też na czubku wyłysiał a ja sie zastanawiam jak on to zrobil ze z tylu wlosy ma a na czubku delikatny meszek :-D

eSKa, zarąbiście wyglądałaś w ciąży, no i trzeba bylo te fotki przeslać 2,5 mies. wcześniej to zobacz jak bysmy Cie tutaj wykomplementowały..hehe
wogóle super ciuszki miałaś ciązowe i nawet sie wtedy nie pochwaliłaś :ico_nienie:

Dominisia pisze:Robie "generalke" przed przyjazdem tesciowej i spiewam "Konca nie widac"...

o rany współczuje tych porządków
bo ja sie wam przyznać ze nie lubie sprzątać :ico_wstydzioch:
oczywiście jak trzeba to sie zmuszam ale tylko wtedy :ico_olaboga:
a moja mama to znów uzależniona od sprzątania, odkurzania i wogole ona ciagle cos musi robić :ico_szoking: i ja sie tak zastanawiam ze akurat tego mi nie przekazała w genach :ico_oczko:

ooo Szymul dostał mega czkawke
ide dam cyca to moze przejdzie
bo nawet marudzenie z ta czkawką mu nie wychodzi :ico_oczko:

[ Dodano: 2007-11-19, 20:44 ]
chciałam obciąć paznokcie szymulkowi
no i odciąłam mu skórke na czubku duzego palca do krwi :ico_placzek: :ico_szoking:
kurde ja zawsze musze cos spieprzyc :ico_olaboga:
oczywiscie juz zdazylam sie przez to zestresowac :ico_placzek:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”