Awatar użytkownika
karolas
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 lis 2007, 22:52

OLALA,KAJUNIA25 no to i ja się dolaczam i chętnie bym takie kalendarze sprawiła dziadkom ale fajny pomysł :) :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: jestescie wielkie a własciwie OLALA bo ty chyba nadałaś ten pomysł :) :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Napiszcie cos więcej gdzie jeszcze takie cudo mozna zamowic???
LULU no jesteś wielka, gorące gratulacje, widzisz mowiłam ze bedzie dobrze :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent:
MAGDZINKA no musze przyznac ze nie sądziłąm ze za tak niewielkie pienidze mozna taką fajną zabaweczkę kupic :) :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: fajny pomysł bede miec na uwadze
IZA@ wiesz co Amelka ma chodzik ale chodziła w nim moze z 10 razy,nie chce jakos w tym chodziku chodzic a mnie to nawet cieszy bo prościej nozki stawiac bedzie chociaz Kacpi smigał w chodziku i nie ma jakos specjalnie krzywych stópek choc faktycznie jedną do srodka chodzi. A ty jak mi opowiadałas ze Mirelka ma cos z nozką to nie powinnas raczej jej wkładac wiesz do chodzika no powaznie.
KATELAJDKA ale numer ja tak patrze kto mnie zaprosił do znajomych na naszej klasie.pl a to ty hi hi hi :) ale wiesz dlaczego tak sie zdziwiłam? bo mam tez juz dodana do znajomych tez katarzynę Żak bez kitu więc teraz mam dwie kasie o tym samym nazwisku hahahaha i sobie mowię czyzby kasia wyszła za mażnic mi o tym niewiadomo a to nie tamta Kasia tylko to Ty hi hi hi :)
QUNICK wiesz co jak ty własnie dziś napisałas ze Ninka ma ponad miesiąc wodnisty katarek to moze ona ma taki alergiczny co? byłas u alergologa z nią?
MALGOSIAa ty jak sie czujesz kochana? Bo pisałaś mi na GG ze temp. masz? biedaczku kuruj sie szybko wracaj do zdrowka, jestes słaba teraz tyle na twojej głowie a wiesz nie forsuj sie za duzo :ico_nienie: :ico_nienie:
DOROTA.M. no masz racje jestem weselsza bo dzieci lepiej tzn. Amelcia juz zdrowa według lekarza kompletnie choc mi jakos podpada jej oddech w nocy tak nieraz jaby zapchany nosek miala choc nic tam nie ściągam jej z noska bo niby nie ma ale jakos jak ma smoka w nocy to ciągnie tak wiesz jakby zapchany ten nosek miała no nie wiem, kacpi nabiera sił, kaszelek ma jeszcze ale juz duzo lepiej z nim, zaczął jesc takze lepiej z dziecmi ale ja znow teraz jakos sie czuje polamana w kosciach mnie łupie, kaszel dostałąm okropny az mnie klatka piersiowa boli od kaszlu i brzuch chyba sie oberwałam od kaszlenia masakra mowie ci ale temperatury nie mam,jakos sie kuruje juz zobaczymy oby mnie nie rozłozyło ;)

Awatar użytkownika
kelly
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

22 lis 2007, 22:55

a my bylismy dzis na ostatnim szczepieniu. Tymek wazy 8860 i ma 75 cm. no i zdrowy jak ryba!

lulu wielkie gratulacje dobrze ze masz to juz za soba

Iza@ witaj po dlugiej nieobecnosci. szkoda ze wam nie wyszlo w niemczech a propos chodzika to my nie uzywamy.

olala super pomysl z kalendarzami

Qunick Tymek tez sie wkurza jak mu cos zabieram, wiec jak cos musze mu zabrac, to zawsze musze tez mu znalezc jakies zastepstwo:)

Magdzinka ja wlasnie wczoraj ogladalam ta zyrafe, jest tez podobna ale drozsza dzdzownica dj

Awatar użytkownika
Dorota.M.
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

22 lis 2007, 23:10

lulu GRATULUJĘ Z CAŁEGO SERCA, naprawdę przyjmij ode mnie najszczersze życzenia i gratulacje, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Wiedziałam, że zdasz - czułam po kościach :-) Jejku jak się cieszę!!!!
iza Fajny chodzik :-) Agatka też chodzi w chodziku, tak ze trzy razy dziennie po 15-20 minut, i tak jak inne dziewczyny wsadzam ją jak coś musze zrobić np obiad lub jak mi po prostu kręgosłup wysiada od prowadzania jej :-)
NO ja nie wiem, zobaczcie kiedys to dzieci tylko w chodzikach i nic im nie było, a teraz ... Mojej siostry córeczka dużo czasu spędzała w chodziku i zaczęła śmigać sama jak skończyła 10 miesięcy...
kajunia a mozesz mi podac link na allegro, gdzie takie kalendarze robią, bo nie wiem kompletnie gdzie szukać....
kelly ale Tymek duzy chłopczyk, super że tak się fajnie rozwija :ico_brawa_01: no i ze zdrowy - to najważniejsze

