Awatar użytkownika
asiapanda
Trzy tysiące lat minęło...

21 lis 2007, 00:11

Martula to jest post, przeczytałam :D
Dziewczyny spryciule już sobie po nocach gadają, dzielna mamcia jesteś, takie dwa maleństwa masz, jestem pełna podziwu, jestteś niesamowita. Ciesz się że Lila jeszcze tylu zebów nie ma,ni ema czym gryźć :-D Ja już na dole czuję kolejne czwóreczki, sądze że max za dwa tyg będą już...
A drinka to bym się napiła, jak nic upije się na otwarcie, ale tak na maxa, mąż zajmnie się Wiki, bo on nie pijący, a ja dam czadu a co :D
Uciekam coś zjeść, wczoraj cały dzień nie jadłam, doła jakiegos miałam, i praktycznie dopiero chyba po południu zjadłam ale dopiero dziś. Niedobrze, bo to tak źle, ale jak mam stresy to wtedy nic przełknąc nie mogę :ico_placzek:

Acha kochane dziękuję za super e-maile, milusio się gadało :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Ela28
Śmigam już bez trzymanki po forumku

21 lis 2007, 08:41

hej :)

U nas tragiczna noc, ząb wychodzi i był ciągle płacz, oj nie wyspalismy się :(

IWciu, oczywiście że się starasz pojawiać, ale Mazia, Aneta a zwłaszcza Asia były ostatnio tu praktycznie stale, kiedy nie zajrzałam - Asia coś pisała, dlatego o nich napisałam, a nie wspomniałam o tych, które wieczorkiem wpadają, choć oczywiście też są naszymi cennymi forumowymi kobietkami :) Więc proszę nie miej do mnie pretensji, już tu u nas dosyć było wczoraj pretensji. Ja Ciebie bardzo lubię i lubię kiedy zaglądasz, więc duży buziak na zgodę mam nadzieję?

Awatar użytkownika
aaneta25
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

21 lis 2007, 10:30

U nas nocka minęła z jedną pobudką o 2 chyba. Joachimek dziś w lepszym nastroju i nie ma niepotrzebnych nerwów :-D, siedzi i przeglada swoje książeczki :ico_oczko:

Elu współczuję nieprzespanej nocy.Jedyne pocieszenie to,że te zęby wychodzić wiecznie nie będą :ico_oczko:

Asiu czy jest jakiś sposób abyś sie nie dołowała?Ja to mam swój sprawdzony sposób na odreagowanie nerwów.Gorąca i pachnąca kąpiel :ico_oczko: a do tego ulubiona książka.
Ostatnio w książkach Moniki Szwaji się troszkę zaczytuję :-)

I już po kawce i zaraz zabieram się za pranko i lekkie sprzątanko.

Do potem.

http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html? ... caid=14dc2 :ico_puknij: :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Kocica_26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 lis 2007, 10:47

Hehehehe :-D

Uśmiałam się z posta Maritki. Maaatkoooo jaka z niej przesłodka gaduła :-D :-D :-D Lubię gaduły, bo ja z natury małomówna jestem. Jak wiadomo przeciwienstwa się przyciągają. Pewnie dlatego tak bardzo polubiłam Margo, która przy spotkaniach na żywo stara się nie dopuszczać mnie do głosu :-D :-D :-D Marto dorga, ja poprostu wymiękam przy Twoich postach i troszkę zazdroszczę tej coraz większej już rodzinki. Ja narazie nie potrafię się zdecydować na kolejne dziecko, było w planach za 1,5 roku, ale jak to będzie z pracą to nie wiem, a bez pracy się nie zdecyduję :ico_placzek:

Widzę, że też macie problemy z fochami swoich dzieci. Mój Hubi ostatnio wypróbowuje na ile można sobie pozwolić. Potrafi rzucić się na podogę i walić brodą w panele :ico_olaboga: Ale nie ze mną te numery :ico_nienie: Udaję, że nie widzę i wychodzę. I niech sobie wtedy ryczy, zresztą też udaje. Cwaniak mały :ico_noniewiem:

Anetko, kurna też muszę posprzątać dzisiaj ale mam lenia jak nie wiem. Ta pogoda wyprowadza mnie z równowagi. Spacery są teraz męczarnią (a zwłaszcza ubieranie-ubieramy się praktycznie w piwnicy bo w domu się nie da :ico_noniewiem: )

Zmykam. Może podczytam coś potem :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
asiapanda

21 lis 2007, 10:54

Dzieńdobelek buziaki na ładny sloneczny poranek

Dopijam kawkę i ide budzic moje dziecię, padła o 22 i śpi nadal,kochana łobuziara.
Anetko wiadomości szok, kurcze w tym wieku to ja chyba nawet nie wiedziałam co do czego :ico_wstydzioch:
Eluś współczuję nocki, jak już wyjda ząbki to zobaczysz Jaś będzie aniołkiem.
Maritko jak Rożyczka? "Je troszkę więcej, linie chce trzymać ? :ico_oczko: Będzie OK skoro Lili tak też miała a zobacz dziewczyna jest jak marzenie.
Mąż się dziś śmiał że kupiłam sobie długopis z żyrafką w serduszka :ico_wstydzioch: no co dziecinnieje na starość, trzeba umilać sobie życie drobiazgami...

[ Dodano: 2007-11-21, 09:56 ]
Joluś z tymi panelami mam to samo, skubana się kładzie i co rusz tak ukradkiem luka czy ja patrzę :ico_olaboga: Ja nawet nie sądziłam że tak mały człowieczek może być taki cwany.

