iwona83, tak jak mówisz ciesze się strasznie , ale w sercu jakis taki nie pokuj że to już tak małao czasu zostało . Jednak jak by nie było pierwszą gwaiazdkę będziemy witać w trujkę!!
monika83, już tłumacze!! Od samego poczatku miałam zagrozona ciąże i jestem na tabletkach przeciwskurczowych i jak bym je odstawiła już teraz to w tym tygodniu już mogła bym urodzić, ale że jest jeszcze zawczesnie to lekarz mój powiedziła że jeszcze 2 tyg mam brać tabletki bo to według USG bedzie koniec 37 tygodnia a jak wiadomo ten tydzień uważa się już jako ciąża donoszona i wtedy odstawie tabletki i wdług niego pare dni i powinnam rodzić. Szyjka się i tak już skruciła. Więc pewnie ma racje!!!
A unas dziś 36 tydzień więc częstujcie się a co by zasłodko nie było to do tego
Asikk ale masz już fajnie i gratuluję Super prezencik pod gwiazdkę, napewno wszyscy będą zadowoleni i szczęśliwi. Jeszcze raz gratulacjie i życzę pogody ducha i wytrwałości do końca.
zirafka, bardzo ci dziekuje , ja też jestem zaskoczona obrotem sprawy , ale ciesze się , a jeszcze jak by trafiło na 06/12 czyli Mikołajki to byłby prezent najpiekniejszy na świecie!!!! Kochana Tobie też zycze wszystkiego naj i wytrwałości bo z tym na końcóweczce jest cięszko!!!!!
Asikk pisze:ja też jestem zaskoczona obrotem sprawy , ale ciesze się , a jeszcze jak by trafiło na 06/12 czyli Mikołajki to byłby prezent najpiekniejszy na świecie!!!!