monika83
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

22 lis 2007, 23:51

czesc dziewczyny
witam nowa tik takowiczke :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: im wiecej tym lepiej :-D
moje malenstwo cos leniwe od wczoraj tylko od czasu do czasu jakis kopniaczek,moze jak juz sie urodzi tez bedzie takie spokojne :ico_oczko:

[ Dodano: 2007-11-22, 23:36 ]
ja wlasnie ostrzyglam mezulka i lece pod prysznic

[ Dodano: 2007-11-22, 23:39 ]
sylwia o nie ma co sie mrtwic nie wszystkie dzieci to rozrabiaki :ico_haha_01: :ico_haha_01: nasze poprostu sa spokojniejsze i tyle
pozdrawiam wszystkie mamuski

Awatar użytkownika
zirafka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 lis 2007, 09:49

Cześć laseczki :ico_ciezarowka: .
Mi się wydaje, że bardziej w brzuszku rozrabiają chłopcy a dziewczynki są takie spokojne. Ja na razie jeszcze niewiem kto tak sobie charce urządza od 6 rano. Ale wszystko wskazuje na to, że to chłopiec i też nie mamy z mężem jeszcze pomysłu na imię. Na początku trwały kłótnie o imię a teraz już o tym nie myślimy. :ico_haha_01: Pierwsza wersja była taka, że jak będzie chłopczyk to Mikołaj a jak dziewczynka to albo Martynka albo Milena. Ale na razie w sumie to stanęło na niczym. :ico_oczko: A u mnie dziś super pogoda jest ciepło świeci słoneczko - jest po prostu wiosennie i aż się chce spacerowa. Pozdrawiam was z rana.

Awatar użytkownika
asiab
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 lis 2007, 10:26

miałam tyle napisane i mi sie skasowało :ico_zly:

jesli to prawda z tym ze chłopcy kopia mocniej to u mnie by sie zgadzało mój synus kopie mnie czesto w pęcherz :ico_szoking: jak mnie tak mocniej kopie to musze leciec siusiu bo mam wrazenie ze zaraz sie posiusiam :-D :ico_haha_01: a jak kopie mnie wyzej to cały brzunio mi sie trzesie :-) dzis szalał o 5 rano
ciekawe jaki jest duży wizyte mam za 10 dni juz nie moge sie doczekac :ico_brawa_01:

pozdrawiam was kochane :ico_ciezarowka: miłego dnia

emilia7895
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 lis 2007, 10:29

Sylwia O. moja dzidzia ma różne dni, a właściwie w dzień słabiej czuję jej ruchy, dopiero są mocniejsze wieczorem, w nocy albo rano...

wczoraj sprawdzałam moje piersi i tą siarę i tak jak radziła Sylwia O. ścisnęłam brodawki i rzeczywiście coś z nich wyleiało, ale bardzo malutko

a powiedzcie mi, czy jak już sie pojawi ta siara, to można mieć pewność, że po porodzie będzie dużo mleka?

[ Dodano: 2007-11-23, 09:31 ]
asiab pisze: jak mnie tak mocniej kopie to musze leciec siusiu bo mam wrazenie ze zaraz sie posiusiam

oooo, to ja też tak czasem mam :-)

[ Dodano: 2007-11-23, 09:32 ]
Dziewcyny nam zostało tylko 99 dni do rozdwojenia, ale ten czas szybko leci :ico_olaboga:

[ Dodano: 2007-11-23, 09:35 ]
a co do imienia, to dziewczynka będzie Amelka, ale podoba mi się też Nadia, Maja, Zuzia, Julia...

a chłopiec chyba Marcel, chociaż Michał też jest ładne i Kamil...

basia24
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 lis 2007, 10:43

moja zuzia połozona jest główka w dół,dzis obudzila mnie o 4 rano tak mocno kopala i wariowala ze czulam jak sie przesuwa po calym brzusiu teraz spi,ale piewnie niedlugo sie obudzi jak tylko zjem sniadanie.pozdrawiam i zycze milego dnia

kamila_torun
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

23 lis 2007, 11:11

czesc marcoweczki, :-D ale to z dziewczynkam i chlopcami to chyba prawda..moja kolezanka nosila pod serduszkiem core..i mowila ze kopala ale to nie bylo tak..a ja czasmi sie w nocy budze bo takie kopniaki zasadza moj synalek, do kibelka tez szybko gnam, moj Kondziu tez jest glowka do dolu skierowany ale raczki i nozie ma z przodu mojego brzusia, i wszystko czuje dlatego mocniej chyba.. ale to jeszcze nic.. sluchajcie co mi sie wczoraj przydazylo..