Awatar użytkownika
Iwcia 33
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

21 lis 2007, 11:04

Witam

Elu Ty mnie nie przepraszaj ,bo nie ma za co.Ja tylko tak nap[isałam w kwestii sprostowania :ico_oczko: ,wiem ,że nai miałaś nic złego na myśli.Ale z drudiej strony-miło sie czyta takie cieplutkie słowa pod swoim adresem,chyba częściej coś "zamącę" :ico_oczko: Przecież nie będziemy się na siebie boczyć,a ja i tak tu zaglądam choć czasem mam wrażenie ,że mnie nikt nie czyta.Nie o to chodzi , ogólnie się dobrze czuję w Waszym towarzystwie i jest ok. :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:Buziaczek na przeprosinki przyjęty i ode mnie tez duży buziak i zgoda :-D

Asiu nidługo wyschniesz na wiór jak tak sie bedziesz regularnie odżywiała :ico_szoking:

My też mamy nieciekawą nockę za sobą,ale tylko przez to ,że Bartek się często budził :ico_olaboga: .Mam nadzieję ,że niedługo z tego wyrośnie... :ico_noniewiem:

U nas dziś piekna pogoda,chyba zaraz brykniemy na spacer :ico_brawa_01: i straszny bałagan mamy w pokoj u ,Bartek się bawi na c ałego,dobrze,że na razie nie marudzi :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Ela28

21 lis 2007, 11:08

na te wiadomości aż mnie zimne ciary pzreszły, jak ustrzec swoje dzieci przed takim okrutnym światem? ja chyba swojego zapiszę na jakieś sztuki walki...

Jolu, u nas też teraz spacery to męczarnia, ubieranie, potem szkoda mi go w wózku trzymać żeby nie zmarzł więc chodzimy trzymając się oczywiście za łapkę, naszarpiemy się przy tym, kości mnie potem bolą, a spacer trwa pół godz.
A wiesz, że ja zawsze Ciebie za gadułę miałam? Ale wiadomo że na forum nie wszystko widać :ico_haha_01:

Tak tak Maritko, Róża trzyma linię tak jak Lila, Lila nigdy jakoś za dużo nie ważyła, ale zawsze była w normie, i buziak dla Róży w maleńki bolący brzuszek.

Asiu, faceci się nie znają, na pewno długopis jest full wypas ;)

Awatar użytkownika
asiapanda

21 lis 2007, 11:17

Iwciu no ja wiem, ale mnie dosłownie jedzenie w buzi rośnie, jak mam stresy normalnie jesc nie mogę :ico_placzek: nawet tego co lubię, dziś płatkami się zapchałam.
Ja lubie mój długopisik :-D ja generalnie lubię takie pierdółki, ale co do długopisów czy ołówków ro zawsze słabośc miałam, kleptomanka ze mnie, jak jeszcze się uczyłam to zwsze w torepce miałam pelno długopisów niewaidomo skąd :ico_oczko: Jak jestem w markecie, ostatnio żadko, to zawsze idę na regały z zeszytami, długopisami, nie mam pojęcia czemu :ico_olaboga:
Dobra uciekam dac Wiki kaszkę, potem sprzątanko, pranie jakieś tam mam itp.

mazia***
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

21 lis 2007, 11:33

Witam wszystkie piszące i nie piszące :-) Ale jestem mile zaskoczona jak zobaczyłam ile napisałyscie ale miałam czytania. Czytała ze mną matyldzia i strasznie jej się podobały te ikonki skaczące, klaszczące itp. tak się śmiała że ja znią :-D Teraz położyłam ją spać żebym mogła coś napisać. Oj dziewczyny widze,że łączą nas te same problemy od paru dni nie śpie matyldzia wstaje w nocy i domaga się jedzenia nawed dwa razy :ico_noniewiem: no chyba jedzenia bo jak dałam jej sok to za pół godzinki znowu popłakiwała a jak dałam jej o 1 mleka to spała do 5 i znowu mleka :ico_olaboga: To jest jakiś koszmar jeszcze dodatku ta starsza tez się budzi a to przykryj mnie a to pić już mam dosyć wysiadam. A co do foch to nawet nie mówie moja matyldzia robi narciaża kładzie się na brzuch ręce w zdłóż ciała i krzyczy :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Ela28

21 lis 2007, 11:37

JAś śpi, a ja zamiast sprzątać do Was przylazłam :ico_wstydzioch:
On tak czujnie śpi, że boję się hałasować sprzątając :ico_noniewiem:

IWciu jak to nikt nie czyta, co to za dziwne myśli!
Co tam bałagan, najważniejsze, żeby dziecko dobrze się bawiło, ja z takiego założenia wychodzę ;)
I ja Ciebie podziwiam za te nocne karmienia, bo ja do 6 miesięcy wytrzymałam, ledwo... i dłużej tak nie dałabym rady, a Ty niewyspana i zawsze cały dom pod kontrolą, ja bym padła.

Asiu, mam nadzieję, że te stresy niedługo pójdą precz i apetyt Ci wróci.

A gdzie Mazia? Zaspała?

UCiekam jednak do jakichś robótek, póki JAś nie wstanie.

[ Dodano: 2007-11-21, 10:39 ]
Mazię wywołałam :ico_oczko:
To prawda że te nocne pobudki są nieludzkie, kiedy te dzieci zaczną normalnie spać :ico_noniewiem:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”