Witam w piątkowe popołudnie:)
Grażyna też tak miałam, że na końcóweczce ciąży byłam bardzo nerwowa. Wiadomo to wyczekiwanie jest najgorsze a i brzuszek się daje we znaki. Trzeba jakoś się uzbroić w cierpliwość, robić sobie małe przyjemności np. zjeść coś dobrego ( bo potem już nie będzie można niektórych rzeczy jak się karmi dzidzię), wyspać się na zapas, zrobić coś dla siebie i od razu się poczujesz lepiej :) Przede wszystkim wypoczywaj, bo potem ciężko odpocząć
Mnie jak miałam zły humorek w ciązy mąż zabierał do restauracji na obiadek albo kolację albo kupowałam sobie jakiś kosmetyk czy gazetkę ( bo ciuchów to już nie bardzo jak miałam, bo wyglądałam jak wielorybek hehe).
Olciiaa brawa dla Emilki. Zdolna dziewczynka z niej, że takie akrobacje już wyczynia. :)
Aga, Olciiaa gdzie chodzicie na te ćwiczenia? To jest jakiś aerobik czy coś w tym rodzaju? I jeśli możecie napiszcie ile kosztuje? Ja na razie nie bardzo mogę ze względu na to, że jestem po cesarce, ale chciałabym za jakiś czas poćwiczyć coś, żeby jakoś wrócić w miarę do sylwetki.
Jak na razie to lipa już prawie miesiąc po porodzie, a ja chodzę w spodniach ciążowych, bo nie mieszczę się w żadne sprzed ciąży
Przed ciążą nosiłam 36, ale niestety przytyłam 15 kg.
Teraz w domu nie mam wagi, więc od porodu się nie ważyłam i nawet nie wiem ile ważę.
Mojemu Kamilkowi wyskoczyla na buzi jakaś wysypka, taka drobna czerwona kaszka. Myślicie że to może miec związek z jakas alergia pokarmowa? W sumie uważam na to cdo jem, oby jakiejs skazy bialkowej nie dostal