hello, a ja dzis oczka na zapałkach, bo w nocy budził się co chwile i musiałąm mu iść smoka dac pogłaskać i dopiero zasypiał i tak chyba z 10 razy, w koncy o połnocy zjadł cała butle mleka, ale to tez nic nie dało wiec o 4 trafił do nas do łózka, ale juz o 6 pobudka znowu na mleko, chyba go wczoraj babcia nie karmiła bo w nocy mi nadrabiał
a tak serio to chyba mu ząbki idą bo jak by mógł to by mnie cała zjadł, wczoraj jak się do mamy dossał to prawie jej malinkę zrobił
A ja to normalnie mam pecha, bo wczoraj byłam w tym urzedzie pracy i co się oakzało ze znowu mnie nie zarejestrowali bo druk który mam z zusu jest zły, bo oni się kłóca z zusem ze chca jakiś inny druk, tylko ze sie jeszcze nie dogadali wiec musze czekac na wiadomosć z urzedu, a poxniej znowu do zusu po nowy druk, czekać kilka dni na wydanie i znowu do urzedu i wtedy mnie moze wkońcu zarejestrują
kocham ta biurokracje
A zakupy sie wczorja udały bo zaoszczedziliśmy na samych panelach 200 zł wiec sie oplacało jechać, a kupiłąm sobie jeszcze drzwi do szafy, bo chce sobie przesuwna zrobic, tez o połowe taniej niz w sklepie, bo byliśmy w fabryce mebli i oni maja taki magazyn gdzie wyprzedają końcówki seriolub to co im gdzieś tam nie zchodzi, wiec mozna duzo taniej kupić
a przy okazji się dowiedziałam ze w tych krapkowicach które są mniejsze od mojej Nysy jest Lidl, Plus i tesco, a u nas tylko jeden kaufkland
wiec pojechalismy przy okazji do tego tesco i oczywiście wydaliśmy to co wczesniej zaoszczedziliśmy
ale kupiłam maluszkowi 3 pajacyki bawełniane, super jako pizamka, spodenki sztruksowe za 29 zł
noi taki olbrzymi plastykowy kuferek na zabawki za 19 zł wiec okacja była
i zakupy udane, ale cały dzionek zleciał
A to
dla Kubusia z okacji 4 miesięcy
i chwal sie ile ten twój maluszek już wazy
Basiu co do prasowania, to ja w sumie prasuje tylko dlatego zeby ładnie wygladały bo wydaje mi się ze maluch juz duzy jest i raczej mu się nic nie stanie jak sie tam czegoś nawet nie wyprasuje
podziwam za ciepiwość do teściowej, ja jak bym taka miała to bym jej chyba prezent poczta wysłała
Violu gazetke na pewno nabede
no w koncu to Pawelka nazeczona
Joasiu a jak nie masz mozliwości kupić to mozemy ci kupic i przesłąc bo ta gazetka to taniutka jest, wiec daj tylko adresik i problem z głowy
no moj maluch juz te chodzik ma dostał od trzeciej, przyszywanej babci i ostatnio go wsadziłąm i powoziłam troche po mieszkaniu i strasznie mu się to podobało, ale zeby sam smigał to jeszcze mu troszke brakuje bo siedziec jeszcze sam nie umie i leci mi na ten chodzik
no u nas też kwiaktów duzo już nei wspomne o 2 metrowej choince na świeta
chyba ja bedzie trzeba do podłogi przykleić
no a co do papmersików to my juz na 4 jesteśmy bo 3 się juz ledwo dopinała
ale kupki to juz robi takie dorosłe, ale chyba to dlatego ze juz je duzo nowości, jak myslicie????
kurcze ale mi esej wyszedł