Witam z późnego rańca
U nas nocka była super, Agatka zasnęła o 20:00, pierwsza pobódka na mleko o 1:15 i potem o 6:00
No i spałyśmy do 8:00 więc jest GIT
Słuchajcie wczoraj była u mnie teściowa, kupiła Agatce śliczne kozaczki w CCC, wkleję fotke ale po południu bo mąż zabrał mi aparat do pracy...Ale mówie wam są śliczne i kurcze rozmiar 22
21 był za maly...ale jej ta nóżka urosla....
mamaKasia masz racje lekarze potrafią człowieka nastraszyc, zwłaszcza z tymi szmerami, dziękuje że napisałaś o tych właśnie szmerach, powoli dochodze do wniosku że nie mam sie co o nie denerwować, nie?
A jak mi się dzis cudownie spało we własnym łóżku, z mężusiem hihih
mamcia u mnie też pojawia sie ten problem, za dużo ubranek dla Agatki i powoli chyba zamienię się z nią szafami, jej ciuszki do mojej a moje do jej komody hihihhi
Mąż mi obiecał że jak wróci już z tej Danii to wybierzemy się na wakacje, może w pobliskie miejsce gdzie ty byłaś z swoim A. i Julcią
Kurcze nie mogę sie doczekać, a to jeszcze taki szmat czasu...ech... niedługo wyjedzie... hlip hlip
hekkate gratulacje dla Danielka
Słuchaj Ty zwolnij troszkę z tą pracą, bo skończysz tak jak ja, z jakimś choróbskiem - pfu odpukać.
Masz chociaż czas na chwilę relaksu, odpoczynek, coś miłego dla siebie?
Dziś pomódlmy się za Jasia.... [*]
[ Dodano: 2007-11-20, 10:49 ]ciemiączko w ksiązeczce zdrowia napisali że przy narodzinach miała 1cmx1cm, małe nie? A teraz to prawie nie wyczuwam, nie wiem raczej by już nie zarosło, ale ma bardzo malusi....
[ Dodano: 2007-11-20, 10:52 ]jejku pomóżcie mi wymyśleć prezent, teść ma w czwartek imieniny i urodziny
nie mam żadnego pomysłu co mu kupić.... dodam na dzień ojca dostał maszynkę do włosów.... no nie wiem co teraz...nie wiem jakiś przewodnik, on kocha góry, co weekend jeździ na narty, ma hodowlę psów - może coś o psach...jeździ konno to o koniach? nie wiem naprawdę...