ogladam sobie Lostow ostatnie 2 odcinki.. ogladam ogladam i na gdy obejrzalam mowie sbie czss spac..bylam juz w pizamce. siedzialam na wersalce z nozkami wyprostowanymi..ja tu patrze na moje stopy a one jak wielkie dwie banki, kostek juz nie bylo widac.ciezko bylo mi je zgiac bo taka opuchlizna byla. jak ja sie wystraszylam..bo poraz pierwszy mialam opuchniete stopy, opuchniete nozki to juz mialam ale to od skarpetek to sie tym nie przejmowalam, a tu na bosaka siedze nie przemeczam sie i nagle takie banie :ico_olaboga: byla 22.15 jak napisalam do mojego gina smsa.. on zaraz mi odpisal ze jutro z rana badanie ogolne moczu mam zrobic i mniej chodzic.. ja juz malo chodze a jeszcze mniej to masakra -> tak sobie pomyslalam. oczywiscie opuchlizna od smsa mi nie zeszla :ico_oczko: ale jak rano wstalam to juz bylo ok. szybciutko oddalam mocz do pojemniczka i zawiozlam na badanie..dzis po 14 beda wyniki..ciekawe co mi jest, zauwazylam tez ze palce pod pierscionkami mi czarnieja, takie czarne pregi, jakby brudne :ico_noniewiem: nie wiem co mi jest..ale wczoraj te stopy mnie przerazily :ico_olaboga:

co wy o tym myslicie?

emilia7895
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 lis 2007, 11:16

kamila_torun nie wiem co się mogło stać z Twoimi nogami, mi jeszcze się coś takiego nie przydarzyło, poczekaj na wyniki moczu, wtedy pewnie się okaże

ale kobietom w ciąży dość często puchną nogi

mam pytanie: kiedy dzidzia kieruje się (powinna) główką w dół?

[ Dodano: 2007-11-23, 10:16 ]
a pod pierścionkami często robi mi się czarne, już od bardzo dawna...

Awatar użytkownika
asiab
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 lis 2007, 11:20

emilia7895, dzidzia do 34 tygodnia moze byc jeszcze nie przekrecona tak mi mowil gin.kamila_torun, nie martw sie bedzie ok czesto puchna nogi w ciazy

basia24
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 lis 2007, 12:14

kamila torun :-) mnie tez puchna nogi zawsze wieczorem a rece mam caly czas takie popuchniete,obraczki nosic juz nie moge dosc nawno bo tam mam popuchniete rece,i tez robilo mi sie czarne pod obraczka ale szczerze nie mowilam o tym lekarzowi nie wiem jakos mnie to nie zdenerwowało,wszystko napewno bedzie ok,a jesli mozna wiedziec do w ktorym tygodniu jestes???? pozdrawiam :ico_ciezarowka:

[ Dodano: 2007-11-23, 11:23 ]
mam pytanko jak zrobic te kolorowe obrazki co macie???? :ico_olaboga: [code][/code]

Awatar użytkownika
Aneta 30
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 lis 2007, 14:55

Witam nowa kolezanke :ico_brawa_01:
Umnie nic ciekawego pogoda taka sobie moja dzidzia daje mi do wiwatu kopanko ma bardzo mocne :-D
Czuje sie dobrze tylko mnie drugi dzien pobolewa glowa :ico_szoking: nogi mi jak narazie nie puchną ale zaczynają mi dokuczac skurcze lydek :-)
A tak po staremu :-D
kamila_torun, mnie przy mojej Angeli puchly tak nogi mialam jak banie.ale nic sie nie martw bedzie bobrze czekamy na wiesci :-)
Sciskam Was mocno :ico_buziaczki_big:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”