dziewczyny ja też się czymś pochwalę, bo jak tego nie zrobię to nie wytrzymam, tak się cieszę, otóż przyznali mi stypendium w szkole :509: Tak się ciesze jak nie wiem co, nie wiem jeszcze jaka to kwota, bo mam się zgłosić do biura w szkole o taki tam kwitek, ale wiecie mnie nawet głupie 50zł ucieszy, przynajmniej zatankuje do szkoły za darmo, jejku jak się cieszę :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
karolas
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 lis 2007, 23:11

OLALA,KAJUNIA25 no macie racje sporo tego na allegro ale z dzieciecymi fotkami nie widze duzo ???
Znalazłam cos takiego jak dla mnie to bombka :)http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=271160983
KELLY no to pieknie ze szczzepienia za wami i ze Synus taki okaz zdrowia zazdrosze wam ale super :)

Awatar użytkownika
Dorota.M.
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

22 lis 2007, 23:12

No nic uciekam spać, jutro muszę wcześniej wstać, bo jade do miasta, mleko mi się kończy i husteczki do pupci...
Lutówki do jutra, trzymajcie się cieplutko i kolorowych snów!!!!

ania0807
Maniak forumowy
Maniak forumowy

22 lis 2007, 23:31

Wszystkiego naj naj najlepszego dla LENKI i PATRYCZKA :ico_tort: :ico_tort:

LULU
WIELKIE GRATULACJE
Super że masz to już zasobą

IZA
Ja też nie mam chodzika chociaż wiem z doświadczenia że to fajna sprawa ale teraz chodziki są nie modne i jakoś sie trzeba przemęczyć

Dorota
Superosko że przyznali Ci stypendium to chyba za dobre wyniki?

Aga
Gratulacje ząbolka

Awatar użytkownika
lulu81
Trzy tysiące lat minęło...

22 lis 2007, 23:39

Dorotka, ale fajnie z tym stypendium, :ico_brawa_01: po-pierwsze kazdy grosz sie liczy, po drugie jaka to motywacja do nauki, takie wyróżnienie

Kochane Lutówki dziekuje Wam bardzo za gratulacje, az mi lezka wstanela, fajnie ze moge z kims podzielic swoja radosc :ico_haha_02:

Kminek no rzeczywiscie, ale glupol ze mnie,. Trzeba imprezke zrobic, a ja nie czestuje :ico_haha_01: :ico_puknij:

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Kajunia25
4000 - letni staruszek

22 lis 2007, 23:44

Dorota
Znalazłam coś takiego:
http://www.allegro.pl/item269482219_kal ... ntino.html
Ale jest tego więcej.

Awatar użytkownika
Iwona77
Już śmiało chodzę po forum!
Już śmiało chodzę po forum!

23 lis 2007, 01:19

Dziewczynydziekujemy za zyczenia :-)

luluOgromne gratlacje :ico_brawa_01:

kalendarz
tez myslalam o czyms takim tylk otak dla siebie ale jako prezent dla dziadkow,super pomysl :ico_brawa_01:

Dorotkagratuluje stypendium :ico_brawa_01: teraz swieta ida wiec bedzie na co wydac, zreszta zawsze sie cos znajdzie nie?
Krzesełko kupilismy a wlasciwie wylicytowalismy za 177zl wiec super,ma wszystko co chcialam szkoda tylko ze kolor byl jeden, no ale zaoszczedzilam 40zl,bo podobne bylo za 220 ale nie mialo koszyka a dla mnie to wazny kazdy pojemnik bo chalupka mala.
O tak wyglada http://www.allegro.pl/item266144052_now ... od1zl.html

[ Dodano: 2007-11-23, 00:26 ]
Dziewczynyjak dajecie kANapke to kiedy i czy zamiast posiłku czy jako dodatek i czy obiad juz dajecie z dwoch dan?

W sobote mam gosci,moze macie jakis fajny przepis na szybka kolacje i smaczna,bo caly dzionek sama bede wiec z Patrykiem nic czasochlonnego nie wchodzi w gre.

aga0406
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 lis 2007, 08:48

Witam o poranku z :ico_kawa:
Na szczęście dzisiaj już piątek ostatni dzień pracy
lulu81 :ico_prezent: gartulacje, gratulacje
Dorota to ty zdolniacha jesteś jak stypendium cię uhonorowali :ico_brawa_01:
chodzik my nie używamy chodzika, tak jest chyba bezpieczniej
kalendarz super rzecz chyba też taki zamówię

Wklejam kilka fotek moich pociech
Radek