Witajcie!
dużo zdrówka dla wszystkich jubilatów Ani, Kubusia i Filipka.
u nas brak czasu na wszystko, dzieci mocno przeziębione już drugi tydzień więc nocki nie przespane i ogólnie jestem wyczerpana dlatego tak rzadko tu zaglądam, wybaczcie
. Co do mikołajek
to też miałam problem co d prezentów, małemy kubiłam ciuchcię jeżdżącą na allegro z labiryntem i dźwiękiem
http://www.allegro.pl/item269022161_ciu ... owefv.html mam nadzieję że mu się spodoba, a moja córa zamówiła sobie zestaw do tatuażu w liście do mikołaja a to już wydatek rzędu 70zł
, nie mówiąc już o tym, że w sobotę sa imieniny męża, w zeszłym tygodniu były imieniny taty, za tydzień urodziny teściowej a pod choinkę musze zrobić 19 prezentów gwiazdkowych
, skąd na to wszystko kasę
. Zresztą przyszły rok też się zapowiada na wydawanie kasy, sporo wydatków co miesiąc, 18tka siostrzenicy, komunia itd. Myślałam o sprzedaży na allegro ale nie mam pojęcia co zacząć sprzedawać, mąż twierdzi że najlepiej gadżety erotyczne bo jest największy zbyt
, ale ja jakoś nie jestem do teo przekonana
. Dobra kończę bo nabazgrałam za wszystkie czasy
[ Dodano: 2007-11-23, 07:14 ]Aga dużo zdrówko i pewnie onkolog rozwieje twoję wątpliwości czy tak czy nie, życzę trafnej decyzji.