hej laski !!!!
ale jaja wynikły juz Wam opowiadam .....
my juz po szczepieniu, misiek był dzielny jak na prawdziwego mężczyznę przystało no i widziałam sie z HV ale inna niz do mnie przychodziła, mały waży 7500 i mierzy 66cm mówiła ze Franko ma wzrost i wage idealna
no i słuchajcie to: ona mówi do mnie : " daj znac swojej HV ze sie przenosisz do innej przychodni", a ja mówie :" po co" ? ona do mnie :" zeby juz wiecej nie przyjeżdżała do Was bo dostaniesz inna HV" wiec ja mówie :" ale ona juz do nas nie przyjeżdża od dwóch miesięcy" wiec ONa mówi:" jak to nie przyjeżdża???? przeciez mamy odnotowywane w papierach ze regularnie co dwa tyg jest u Ciebie"
czaicie baze??????????????????????? jaka cwana ????? wpisywała sobie ze do nas przyjeżdża sprawdzać małego, a ona miała nas w d.........................
co za idiotka
ale ta co dzis mnie przyjmowała dziś to byłą bardzo miła i w porządku dzieki Bogu
Marta niezly zgrzyt z ta HV podobno to polacy sa cwaniakami hehe. Franek niezle sie oblowi w PL
Kurde a ja nie wiem co sie dzieje od kilku dni obserwuje u Lusi spadek apetytu, ale dzis to juz przegiecie za caly dzien zjadla ok 150 ml mleka i pol malego sloiczka zupki warzywnej (zwykle za dobe litr mleka wciagala). Pluje, wygina sie, prezy, wypluwa smoczek i nie wmusiasz nic ponaddto, co sama sobie zaplanowala... Bardzo duzo pije i nie ma adnych objawow chorobowych, jest pogodna jak zwykle, wiec nie wiem, czy moge na zeby zwalic ten brak zainteresowania jedzeniem???